Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LOL mégsem jön még Spa? [link]
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #9802 üzenetére
Mármint mivel utaltak arra? Azzal, hogy tegnap este a döntő futamot a kész Spa Francorchamps-on futották? Valaki kommentelte amúgy hogy picit még reszelnek rajta, remélem szeptemberben tényleg bekerül. Pedig azt hittem tudok menni pár kört a hétvégi F1 előtt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko66
tag
Lejött a frissítés.
Spa nem került be.
Esős időt berakták a Red Bull Ringre.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
törölt tag
-
Chalez
őstag
válasz #42308056 #9797 üzenetére
Milyen kormánnyal veretik ott? És amúgy melyik az a kormány, ami ajánlott GTS-hez? Évekkel ezelőtti G27-em eladtam, de ez a GTS nagyon bejön, régebben rFactorral szimulátoroztam online, ezt is tolnám szívesebben kormánnyal, mint kontrollerrel.
Aha, már látom, hogy T-GT...helyette van valami megfizethető ajánlott kormány esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
Van valami megoldás online vr módra? Vagy lesz valamikor? Isteni a vr mód, de 1 az 1 ellen hamar unalmassá válik.
-
Chalez
őstag
Aki akar felvehet barátnak, most csaptam bele a lecsóba GTS-be, nagyon adja a feelinget
-
-
hyperspace
őstag
Taycan Turbo S - október
917 -2020
Porsche Vision - valószínűleg 2020Most jelentették be ezeket az autókat az élő közvetítés alatt.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
psjani
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen végig olvastam a fórumot, időnként jókat nevettem is.
Már PS1 óta nagy kedvencem a játék, elég sokat nyomtam minden részt, de 100% ig nem jutotttam el egynél sem.
De nem is ez volt a cél hanem a szórakozás. Én mindig megtaláltam a játékban azt amit kerestem, sajnálom hogy sokan nem. Persze javítani meg lehet rajta.És most jön egy fontos infó : sikerült G25 tel működésre bírni a GT Sportot!
Ebben a Cronus max nevű usb stick segített, de nem volt egyszerű azért a dolog.
De végre összejött hogy kormánnyal játszam az egyik kedvenc játékom.
Ha valakinek lapul otthon egy G25 vagy G27 , szívesen segítek a PS4 hez kapcsolásában.Már csatlakoztam egy két csoporthoz, így szívesen játszanák veletek online.
Aki úgy gondolja vegyen fel .PSN ID:. psjani__
-
törölt tag
Volt egy egész jó versenyem ma Spában: [link]
-
Quentaro
tag
(V) 20 órától FUN race ⭐
Szoba: GT Fever - ONLY Hungary 🇭🇺️
Hoszt: GTF_Quentaro-HUN
Korlát: DR: D; SR: Bhttps://GTFever.EU
-
Black&White
addikt
Azt lehet tudni Spa miért nem került be a Circuit Experience alá?
Aki akar vegyen fel: GiannicheddaHUN
-
törölt tag
válasz Black&White #9822 üzenetére
Mindig a következő frissítéssel szoktak bekerülni oda a pályák.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
FIA GT bajnokság döntő videóból kiderült, hogy jön Laguna Seca: [link]
-
bordi10
senior tag
válasz John_Deere #9826 üzenetére
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
deakbass
újonc
Sziasztok! Kellene egy kis info. Elkezdtem online nyomni, sport módban a napi versenyeket. Kb egy hete tolom, közel 100verseny. Az egyik kérdésem: Mi az a kis kocka 5csíkkal a nemzeti színű zászló mellett bal oldalon a rajtsorrendnél? Miért van az, hogy ez nekem folyamatosan 5zöld csík amikor besorol, viszont a verseny alatt már csak végig 4csíkom van. Ez soha nem változott. Bárhol indulok, mindig ez van. Második kérdésem: A napi versenyekben képtelen vagyok előrébb jutni. Az SR szintem S, viszont a DR szintem állandóra beragad D szintre. Hiába megyek a képességeimet kimaxoló időmérőket és jövök fel versenyenként 4-5 poziciót, folyamatosan az utolsó helyekre rangsorol be a következő versenynél. Innen lehetetlen dobogós helyre kerülni és a DR szintet sem tudom emiatt növelni. Miért pakol elém folyamatosan nálam jobbakat és miért nem a nálam gyengébbeket teszi alám? Mi a trükk? Egyáltalán van e? Mert én így most nagyon csalódott vagyok és ha ez így megy tovább, nem veszek plus előfizetést. Nekem csak a GT miatt kell a plus, mert a többi játékommal elvagyok offline módban is. A karrier módot szinte mind lenyomtam már, full aranyéremmel. Úgy éreztem felnőttem az online versenyekhez, de ez így nekem óriási csalódás, hogy folyamatosan a rangsor végére pakol be a 17.-18.-19. helyre, az összes daily race-en. Help plíz!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz deakbass #9828 üzenetére
Internetkapcsolat minősége.
Nem mész elég jó időmérőket. Lassú vagy még.SuperGT szokott csinálni pálya tutorialokat. Nézz meg párat és gyakorolj. De nézhetsz sima versenyzős videóit is.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
deakbass
újonc
válasz Oppenheimer #9829 üzenetére
Internetkapcsolat minősége az első kérdésemre a válasz, vagy amiatt lehetek lassú a versenyeken?
Azt értem, hogy nem megyek esetleg jó köröket, de rajtam kívül szerintem ezreknek lehet hasonlóan "nem elég jó" körideje és mégis elém pakolja a jobbakat és nem mögém a rosszabbakat. Amúgy szinte másodperce ugyan azokat az időket futom már vagy 50azonos verseny szinte minden körében. Az ideális íven megyek. A hétfő óta versenyben lévő pályát már csukott szemmel ismerem (Sardegna B). Simán lerajzolom fejből a pályát ha kell. Alig akad durva pályaelhagyásom, sárga SR-t is olyanért kapok mindig, amikor az idióták folyamatosan telibe verdesnek hátulról. Minden esetben felhozom az autóm minimum 1-2 pozícicóval a végére, de gyakran 5-6 poziciót is feljövök. Ezért nem értem, hogy ugyan azokat a köröket hozom másodpercre időmérőkön és a versenyen (ha nem vernek belém hátulról) és kivétel nélkül feljövök pozicióban. Ezek mellett mégis a végére pakol. Kizártnak tartom, hogy én vagyok az egész világon a leglassabb versenyző és mindenkinek jobb körideje van, amiatt kerülök a végére a sornak folyamatosan. 100körüli versenynél ez így nekem nem jön be igazán. Nyilván erről nem ti tehettek, csak én ennél többet vártam az online módban. Ha tudnám, hogy teszem azt 100 verseny után, közel azonos köridőkkel ad némi esélyt, hogy mondjuk a középmezőnybe kerüljek, akkor folytatnám és gyúrnám, de így nagyon nem jön be a dolog. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz deakbass #9830 üzenetére
Nyers leszek, de igazat mondok: nem mész jó köridőket attól, hogy ismered a pályát. Tölts le a top 10 időmérősök közül 1 replayt és nézd meg mit csinálnak másképp. Azt kéne belátnod, hogy még nem vagy gyors, sokat kell fejlődnöd. Ha ez elveszi a kedved, akkor nem való neked a versenysport.
Mivel D DR-ben is csak 1-2, 5-6 pozíciót jössz fel, ezért közöttük sem vagy kiemelkedően jónak mondható.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lacko66
tag
válasz deakbass #9828 üzenetére
Szia.
Hagyd a fenébe a daily race-eket ha nem jön be.
Régebben többet mentem ott én is de sok a vadparaszt és a büntetési rendszer is hagy némi kívánnivalót maga után.
Van a Magyar Gran Turismo SPORT Klub facebook csoport, ott normálisan lehet játszani szervezett versenyeken. Ha pedig esetleg elmúltál 40 éves akkor tagja lehetsz az Old Boys Hungary (OBH) -nak is ahol még további versenyeken indulhatsz.Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
törölt tag
Kicsit vicces mikor Pro-Am kategóriában beültetnek egy Chadwicket
-
deakbass
újonc
Köszi a hozzászólásokat. 45leszek, így simán beférek az old boys csapatba, már ami a koromat illeti. A PS2 megjelenése után szinte kizárólag a GT lemezeket nyomtam, persze akkor még nem létezett online versenyzés. A PS3 kimaradt (családalapítás stb) Idén kezdtem el nagyon vágyni újra a GT játékra, kizárólag emiatt vettem meg a PS4-et 2hónapja. Mindenki próbált győzködni, hogy XBOX és a Forza Motorsport lesz a jó nekem, mert gyenge az új GT. Részben igazuk lett. A karrier mód szerintem ugyan olyan élvezetes, mint anno, bár a random bedobált nyereményautók nem túl szerencsések. Nekem jobban tetszett az, amikor a fejlődés szintjével megegyező kategóriájú autók jöttek nyereményként és soha nem dobott be egynél többször autót. Most viszont van, amiből 4darab is áll a garázsban és max csak törölni tudom, eladni nem. Tetszik viszont, hogy ma már nem tuning csomagokat kell vásárolni, mint anno, hanem csak finomhangolni kell az autókat. Túlzottan arcade-es volt a különböző kuplung, váltó, turbo és egyéb csomagok megvásárlása és a külső tuning sem olyan hülyegyerekes cuccokból áll, aminek semmi köze nem volt a szimulációhoz. Lényeg, hogy az offline rész, szerintem jó és én nagyon élveztem a végigjátszást. Van ami még nincs meg, pl a before 71 classic car a professional-ban, mert 20milla egy autó és azt hagytam a végére. Jelenleg 13milla van, mert folyamatosan költenem kellett az autókra, hogy meg tudjam csinálni a többi kupát. Az online kezdést direkt a szabadságom idejére hagytam, hogy fel tudjam mérni, kell e nekem plus előfizetés vagy sem. Az SR rendszer nagyon durván el van szúrva. Csapkod hátulról a paraszt akár még a széles egyenesekben is és kapom a sárgákat miatta. Vagy kanyarban belém száll, pörgök miatta kettőt és elszállok mint a győzelmi zászló, ő meg még penalty-t sem kap érte. Meglepően tapasztalom, hogy az SR-ben az S-es besorolásúak is mennyire idióták tudnak lenni. Totál random, értelmetlen szitukban próbálnak előzni, pl betolja a hátsó kerekemre az autója orrát nekem amikor totál szűk íven kanyarodom és így frankón telibe ver oldalról, én meg kapom a sárgákat, meg a pennalty-kat, mert visszahúzom rá az autót, hogy ne a palánkon landoljak egy-egy ilyen idióta előzési kísérletnél. Ezt viszont a játék frankón úgy veszi, mintha én direkt leszorítanám a másikat és akadályoznám az előzésben. Iszonyatosan idegesítő. Mint akik soha nem láttak még körbeautózást, vagy rendes autóversenyt, ahol köröket vonatoznak előzés nélkül. Itt mindenki nyerni akar mindenáron, már az első körben. Az SR S kategóriában én nagyon nem ezt vártam. (1min 26.2sec) a mostani legjobb köridőm. Ez messze van a sok 1:21-estől, akiket elém pakol a rendszer, de azoktól is távol áll, akiket közvetlenül mögém pakol a rendszer 1:29-cel meg 1:30-cal. Szóval én azt hittem ez majd úgy zajlik, hogy csupa hozzám hasonló köridejű kvalisokkal fog majd összerakni a rendszer. Ezért is kérdeztem, hogy mi alapján szortíroznak, hogy várható e egyáltalán, hogy hozzám hasonló köridejűekkel mehetek majd, vagy minden hozzám hasonló köridejűt addig szivat a rendszer, míg nem mennek ők is 1:21-et. Az is fura, hogy az 1:21-esek zöme is D/S és C/S kategóriás, az elején pedig rendszeresen befigyel egy-egy A vagy B kategóriás DR szintű arc az első rajtkockán, pl egy 1:19 részidővel és általában nyer is. Ma egyébként sikerült egy bronzérmet összehoznom a Honda Beat-el az "A" daily race-ben. Hát olyan öröm "YESSS" tört ki belőlem, hogy a kölkök azt hitték nyertem a lottón. Érdekes, hogy őket hidegen hagyja a konzol. Az első két hétben még legoztak (mármint konzolon), de hamar megunták. A GT-t kb fél óra után eldobták, mert 5másodpercet sem tudtak a pályán autózni a time trialban. Még úgy sem, hogy manuálban végig egyesben húzatták az öreg VW bogárnak.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
Blazsan elturta a 3-ik versenyt, de az a P10->P3 az utolsoban nagyon ott volt!
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
frankstork
aktív tag
válasz deakbass #9836 üzenetére
Nos, egyszer valaki hasonlókat írt, aztán mikor lobbyban találkoztunk, kiderült, hogy az SR-B-t sem érdemli meg...
Bízom benne, ezúttal másképp lesz.
Persze, vannak hülyék, a magas SR nem garancia önmagában a korrekt versenyre. Jellemzően a DR minél magasabb annál jobban vigyáznak az SR-re is.
Jelölhetsz, és tolhatjuk valamikor. Sokan vagyunk fenn esténként, a lobby mód valahol félúton van az offline mód, és a sport mód között. Van kihívás, de nincs gyökér 😉 -
@rglaaf
veterán
Lewis Hamilton challange 2500 ft storeba lol tuti megéri😁
PSN:BiZzare_0 ️
-
frankstork
aktív tag
-
hyperspace
őstag
válasz Oppenheimer #9841 üzenetére
(#9842) frankstork és a végén még a 20 millió mellé + 100 millió, + Vision Merci, meg a másik két Merci, amikkel menni kell.
[ Szerkesztve ]
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
sz_abika
addikt
válasz frankstork #9842 üzenetére
Ha az ő tapasztalatai annyira bajnokok lennének, akkor nem lennének kint már videók, ahol 20mpel verik Nordon...ő úgy megy ahogy a valóságban is próbálna és nem úgy amit a játék enged
PSN: xszabikax
-
@rglaaf
veterán
TC-t online versenyen milyen értékre érdemes beállitani?
-
@rglaaf
veterán
Köszi a segítségeteket most 2. értéknél kicsit szenvedős de jó lesz ez👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest