-
GAMEPOD.hu
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Guitar14 #9113 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,továbbítottam a célszemélynek.
P41N : Köszi.
Remélem sikerül neki megcsinálni.
Én feladtam a harcot ezekkel a gépekkel,tudom nem szép dolog de kb.2 hete vettem egy Anbernic RG556 gépet és azon játszok mindenfélét ami szem-szájnak ingere.
PS1 játékok az összes elkelt már,PS2-böl is vittek,de az még van jócskán.
PS1 gépből egyelőre hagytam 1 régebbi és 1 újabb modellt,kontrollerekkel,memóriakártyákkal.
PS2-ből 2db Fat van kontrollerekkel,kártyákkal.
A GranTurismo editionon gondolkodok hogy még el kellene adni,lehet kapnék érte 30K körül.......Jaaaaa,a PS3-at is eladtam,semmi nyoma hogy lett volna valaha is olyan gépem. Jaaaa de,kinti szobába van egy PS3 dobozom emlékbe dísznek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest