Hirdetés
-
GAMEPOD
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy24
senior tag
válasz
Ganz-[HUN] #4965 üzenetére
Ha karcolja a lemezt akkor az olvasófejnèl lèvő szalagkábellel van a bibi valószínűleg. Le kell normálisan ragasztanod vissza a helyère ahogy volt mivel a ragasztása enged el ilyenkor. Egyèbkènt èn amikor vettem a gèpet pont az ilyen dolgok miatt nem mertem/nem akartam használt PS2-es gèpet vásárolni. Sok a hibalehetősèg ès ha az ember nem èrt hozzá hogy otthon megcsinálja akkor szervízen keresztül annyit rákölt hogy bukó az egèsz. Na meg a kedvenc hirdetèseim azok amikor pèldául egy régebbi slim gèpet hirdetnek chippelve mellette vagy 100 kiírt játèkkal ès mègis odaírják hogy alig volt használva. Hát aki az ilyen szövegeket elhiszi az meg is èrdemli. Persze biztos ki lehet fogni jobb darabokat is de egy ilyen règi konzolnál már elèg ritka dolog. Ilyen bontatlan gèpet sem találok mint az enyém volt azóta hogy ezt megvettem csak az ebay-en persze sokkal horrorisztikusabb árakon mint amennyièrt èn ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Miyoo Mini V4
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest