Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz xfulop #53129 üzenetére
Az érdekelt volna, hogy egy ismert tény fényében miképpen jutsz el a gyanúig? Amit csak gyanítani lehet, hogy megéri-e a felárat, avagy sem... amint ismerni fogjuk a paramétereit és képességeit, máris lehet majd rá választ adni, de addig a jelenlegi infók csak arra jók, hogy érdemes kivárni ezt a pár hónapot.
350 euró a Q2, várhatóan 550 euró körül lesz a Q3... hogy sok vagy nem sok a + 200 euró az majd kiderül az ősszel.
www.smart-bus.hu
-
Nazo
tag
válasz xfulop #53085 üzenetére
Meg tudom erősíteni amit Raymond írt az AMVR-os szivacsról. Én is távtartóval használom, mert különben ha pislogok a szempillám hozzá ér a lencséhez. Szemüveggel nem ajánlanám. Én kontakt lencsével használom, de ha nem bírná a szemem biztos rendelnék bele dioptriás lencsét.
Én vettem még az eredetihez szilikon borítást, az segít azon hogy ne szívja be az izzadtságot, viszont csak a kínai méretű szivacsra találtam, ami picit kisebb mint az EU-ba szállított verziók szivacsa, de igaziból ez nem okoz nagy gondot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest