-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gbi82
tag
Eladó PS2 wireless Guitar Hero gitár sok játékkal.
Gitár 5k kb 15 játék hozzá 2k
PM-ben érdeklődj.
üdv."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
Köszike.
Milyen szoftverre gondolsz? Emulátor létezik hozzá, frontendek is dögivel vannak, ha pénzbedobósra szeretnéd megcsinálni akkor az elég sokba fog kerülni, mert a játékok legtöbbje még jogdíjas és állam bácsi is elkéri a maga részét, nem is keveset."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
válasz Odin_James #1143 üzenetére
Hát az hogy "ugyanilyen", kicsit túlzás.
Az enyém egy kifutott Ps1-es Joy 3K-ért vettem a Vaterán, a Hori viszont egy drága cucc, ráadásul wireless."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
válasz Odin_James #1141 üzenetére
Multiple Arcade Machine Emulator
Régi játéktermi játékokat emulál, van egy szép nagy 18Gb-os pack-om, kb 6000 játék.
De hogy visszakanyarodjunk a PS vonalhoz, egy PS2-t is szánok bele a verekedős játékok miatt.
TV kártyán megy a jel a monitorra és ilyen Joy lesz majd a pulton [link].[ Szerkesztve ]
"ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
Nem találtam jobb (élő) topicot ,hátha elfér ide.
Elkezdtem építeni egy pc MAME / Playstation 2 alapú Arcade gépet, részletek hamarosan.
Jelenleg itt tart a projekt.
[link][ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
válasz Odin_James #1132 üzenetére
Én kipróbáltam már PS2-t többféle Lcd-n, Plazmán, sőt tv kártyán pc-monitoron is, egyik képe sem nyűgözött le, maradok a sima képcsöves 72cm-es tv-nél, ha PS2-zni vágyom.
-
Gbi82
tag
válasz elistvan #1112 üzenetére
1. nem megy. csak a 90004-nál régebbi gépek bootíthatók.
2. Használd rendeltetésszerűen és akkor sokáig fog üzemelni.
3. Nem tudok kifejezetten rossz slim szériáról de mivel ezek már akár 5 éves szerkezetek is lehetnek, mindenféle meghibásodás előfordulhat.[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
-
Gbi82
tag
válasz elistvan #1091 üzenetére
1.Slim
2.DVD lejátszóként tökéletes bár én nem "koptatnám" feleslegesen ha nem muszáj ,Divx-et csak pendrive-ról olvas ha van Freemacboot kari.
3.Jó minőségű dvd-re 4x-esen mondjuk imgburn-el lehet írni.
4. Snes emulátort próbáltam párat Frrmacboot1.8-ra de mind bugos volt, játszani lehetett velük de menteni már nem ,mert lefagyott ha az options-ba léptem, ettől eltekintve működnek.
5.tökéletesek az utángyártott joy-ok, nekem is van 2.[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
válasz Viktor77 #1084 üzenetére
Kár elveszni a részletekben., ha valahol a világban legyártottak egy 1Gb-os Ps1-es memkarit akkor meg duplán nem lesz igazam?
szerk.
A tényen ,hogy James001-nek fingja se volt a dologról és hülyeséget írt mindez semmit nem változtat.[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
válasz Viktor77 #1082 üzenetére
Lehet ,hogy nem néztem utána ,mert nem tartottam szükségesnek,mivel nekem volt 1 és 2 mb-os is, a 8 mb-os -ról nem hallottam még de ugyanúgy nem vennék ,mint egy mondjuk 1gb-os Ps2-es memkarit.
A véleményem továbbra is fenntartom ,hogy ha valaki nem ért valamihez ne véleményezze azt ,vagy ha tanácsot ad valakinek akkor legalább nézzen utána annak amit leír.
[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
válasz Viktor77 #1080 üzenetére
Remek, akkor szalasszuk el a laikust 8 Mb-os Ps1-es kariért, hagy nézzék hülyének a boltban.
Én azt a tendenciát nézem rossz szemmel ,hogy mindenféle hülyeséget leírnak az emberek anélkül ,hogy legalább utánanéznének az állításuk valóságalapjának.
James001 hsz-éből egyértelműen kiderült ,hogy fingja sincs a kérdésben szereplő memória kártyáról " Gigás aszem nincs is" LOL
Akkor meg miért kell fals információt szolgáltatni róla? vagy legalább utána nézett volna a google-on ha tényleg segíteni akar.A 8Mb-os karit gondolom tanító jelleggel linkelted be de minek ha te is elismered ,hogy semmire sem jó ,csak marketing!?
Az ördög ügyvédje nem alszik?
[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
válasz rudymester #1078 üzenetére
"Alapból csak 1 megás kártyákat kezel a PS1, a többivel nem érdemes foglalkozni."
na azért
-
Gbi82
tag
"A tipusszámát hol tudom megnézni?"
Gondolkozz, szerintem rájössz majd te is.A Band Hero is egy GH rész de ha felnézel a GH honlapjára, mindenre fény derül
36-ért nem rossz vétel, én Rock Band dob készletet vettem, gitárral ,mikrofonnal, játék nélkül, az volt 20 ropi és a gitár csak a GH 4-től felfelé viszi a játékokat, az 1,2,3 alatt nem megy."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
Ha 90000-esnél kisebb a típusszáma akkor Chippelni sem kell, csak egy softwaret kell telepíteni a memkarira és kész.
Egyébként én is nagy GH, Rock BAND fan vagyok.
Megvan az összes játék "biztonsági másolata" + gitárok ,mikrofon, dob készlet.[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
-
Gbi82
tag
válasz nokia párti #994 üzenetére
Próbáltad már, Ismersz valakit aki próbálta és működik?
Ha igen ,melyik kábelt hova kell dugni?
Én úgy tudom ,hogy valamiféle VGA átalakító kell hozzá, nem elég csak egy kábel.
Ami tuti működik az a PC-vel, TV kártyán keresztüli összekötés.[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
A tuti megoldás ha veszel egy 5e Ft értékű tv kártyát ,amin vannak szükséges csatlakozók de ezt már leírtam ,lehet elkerülte a figyelmedet.
Ha szerinted a fórumozás arról szól, hogy 2x kérdezed meg ugyanazt pár napon belül ,miközben a választ már megkaptad, akkor rajta hát.
[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
Általános Fórum szabályok:
Ha beírtunk egy kérdést és arra nem jön rövid időn belül válasz, nem írjuk be hogy a mi kérdésünkre miért nem válaszol senki. A tagok nem vakok, valószínűleg elolvasták amit írtunk, a hallgatásnak több oka is lehet:
* a kérdés érthetetlen volt és nem lehet rá válaszolni
* a kérdés túl nehéz/értelmetlen volt és senki nem tud rá válaszolni
* a kérdés már milliószor elhangzott és senki nem akar újra rá válaszolniAzt meg ugye nem várjuk el hogy a kérdésünkre ha nincs válasz, majd minden egyes fórumozó beírja: "én nem tudom".
-
Gbi82
tag
Az a baja ,hogy le esett a padlóra. (bármilyen fura)
Ha meg szeretnéd javíttatni keress fel egy szervízt."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
Hívj fel egy konzol szervízt ha pontos diagnózist akarsz kapni.
-
Gbi82
tag
Van a Youtube-on csomó videó, ahogy CD-t, DVD-t políroznak fel, keress rá.
-
Gbi82
tag
A kompozit kábel sokat javít a képminőségen, az lcd tv-knek pedig megvan az az előnye, hogy tuti viszi az NTSC játékokat.
-
Gbi82
tag
válasz Telomanikus #820 üzenetére
Youtube.on nézelőd, ha kiváncsi vagy a ps2 tudására.
A chip pedig ha jó minőségű, fejvédelemel ellátott, hozzáértő által beszerelt, akkor nem lesz gond vele.
Ssak arra kell figyelni, hogy jó minőségű és nem karcos lemezeket használj."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
válasz nokia párti #803 üzenetére
"ha te mondod elhiszem" A kérdésedben Ps2 memkarit kérdeztél nem PS1-est és én ennek fényében válaszoltam
-
Gbi82
tag
8Mb-os a legnagyobb gyári memkari és hál istennek olvas a slim "utángyártott szart" is, nekem is van egy 16Mb-os, havernak 32Mb-os "Max Memory" tipusú ,és tökéletesen műkdik.
Gyuri: Az eredeti GOW2 Dual Layer-es lemezen jött ki de létezik háziag lebutított DVD5 verzió is.
[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
A GOW 2 DVD5 verziójában van lebutítva a videó minősége.
-
Gbi82
tag
Most is divx-et nézek rajta mindössze egy memória kártyára kell soft mod-ot rakni, amihez viszont egy chippelt ps2 szükséges, keress rá neten. "soft mod" néven
-
Gbi82
tag
Én most a Resident Evil Dead Aim-ot nyomom, Ps2-höz képest nagyon jó a grafikája és üde színfolt az 5-höz képest, hogy végre lehet mozogni miközben lövök
Érdekes ,mióta megvan a PSP meg a PS2 azóta csak filmezek a pc-men.Nekem a GT-kben a csiga tempó nagyon nem jön be, ha autóverseny akkor Burnout vagy Motorstorm Arctic Edge
[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
Nekem soft moddolt a 77004-esem és simán viszi az ntsc játékokat is, persze olyan tv kell hozzá, ami kompatibilis az ntsc szabvánnyal.
Az én tv-m egy 8 éves 55cm-es Philips és nagy szerencsémre simán viszi az ntsc jelet."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
Gbi82
tag
-
Gbi82
tag
Megérkezett a PS2-m, egy angol változat, átalakítóval tudom bedugni a konnektorba.
Csilli-villi megkímélt állapotú, soft-mod-os masina.
Az első benyomás elég megygőző, nagyon tetszik a kis gép és csomó olyan játék van amivel szivesen fogok játszani.
Első körben a GOW-okat és a Shadow of the Colossus-t fogom kivégezni, aztán jöhetnek a Prince of Persia-k , na meg persze a Killzone.
Holnap hozza a futár a GH gitárokat is, úgyhogy nem fogok unatkozni decemberben
Munkahelyemen PSP-zek, itthon meg a Ps2 ,ez az élet (nekem se kell sok)[ Szerkesztve ]
-
Gbi82
tag
Jövő héten én is belépek a klubba egy Ps2 slim társaságában.
Én első sorban a Guitar Hero sorozat és a Rock Band játékok miatt vettem meg a gépet, akinek esetleg megvannak ezek a játékok, vagy tud linket ahol letö...... (megvásárolhatnám)
annak megköszönném a segítségét.
Elsősorban a Rock Ban-ek és a GH 1, Metallica PAL verziói érdekelnek.
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- OTP Bank topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hardcore café
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Limitált bontatlan God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest