Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy acer swift 3-as gép win 10-el és abban kérném a segítségeteket, hogy a billentyűzet háttérvilágításának idejét lehet valahol állítani?
Mondjuk, hogy nonstop világítson?Köszi előre is.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Narxis
nagyúr
Teljesen mindegy, eldöntöttem, hogy nem foglalkozom most vele, majd egyszer.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Throme
veterán
válasz Narxis #31995 üzenetére
Gari időn belül lehet a szerviz is megcsinálja neked a bios frissítést...
Nem vagyok szakavatott, de ezek a frissítések olyan nagy változást hoznak, hogy érdemes vállalni a rizikót?
Régen én is frissítettem, de bennem volt a félsz...
Főleg, hogy már nem foglalaros ic-ben, vagy eprom-ban van a bios. Egész lap kuka. -
Narxis
nagyúr
válasz Throme #31993 üzenetére
Nincs róla infó. De inkább gari lejárta előtt próbálom majd meg mert homar blogon pont egy félresikerült Acer noti bios frissítéses sztori van és a szervíz nem akarta megcsinálni csak pénzért.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
Szia!
Én is most vettem egy Acer notit és akkor tűnt el az inaktív ikon mikor a tálcán az aksira kattintva a teljesítmény felé húztam a csuszkát.
Más: merjek biost frissiteni?😀 Az új verziónál changelog-ban az van írva, hogy performance improvements.
-
Zufo
tag
Sziasztok,
Van egy Acer Aspire E15 típusú notim egy nvidia 840m gpuval. Az asztalomon van egy olyan indikátor ami jelzi ha aktív az nvidia gpu és csak "inaktív" státuszban látom. Szóval olyan mintha csak a cpuba integrált hd4600 típusú gyorsítót használná
Tudnátok adni valami tanácsot hogyon tudnál aktiválni az nvidia gpu-t?
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz szaniszlokar #31981 üzenetére
Ha használod rendesen, akkor két év alatt előjöhet az ips foltosodás, és azt gariban cserélik. Nekem azóta jó
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz #42308056 #31988 üzenetére
Csak munkára, netezésre, filmnézésre kell. Nem vagyok egy nagy játékos.
Ahogy nézegettem az Acer oldalát, találtam egy Acer Swift 3 Ultrabook-ot. Igaz, hogy csak I3, meg integrált VGA, de tetszik ez is.Minden ellenállás hasztalan.
-
törölt tag
válasz szaniszlokar #31987 üzenetére
Ha akarsz rajta játszani is amúgy akkor ne menj MX150 alá.
-
törölt tag
válasz szaniszlokar #31985 üzenetére
Szerintem menj be pár boltba és nézegesd meg őket élőben.
A ComfyView szerintem csak azt jelenti hogy matt.
-
törölt tag
válasz szaniszlokar #31981 üzenetére
Én a kettő közül a másodikat venném az újabb hardver miatt és mert nincs jelentős árkülönbség.
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Tönkrement az Acer E5 laptopom. Kapok csereutalványt.
Két típust néztem ki.
Acer Aspire 5 - A515-51G-59VU és Acer Aspire 5 - A515-51G-55CTVan valakinek ebből a két típusból? Milyen tapasztalatok vannak?
Az Acernél milyen minőségűek az IPS panelek? Több embertől bevilágítási problémáról hallottam.Milyen technológiájú kijelző a "Acer ComfyView™ LED-háttérvilágítású matt"?
Köszi
Minden ellenállás hasztalan.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az Aspire 7 szériának milyen a megítélése? Van benne vajon olyan hűtés, ami megbirkózik egy i5-1050TI kombóval?
Ezt néztem konkrétan: [link]
-
Throme
veterán
Helló!
Akinek az acer gépében "Qualcomm Atheros QCA61x4A Wireless Network Adapter "
a vezetéknélküli adapter milyen verziójú driverrel használja?
És milyen beállításokkal? Gondolok itt az eszközkezelőben a driver tulajdonságaiban a speciális fülön lévőkkel.Nincs olyan probléma, hogy eldobja a netet?
Hetek óta küzdök ezzel a szarral.
Mindent alapbeállításba tettem, router-modemet is, Windowst is installáltam újra stb stb.
Neten olvastam, hogy másnak is van baja ezzel a vacak adapterrel, vagy csak a vacak driverrel.Van aki Windows drivert telepített a qualcomm helyett és megszűnt a problémája.
Vagy lehet szervizbe kéne küldenem a gépet, mert döglődik a wifi chip?
Kábellel minden király.kösz
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Üdv!
Acer Switch 10 megsérült Fn billentyű kipottyant, van e lehetőség ennek pótlására, javítására. Akár önmagában, akár billentyűzet cserével?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Dave Crank
senior tag
válasz flegga92 #31976 üzenetére
Köszi, adok neki még így egy esélyt.
Mi is elsőnek az nvidia oldaláról töltöttünk drivert..., utána csak az Acer-től, gondoltuk biztos valami baja van, hogy nem saját gyártói szoftverek mentek fel...
Köszi még egyszer, hátha...
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
flegga92
senior tag
válasz Dave Crank #31975 üzenetére
Igen, így tettem az Acer oldalán nem nagyon szokták a dirvereket frissíteni.
-
Dave Crank
senior tag
válasz flegga92 #31974 üzenetére
Köszi a választ!
A gép nem az enyém, szaküzletben vagyok, már mindent próbáltunk a géppel, 2 napunk ráment kb, de küldjük vissza gariba.
Egyébként akkor ha jól értem, elsőnek csak az experience-t raktad fel, amiből telepítetted a felkínált drivert?
-
flegga92
senior tag
válasz Dave Crank #31971 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van csak MX150-el, de ilyen gondom nem volt. GeForce Experience-el lett telepítve a driver, illetve innen frissít mindig.
-
Dave Crank
senior tag
válasz zapikanka #31972 üzenetére
Biosban load default, majd utána nézd meg, hátha. Nekem is volt már több notinál is, hogy a secure ki volt kapcsolva, de nem tudtam kiválasztani a booteszközt, és a default megoldotta.
3.0-s pendrive?Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
zapikanka
tag
Sziasztok!
Acer Aspire V Nitro (Aspire VN7-593G) modellnél, nem tudom újratelepiteni USB-ről, mert nem látja az eszközt.
Kikapcsoltam a Secure Boot opciót, de sajnos a Boot Mode-t nem tudom változtatni, EFI-ről Legacy-ra.
Rufus-al csináltam a bootolható W10 pendrive-t.
Mit rontok el?
Köszi!
üdv,
Z -
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az alábbi problémában.
Adott a következő noti: Acer Aspire 5 A515-51G-3454
Újonnan vásárolt noti, W10 install, driver install + progik, meg minden ami kell....
Játék telepítése, majd indítása után befagyott a gép, és eldobta a rendszer a vga drivert, 940mx van benne.
Már többször is újratelepítettük a gépet, volt hogy már csak a vga drivert toltuk fel windows install után, de előfordul, hogy fel se megy a driver (eszközkezelőben !-es), illetve, ha felmegy, akkor utána fagy a gép, álló helyzetben...Több kiadású drivert is telepítettünk már nvidia oldaláról....
Valaki találkozott ilyennel?
-
-
-
ice mat
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítségre volna szükségem mivel sajnos elakadtam :/
Történet a következő, ismerős lányának lett vásárolva egy ACER Aspire ES 13 13'3 laptop.
Kibontottam teszek rá rendszert, alapból linux van rajta. Jó semmi gond szokásos dolog bedugom az Pendrive-ot a gépbe Windows 10 ! véletlenül se Windows 7 ! Bedugom boot menüt beállítottam a Bios-ba, semmit nem lát. Oké gondoltam kipróbálom a maradék 2 csatiba amiből az egyik USB 3. Semmi megint.... Boot menübe is csak a vinyót látja, pendrive-ot abszolúte nem, pedig csináltam másik telepítőt hátha de nem. Másik gépbe tökéletesen elindítja a telepítést. Kérdésem az volna hogy járt már-e valaki hasonló cipőbe? Elméletileg elő hozható valami " Advanced " menüpont de nekem nem sikerült Ötleteket várok
Köszönömice mat - nak beadja me mérne :D
-
szombi
tag
Sziasztok!
Acer Aspire ES 15 (ES1-523) laptopra szeretnék win7-et telepíteni. Az alap telepítés megvan, de drivereket sehol nem találok.
-
Roland-87
aktív tag
válasz Roland-87 #31962 üzenetére
A helyzet egyre rosszabb, most már kézzel nem tudom alvóba tenni mert arra is csak pörögni kezd a venti ezerrel és melegedni az alja de nem áll át, viszont magától továbbra is random módon elmegy aludni. Driver probléma lehet az oka? A legújabb van fent elvileg, ennél újabb nincs jelenleg....
-
WaterWave
veterán
Sziasztok..
Újraraktam az Acer gépem win1o-el... a problémám az hogy nincs sehol olyan software, ami pl a dell-nél vagy a thinkpadnál, hogy letölti nekem a drivereket, vagy felajánlja a frissitéeseket...
Ami a weblapjukon van a toolbox - driver utility ( Scan your system for out-of-date and missing drivers) egy halva született ötlet, mert le se tölti őket, és szerintem nem is jól jelzi ki...
Van erre valami megoldás?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Roland-87
aktív tag
Újabban magától alvó módba lép a laptopom annak ellenére is hogy be van állítva hogy ne aludjon el soha ha hálózati áramforrásról üzemel de sajnos hiába mert néha már 2 perc tétlenség esetén alvóba kerül. Illetve nagyon gyakran ha le akarom állótani akkor a windowsból kijelentkezik de utána felpörög a venti és a végtelenségig pörög de nem áll le csak ha hosszan nyomom a powert. Valaki tapasztalt már hasonlót? Mit lehet tenni ellene? Beállításokat már átnéztem...
-
Adam333
tag
Sziasztok!
Acer Aspire A515-t tervezek venni. Azt szeretném kérdezni, hogy mik a tapasztalaitok az Acer garanciális ügyintézéséről? Nekem Lenovo Ideapadom van most, annál valami tragédia volt a cég hozzáállása, hónapokig nem volt laptopom, és végül egy hdd cserére mondtak 90 ezer ft.-ot. Nem szeretnék belefutni ebbe mégegyszer, ezért kérdezem a tapasztalatokat.
Köszönöm.
-
01andris
tag
Üdv.Ilyen laptop van ismerősnek.Mivel bővíthető?:
[link] -
gyimger
őstag
Rendben, telepítenék Win10-et. De a ES1533 képtelen bootolni DVD-ről vagy USB-ről, az UEFI-t is képtelen vagyok átállítani Legacy-ra. A Secure boot ki van kapcsolva. Remélem, hogy valamelyikőtök tud segíteni, mert itt teljesen elakadtam.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
samen
tag
Bocsánat lejárt a szerkesztési időm!
Közben rájöttem,h az Fn-t kell mellé megnyomni.
Azt meg lehet oldani,h az Fn nyomása nélkül is müködjön? -
gyimger
őstag
Sziasztok!
Két laptoppal nézek szembe, velük kérném a segítségeteket. Sosem értettem a laptopokhoz és nem is rajongok értük, úgyhogy ez nekem új. De a két laptop egy ES1523 és egy ES1533 és mindkettőre Windows 7-et szeretnének a gazdái. Az Acer honlapján mindkettőre csakis Win10-es támogatás van driverből, így wireless LAN drivert képtelen vagyok rá telepíteni. Írják egyes fórumokon, hogy kompatibilis lesz a Win7 64 bittel, de egyáltalán nem működik pl. az ES1523-on. Van valami tanácsotok?"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
samen
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Aspire ES 15 ES1-533-P19 ,és az lenne vele a problémám,h nem minden billentyűzet működik!Például a némítás,hangerő fel,le,fényerő fel,le.Valaki tudna segíteni,h lehetne orvosolni!Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
aerol
tag
Sziasztok,
Barátnőméknek van egy Acer Swift 1 (SF114-31) laptopja, 32GB tárhellyel, amin egy gyári win10 van. Napokban jött értesítés, hogy elérhető két frissítés KB4033631 és KB4074590.
A probléma az, hogy az egész rendszeren kb. 4GB szabad hely van, mindezt úgy hogy csak az alap programok vannak rajta, semmi szemét... Viszont a telepítéshez kb. 8GB szabad helyre lenne szükség.
Próbáltam törölni pár eldugott szemetet, de kb 300MB-ot sikerült felszabadítani.
Valahogyan be lehet állítani azt, hogy a frissítéseket egy külső tárhelyre töltse le? Vagy nekem kellene manuálisan letöltögetni és telepíteni ezeket egy külső tárhelyre? Azért ez így elég macerás lenne.
Előre is köszi a segítségeteket!
Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black
-
vispisti
csendes tag
Szervusztok !
Van egy Acer Aspire E3-112 gépünk és váratlanul elnémult. Vagyis a hangszórók nem szólnak, de a fejhallgató igen.
Nagyon komplikált a javítás, mert Lengyelországba viszik.
Tudtok e megoldást a hibára, vagy egy megbízható szervízt ?
Előre is köszi a válaszokat.
Xiaomi Redmi Note 4 4Gb.RAM 64Gb.ROM *** UPC DIRECT Humax UD-FOX/HD
-
fifth81
tag
Sziasztok
Van egy Acer Aspire 5530g laptopom amit szerenek felturbozni kicsit.
A jelenlegi hdd szeretnem lecserelni egy ssd-re es a memoriat feltolni 2GBra.
Valamint az akumulatora is megadta magat igy egy olyat is keresnek bele.Tudtok ajanlani ssd, memoriat es akkumulatort?
Koszonom elore is!
-
richardb8308
csendes tag
Sziasztok!
Acer laptop tulajdonos lettem, egy Acer Nitro 5 AN515-51-77M5 laptop személyében.
Egy HP Compaq 6710b típusú gépet váltott le.
Egyelőre minden rendben.
People tend to forget the old adage; KISS. (Keep it simple stupid.)
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Adott egy szinte nullkilométeres Acer v5 472, amit kb félévente egyszer használ a gazdája.
Most viszont nem képes használni, mert egyszerűen nem ad képet. Bekapcs gomb, led felvillan, venti pörög és egyáltalán semmi nem jelenik meg - HDMI-n sem. HDD nélkül sincs változás, nem sípol ki hibát.Megpróbálkoztam a BIOS usb-re másolásával, majd FN+ESC lenyomva tartása mellett indítással, de csak power led villog és semmi eredmény.
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mag__
tag
Szia Sanya,
köszi a tippet, azota sikerült hozzáférni a laptophoz,és ujabb 1 hétre rá saját gépközelbe is kerülni, hogy ezt a kommentet megirhassam : )Nos, az akkut ki nem lehetett szedni de lereseteltem az akku lekapcsolo gomb segitségével. Az sajnos nem segitett. Egyéb ötlet?
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a laptopról?
Netezni és film nézésre használnám leginkább.ACER Aspire 3 A315-51-35WL
Kijelző: 15,6 hüvelykes (1920 x 1080)
Processzor: Intel Core i3-7100U
Memória: 4GB
tárolás 128GB SSD
Grafika: Intel HD Graphics 620[ Szerkesztve ]
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
eight
senior tag
Üdv
Egy kis segítséget szeretnék kérni a szakértő Hölgyektől és Uraktól. Van a páromnak egy Aspire V3-771G notebookja, amiben megadta magát az alaplap és kicseréltem benne. Rendszermérnök vagyok nem műszerész, de gondoltam ezzel csak elboldogulok...... na ezt benéztem
Igazából a csere sikerült, új alaplapot beszereltem, kitisztítottam, felpasztáztam, mindent összedugtam, stb... minden nagyon szuperül működik kivéve a billentyűzet.
Az van, hogy vagy megsérült a ribon kábel vagy pedig az aljzatban nem pontosan a helyén ül a kábel, de akár hányszor szétszedem és összerakom, mindig lesznek billentyűk, amelyek dupla karakter-bevitelt regisztrálnak.Egyik próbálkozásnál a hosszú "í", backspace, stb. érzékel dupla leütést, a másik összerakásnál meg mondjuk az "x" vagy a "á". Például az "x" lenyomására "xy" íródik ki, vagy a lefele nyíl egy "é"-t is megnyom. Olyan mintha a kábelen az egyik láb valahogy "áthúzna a másik lábra is, viszont csak akkor ha normálisan gépel az ember, ha erősen nyomom meg a billentyűket akkor csak a helyes gombot regisztrálja, akkor nincs kettős karakterbeviteli érzékelés. Remélem érthető volt a magyarázat.
Szeretnék segítséget kérni, mit csináljak (mert már vagy tízszer megpróbáltam összerakni). A kábel ugyan meg van hajlítva, de sérülés nyomát nem látom. Van a fővárosban olyan megbízható szakember akihez elvihetném és emberi áron korrektül megjavítja, vagy esetleg ez egy ismert jelenség és én is ki tudnám javítani a hibát.
Mindenféle segítséget előre is nagyon szépen köszönök
-
stibu
újonc
Sziasztok,
Köszönök minden eddgigi hozzászólást, ha hétvégén lesz időm megpróbálom a leírtakat és majd írok, hogy sikerült.
-
Apaxp
senior tag
Szerény emlékeim szerint a secure boot enabled opció nem enged MBR telepítést csak GPT-t.
De én csak kétszer telepítettem és ez nagyon kevés tudást ad.
A kérdező viszont konkrétan win7-ről kérdezett, ezért nem értem hogy miért mondod hogy felejtsük már el a win7 op rendszert.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
törölt tag
-
stibu
újonc
Sziasztok
Tudnátok segíteni? Vettem egy Acer Aspire ES1-132-C4NE laptopot a feleségemnek. Kicseréltem az HDD-t egy SSD-re. Rufus program segítségével pendrivera készítettem Windows 7 telepítőt, hogy feltudjam telepíteni a gépre a win7-et. A BOOT menüben beállítottam már mind a három USB csatlakozót elsődleges bootolási helynek, de egyiken sem látja a rádugott pendrive-ot és nem is tudom rá feltelepíteni a windowst. Próbáltam már külső CD meghajtóval is CD-ről telepíteni, de úgy sem jártam sikerrel. A boot menüt lefotóztam. Van ötletettek, hogy tudnám a gépre telepíteni a Win7-et?
Előre is köszi. -
Jodanovich
senior tag
Sziasztok,
vásároltam egy Plextor px256m8peg nvme pci m2 ssd t egy acer a715-71g-72wv laptopba. Bios fullra nem látja, ennek ellenére feltelepítettem egy 64bites win 10 et.
A win elindul minden jó, aztán, ha újraindítom és ha nincs benne a win pendrive nem indul a windows. ahogy vissza teszem a Windows os pendrive ot és csak megvárom míg végig megy a 4 pont, egyből indul a win.
Na mondom csinálok egy bios frissítést, hátha megoldja a problémát arra meg ezt írja, hogy
Error: Mount the EFI system partition fail.Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Life is Short... Ride Hard!!!
-
webert66
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy amióta a laptopomra tiszta telepítéssel tettem fel a Windows 10-t, nem tudom az AMD Radeon R7-M265 videokártya friss gyári meghajtóját feltelepíteni! A telepítés felénél minden esetben lefagy a windows! Hiába távolítom el DDU-val a windows által feltelepített drivert, kapcsolom ki a Defendert,a tűzfalat, és a játék üzemmódott!
A laptopom: Acer Aspire E1-572G, Intel Core i5-4200U CPU, AMD Radeon R7 M265 2GB, 8GB DDR3, 1TB HDD, és egy Intek HD 4400 integrált videokártya!
Előre is köszi! -
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5733-as régebbi laptop, amibe SSD lett szerelve a HDD helyett.
Előtte szépen ki lett takarítva belülről.
A probléma az,hogy a hűtőventilátor bármilyen terhelés ( akár netezés) esetén is felpörög pár másodpercre és utána abbahagyja. Majd megint ugyanezt csinálja pár másodperc múlva. Ez eléggé idegesítő és hangosabb is, mint egy átlag laptop.
Van valakinek ötlete,hogy mi lehet a megoldás a problémára? -
sowi
őstag
válasz Schmidt L. #31923 üzenetére
ACER ASPIRE E1-570, 33.M8EN2.002, COVER.BRACKET.HDD, 1800 Ft+Áfa
ec-co kft.Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
Schmidt L.
újonc
Szervusztok .
Acer Aspiere E1-570G-hez keresek 9,5mm vastag HDD beépítő keretet .
Van tippetek honnan tudom beszerezni ? -
pigmeus
tag
Sziasztok, egy ilyen laptop vasarlasan gondolkodom, mik a tapasztalatok? Acer Aspire 5 A515-51G-35NN NX.GP5EU.031 laptop
-
maxiszalai12
tag
-
Jodanovich
senior tag
válasz maxiszalai12 #31917 üzenetére
Én egy hete hívtam fel az acer t és azt mondta a szervizes, hogy nyugodtan le is szedhetem az alját is akár, nem veszik el a garancia.
-
Jodanovich
senior tag
válasz mikersz1 #31915 üzenetére
Én lassan két hete használok egy a715-71g-72wv t nincs gond a melegedéssel, hűti ez magát eléggé!
"A hűtést jól megoldották, igazság szerint ott, ahol a csuklónk fekszik, szinte mindig hűvös marad a gép, szóval játék vagy dokumentumszerkesztés alatt sem fogunk felszisszenni a forróságtól. A billentyűzet tetejénél viszont már jóval nagyobb hő keletkezik, amit sem az alumínium, sem a műanyag nem túl jól elvezetni, itt már jó 45 fokos hőmérséklet is mérhető."
-
maxiszalai12
tag
Üdv!
Van egy VN7-572G-51HP notebookom. 128 gb-os SSD-t szeretném 240-esre cserélni. M.2-es.
Videók alapján nincs sehol védőmatrica, hogy ne szedjem szét. Vagy a garit hogy tudják ellenőrizni ilyenkor?
Ha pl. 1 év múlva visszateszem bele a gyárit és úgy küldöm vissza? -
Ric4m0nd
aktív tag
válasz mikersz1 #31915 üzenetére
Ismerősöm vett ilyen ACER Nitro laptopot, még az előző generációs intel CPU-val, és Nvidia-val. Ő a No Man's Sky-t futtatta rajta. Nem panaszkodott túlmelegedés miatt. Ezt a gépet inkább üzleti kategóriába lehetne sorolni mint gamer felhasználásra. Szerintem a WOT alatt nem fog túlmelegedni. Nálam a passzív ES1-132-n még egyszer sem akadt ki a rendszer több órás maratontól. Persze az új enCore motorral már más lesz a helyzet. Az biztos megizzasztja.
-
mikersz1
senior tag
Hali.
Kinéztem egy laptopot, melynek neve ACER Aspire 7 notebook NX.GP9EU.028.
Adatok:
Intel® Core™ i5-7300HQ processzor
1920 x 1080 pixel
8 GB ram
256 GB SSD
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti VGAFelhasználási kör: Filmezés, netezés, játék (wot és néhány újabb játék).
Igazából attól tartok, hogy játéknál túlmelegszik a laptop.
Vélemények? -
Sanya
nagyúr
Vedd ki az aksit és nyomd a power gombot, de ne legyen bedugva a konnektorba!
Ha nem kivehető az aksi, akkor konnektorból ki és reset gomb 1-2 percig.
Ha ez sem, akkor nem tudom. Bios frissítés van a laptophoz?A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz Zolexx #31910 üzenetére
Szerintem ezt a 2013 as játékot simán elviszi a HD620. Nálam a HD505-ös passzív netbookban is szépen visz AAA kategóriás címeket 720p-ben, medium, low beállításokkal. A legújabbakhoz persze már komolyabb vas kell. Ryzen mobil chip Vega APU-val, vagy az intel kombinációja Vega APU-val.
-
Zolexx
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Acer laptopot, amin szeretném futtatni a legújabb sim city-t(5-öt). Intel HD graphics 620-on elfutna normálisan, egy 2 magos procival es 8 giga rammal? Vagy geforce mx150 inkább?
Köszönöm a válaszokat.Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Mag__
tag
Sziasztok,
adott egy Acer Aspire E3-111 notebook(Win 8.1), 3 éves, melyben nem müködnek az USB portok,és a Bluetooth se. Mindegyik egyszerre állt le.
Azonban, a 3 USB portbol az egyik (a kék) 3.0-ás USB. Ott müködik, de csak az egerek. USB Stick-et nem látja. A többi USB portnál egyet villan az eszközön találhato led, majd elsötétül az eszköz és nem müködik. A 3.0-ásban,ahol az egér müködik,ott is ugyanugy villan egyet az USB Stick,és nem müködik.
Nem tudtam BIOS-ban láthatová tenni az USB Stick-et, igy bebootolni se sikerült Linux-rol.
Megjelent egy hibaüzenet Win 8.1 eszközkezelöben:
PCI Encryption/Decryption Controller - driver hiányzott. Rájöttem, hogy ez kell: Trusted Execution Engine driver. Feltettem, már nincs felkiáltojel,jol müködönek látszik.
Másik eszközhiba:
hid non-user input data filter - driver hiányzott.Rájöttem, hogy ez kell:HID Non-User Input Data Filter (KB 911895)
Már ott is eltünt a felkiáltojel. Eszközkezelöben nincs ismeretlen eszköz. Mégse müködik.A driver telepités semilyen változást nem hozott.
Esetleg fizikai hibárol lehet szo?
Ötletek?
Köszi.[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
Sanya
nagyúr
válasz Feco0785 #31904 üzenetére
Miér5 akarod kikapcsolni az integrált gpu-t?
Ha nem használsz játékot, akkor a dedikált lekapcsol. Ha netezel, vagy egy magasabb bitrátával tömörített filmet nézel, akkor a dedikált lekapcsol.
Ha játszol, akkor a képet az apu is számolja, de a legtöbb képkockát a dedikált fogja kiszámolni ( ha jól emlékszem, akkor 5 képkockából 3-4-et). Ez olyan, mint egy SLI, csak itt crossfire-nek hívják.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Sanya
nagyúr
válasz sityuka89 #31905 üzenetére
Leszeded az iobit driver finder nevű programot (vagy valami ilyesmi a neve). Telepítéskor elolvasol mindent és nem engeded, hogy bármi mást felrakjon. Ha felment, kábelen internetet adsz neki és egyesével felrakod a hiányzó drivereket. Ha felment, akkor leszeded a programot és minden happy. Nem kell törni, az ingyenes is jól megy.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
sityuka89
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, van egy Acer 532h 10.1"-os notebook. Az vele a gond, hogy nem tudom bekapcsolni a wifit, meg a felbontást nem tudom át állítani most 800x600-on van de elméletileg 1024x768-ra lehet állítani. (Előre is Köszönöm a válaszokat! )
Üdv: sityuka -
Feco0785
újonc
Üdv!
Van egy ilyen laptopom:
Acer Aspire 5 A515-41G-F30Xhttps://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-5-a515-41g-f30x-fekete-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxgpyeu019_win_ssd256/8442/#tabspec
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet kikapcsolni az APU-t.
Két videokártyát jelez az eszközkezelő:
- AMD® Radeon™ R7
- AMD® Radeon™ RX 540 2GB GDDR5Az R7-et állítja be alapértelmezettnek, játékokat is azzal futtatja.
Biosban szinte semmit nem lehet állítani. Eszközkezelőben letiltom az R7-es videokártyát, akkor nem jelez drivert az RX 540-hez. Mondjuk nem is találtam hozzá sehol. AMD oldaláról az auto installálóval telepítettem, de az sem jó. -
maximilian4
addikt
-
Jodanovich
senior tag
Srácok, ebbe szeretnék venni nvme s ssd t. Acer Aspire 7 - A715-71G-72WV Van e valami ajánlás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 - Intel GOLD 5405U I 4GB I 128SSD I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest