Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
válasz Muerte68 #34400 üzenetére
Próbáltad már az nvidia vezérlőpultban átállítani a beállításokat programonként?
Nekem az segített. Ha csak magára a programra hagyatkozol, az is okozhat ilyet. Én pl a Wolcennel jártam hasonlóképp, de miután (igaz, beletelt kis időbe) megtaláltam a megfelelő beallitásokat, gond nélkül fut.PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
Micsurin
nagyúr
válasz Muerte68 #34400 üzenetére
Irreálisan gyorsan melegszik fel több Mx150, MX250 és radeon noti van haveri körben és mezei játékok pl R6S alatt vagy Division 2 alatt még egyikkel se tapasztaltak/tunk ilyet.
Eddig ARK, Atlas, Connan és pár early acces rettenet tudott csak ilyet produkálni de azok külön kategóriák.Ha nem garis nem nagy művelet megbontani. Ez a 80 fok mért érték egyébként?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Muerte68 #34398 üzenetére
Win 10 alatt grafikai beállítások lesz ott apponként tudsz megadni, energiatakarékos, nagy teljesítményű és automatikus közt, itt a legegyszerűbb.
Mod.: de mondom újra ha az az MX 80 fokra felforr aránylag hamar akkor szerviz sanszos, hogy szar a gyári paszta. Se a 3500U se az MX250 nem indokolja a 80 fokot, sokkal trébbűl szellőző Vivoban sem tudtam 70 fölé vinni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
beach head
senior tag
válasz Muerte68 #34385 üzenetére
Egyébként ezt találtam még: "Arra figyeljetek hogy a Radeon beállításainál be kell állítani a játékokat Nagyteljesítmény-re mert különben az Integrált gpu dolgozik ami bár majdnem azonos értékű az RX 540 el de nincs annyi VRAM-ja ezért szaggatnak a játékok! " Ez nem lehet gond nálad?
-
Micsurin
nagyúr
válasz Muerte68 #34383 üzenetére
Akkor ott valami más a gáz... APU játszunk blogban kiveséztem a 2500U-t. Elvileg szarabb a hűtése és nálam vígan fut, emelt TDP-vel is, egyedül utóbbihoz gyártottam alá hűtést már CBR600 hűtő ventikből.
SSD-vel, ARK 720p medium játszható, emelés nélkül 720p low azt hiszem az ARK mindent elmond így is róla...
GTA V is teljesen jó 720P Mediumban, fixen a tieddel lesz valami, a 3500U-nak eleve hűvösebbnek kéne lennie mint az enyémnek.
[ Szerkesztve ]
-
sowi
őstag
válasz Muerte68 #34195 üzenetére
Ne brnoba küldd ki,ott nem fognak vele foglalkozni, a fillér utcába hozd be, amúgy nyilván az i3 nem melegszik annyira mint egy i5 vagy i7. A gond ott van hogy mindenki vékony gépbe akár b@szotteros processzort meg vga-t a hutesnek meg szimplán nincs hely.
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest