-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacni120
tag
Sziasztok!
Szabályzatban kerestem volna, de nem találtam az adás-vétellel/beárazással kapcsolatos kérdésekre vonatkozó kikötéseket, ezért csak offtopikban írok:
Az évek során egészen sok VR cuccom felhalmozódott a cardboxoktól kezdve a Pimax 8K-ig, de már nagyon kevés időm van játszani, ezért a többségétől szeretnék megválni. Más topikokban is feltettem hasonló kérdést, különböző kütyükkel kapcsolatban, de nem igazán jártam sikerrel. A legnagyobb itthoni használt termékek adás-vételével foglalkozó oldalakat javasolták a HA helyett...
Esetleg tudnátok ajánlani - akár privátban - olyan csoportot/fórumot, ahol kifejezetten VR cuccok értékesítésével foglalkoznak? Nem meggazdagodni akarok, csak fárasztó már a "feléből mennyit engedek" és az "ez meg van még?" típusú levelekre válaszolgatni
Előre is köszönöm a segítséget és még egyszer elnézést az off-ért.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt HTC Vive – álomból valóság
- Videoteszt Vélemény: lufi vagy tényleg nagy durranás a virtuális valóság?
- Blogbejegyzés Fürdőruhás lányok a virtuális valóságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világegyetem, ősrobbanás, tér-idő
- Mini-ITX
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 32/512 FHD IPS Matt
- Lenovo Thinkpad T15 G1 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -70% i5-10310U 4Magos 16/256 FHD
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- ninebot MAX G30LE II
- ThinkPad,14,1,"Érintős FullHd IPS,Core i5(3,1Ghz)világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest