-
GAMEPOD.hu
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Jó ideje várok router vásárlással, az ASUS RT-AC65P-t néztem ki, de mivel "csak" snapshot build van rá, halogattam. Most rátaláltam erre a topikra, és látszólag sokan használjátok gond nélkül... Tehát az első kérdés, hogy akkor ez frankó, vágjak bele?
Ami számomra nem világos, hogy a DSA miben érint. Az biztos, hogy 100%-osan működnie kell a VLAN kezelésnek, mert az ISP-m WAN oldalon VLAN-ba teszi az Internetet, és hacsak nincs megfelelően beállítva a router, akkor nem fog kapcsolódni. Pl. simán laptopba / PC-be dugva az üvegmodem UTP-jét sose jön fel a PPPoE, a VLAN konfig hiányában. Lehet ezzel gondom, vagy működik az RT-AC65P + openwrt kombó VLAN témában?
Utolsó kérdés, ami talán inkább a routeres topikba illik, de ár/érték arányban van most ennél ajánlottabb készülék?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest