-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
"Ps1-hez 1 és 2 MB-os kairkat gyártanak" Erre válaszoltam. Nem, nem csak ekkorákat gyártanak. És ezzel a gondolatmenettel a te 2 megásod is felesleges volt.
Senki nem mondta, hogy vegyen 8 megásat (szerintem még James is úgy gondolta a legjobbat, hogy ez a legnagyobb). Én is csak megjegyeztem egy egyéni véleményt, ettől függetlenül vehet bármekkorát.
Te sem néztél rendesen utána annak amit írtál, mért kell egyből a másikat hülyének nézni, mikor veled szemben is megteheti bárki (aki valóban utánanéz valaminek) ?
Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest