Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    Ha mar a bontok szoba kerultek. Tudom ajanlani az Ipacsfa utcai bontot(Ipacsfa u. 2), rengeteg cucc van Alfahoz/Lanciahoz.
    Nekem az eletem mentettek meg, mikor turbofelujitas utan szembesultunk vele, hogy a legszurohazat es a turbot osszekoto speci gumicso repedt.
    Integrtale: ezt a te figyelmedbe is ajanlom a Lybran (115 lovas Jtd a tied is, ugye?). A legszurohazrol a cso ami megy a turbora, az eloregedik igy tizenevesen es sunyi modon a harmonika flexi resznel, alig lathato modon reped meg, igy finoman szuretlen levegovel kezeli a turbot.

    Na ilyen csovet csak gyariban kapni, de azt is hetek mire valahonnan levadaszod nemetbol/olaszbol, raadasul horror arban.
    Beestem a bontoba es egy szinte gyari allapotut turtak nekem a polcrol 5 ezerert, az allam leesett. (valami 16-20k korul van kintrol az uj, ha kapsz).

    Na ezt en cserelnem megelozes jelleggel, ha mar latsik hogy repedezett.
    Annyi trukk van benne, hogy erdemes osszemerni a kettot ha veszel, mert a Multiplanak csont ugyanilyen szivocsove van, minden csonk, kialakitas milimeterre stimmel, csak kb 2 centivel rovidebb a turbora meno resze es pont nem megy ra :W (hogy honnan tudom, azt nem bolygatnam, de annyit elarulok aznap 2x jartam abban a bontoban :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák