Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Nah gyúrok még pár órát és összeszedek egy-két értelmes autót, hogy aszfaltra szálljak veletek.
[ Szerkesztve ]
-
¤Demes¤
tag
válasz Gebriel #2651 üzenetére
Akkor maris megerte ez a mai verseny
Nokia: Rendben, az is jo lenne ha hoszabb verseny!
Meg ha esetleg kedvetek lenne, az jutott eszembe hogy egy kisebb bajnoksagot lerendezni. Nem uber autokkal, hogy aki ilyen 10es szint kornyeken van az is siman indulhasson - ~500pp-re gondoltam, fix idobeosztassal, mondjuk 15perces versenyekkel, 4-5 palyan...
de ez majd kialakul, mindenesetre szoljatok ha ilyenre lenne igeny! En nagyon szivesen megcsinalnam
-
v!ct0y
veterán
Driving line-t ne használjátok!
Sokkal később kell fékezni mint ahogy az mutatja. így mást is veszélybe sodortokLehetne valami 10-20 körös futam is Csak egy órával előtte le kell tárgyalni mindent. De akár mehetnénk ugyanolyan verdával is.
-
anulu
félisten
jó, 10 kör de azt Nordschleife-n szeretem a hosszú futamokat
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
karakpecze21
senior tag
Én Driving line nélkül egy hosszabb egyenes után, szinte fék nélkül szoktam a falba csapódni.
Egyszerűen nem veszem észre mikor jön a kanyar vagy ha már látom nincs mit tenni.
Egy 83cm es Samsung CRT-tv-m van és ami a távolban van elég homályos.A BC2 ezért is hagytam már abba.
-
nokia párti
őstag
válasz karakpecze21 #2656 üzenetére
Még szerencse, hogy Én pont most újítottam be egy Sony Bravia 82cm-es lcd tv-vel, és nagyon jó rajta GT5-zni, csak kell majd hozzá egy dvi kábel. Mert az az av még ugyanaz, mint a ps1-es.
Felvettelek amúgy psn-en.[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz nokia párti #2657 üzenetére
Minek neked dvi kábel
Nem HDMI-t akartál írni? -
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2656 üzenetére
Pc-dhez milyen moncsi van ? Én azzal használom a ps-t. 22 colos Samu.
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2660 üzenetére
Amúgy jó, hogy van mikid mert szart se hallok belőle Hangfallal tolom. A kocsi zaja elnyom mindent
-
v!ct0y
veterán
válasz karakpecze21 #2662 üzenetére
Azt speciel halottam, hogy lemész sörért
Azért kell neked vonal bakker
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Tegnap sorry hogy idő előtt leléptem csak bebaszott valahova a villám és lelőtte a ps-t. 1 óra után se csillapodott úgyhogy teljes áramtalanítás és elmentem aludni.
Egy ideig szar leszek mert forma1-es gépekről visszaszokni hirtelen utcai autókra durva. Belemegyek az első kanyarnál a falba.[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
Na raszantam magam egy kormany beszerzesere. 2 opcio merult fel.
1., ez [link], es mivel nincs asztalom egy ilyennel [link]
2., Illetve erre most bukkantam, viszont elotte meg nem talalkoztam ilyennel: [link]
Hallott mar valaki a 2. szerkezetrol? Vagy jobb az elso?
(Ja, es melysegesen fel vagyok haborodva, hogy nincs olyan kormany ami jo a PC/PS/XBOX kombohoz )
szerk: na jobban utannaolvastam a 2. opcionak, es nem tul jok a velemenyek, tehat szerintem ezt jegelem. Az elso verziot viszont szerintem meg is rendelem ma
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
heihachi
addikt
válasz dilipok #2668 üzenetére
Szvsz az első linken az az "állvány" nagyon béna. Elképzelhetetlennek tartom, hogy az két hirtelen jobbra-balra kormánymozdulat alatt is stabilan tartja a kormányt, márpedig ha nem, lőttek a pontos vezetésnek.
Szerintem ne rendlej ilyet, ha mindenképpen állványt veszel, akkor olyat, ami jó széles stabil lábakon áll (valami ilyesmire gondolok, csak jobbra), de leginkább beszélj Crazymannel itt a PH!-n, ő foglalkozik cockpit gyártással, gondolom egy állvány sem okoz neki gondot (de nem tudom biztosan állványa van-e, egy kérdést megér).
A Fanatec 911 Turbo S kormánya kompatibilis mindennel (mondjuk annyiba is kerül).
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
dilipok
veterán
válasz heihachi #2669 üzenetére
aaaaah, az tul draga, annyi penzt ebbe nem fogok most beleolni. 93 font csak az az alvany amit linkeltel. Maximum ezt most megveszem 25 fontert amit mondtam, aztan ha valoban szar, akkor elgondolkozok valami mas allvanyon. Amugy koszi a velemenyt. (az a porsche kormany meg valami limitalt szeria es hirtelen nem is talaltam UK arat, de el tudom kepzelni )
-
dilipok
veterán
válasz sz_abika #2671 üzenetére
angliaban elek, shipping annyira nem gond. Meglatom milyen az alvany, aztan ha valoban olyan rossz mint ahogy mondjatok, akkor beruhazok egy masikba. Viszont user review-k alapjan volt aki elkuldte a busba, viszont kb 70-30 aranyban eleg jo velemenyek szulettek. Pentek korul meglesz, majd mondom milyen
-
dilipok
veterán
válasz ->Raizen<- #2673 üzenetére
fogalmam sincs
-
Plutor
aktív tag
válasz ->Raizen<- #2673 üzenetére
Igen,megkapod.
-
->Raizen<-
veterán
ZSÍÍR! Megnéztem dealeshipnél mennyi lenne a gép 40 milla! Lehet ma de inkább holnap meglesz és akkor menjünk mert találtak bugot a játékba gyüjtögetni kéne sok millát csak az a baj vettel kocsijával meg f1-es kocsival működik! Átkell lökni a korláton a másikat és átolvad. XD
-
vaksi8
senior tag
válasz ->Raizen<- #2676 üzenetére
Csak red bullal tudod csinálni.Az a lényege hogy a nürg.24 órás pályára bementek és beállitjátok 200 kőrösre a versenyt.mindenki bemegy bull-al egy "lökő"autóval csak nagy legyen pl tank car.
Amikor átmentetek a elválasztófal túl oldalára bemész a pálya alá a célegyenesig,és ott a célegyenest és a pálya másik ívét fogod körbe-körbe....
Kb 4-5 másodperc egy kör Kb 17-20 perc a 200 kanyar.
ezért jó sok millát meg xp-t kapsz
röviden ennyi...A másik amit meg nem értek,hogy lehet bull-t 40 milláért venni mikor 20 nál már nem ad több lóvét??
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
-
james001
veterán
válasz ->Raizen<- #2679 üzenetére
Az érdekes mert megnéztem és nálam is 20 milla, és a neten is 20-at írnak...
Ha nem nagy gond jól esne egy kép mert ez durvahttps://psnprofiles.com/kazama001
-
v!ct0y
veterán
válasz ->Raizen<- #2679 üzenetére
Az érdekes mert 20 millánál többet nem is lehet gyűjteni. Nálam is csak 20 milla
-
Gebriel
veterán
Azon gondolkodtam, ha már így hét közben nincs online verseny akkor csinálhatnánk offline-t.
Hasonlott amit az Xbox-sok csináltak a Forzával. Crazyman33-al.Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Köszöntem a mai gt 5 futamokat mindenkinek! Remélem a 956 lovas dodge viper kiszolgálja újdonsült gazdiját!
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz ->Raizen<- #2684 üzenetére
Jah csak azt a rengeteg lovat be kell még törni.
Jó volt csapatni.
Köszi. -
->Raizen<-
veterán
-
james001
veterán
Ez lehet hogy egy láma kérdés de nincs egy olyan oldal ami kiírja mikor jönnek új seasonal events-ek?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz nokia párti #2689 üzenetére
Jó kis oldal nem is ismertem eddig
https://psnprofiles.com/kazama001
-
v!ct0y
veterán
válasz Gebriel #2685 üzenetére
Jó lenne ez.
Ha levágod a kanyart akkor piros lesz az időt és az nem számít. Ha kicsit kimész a pályáról akkor még nem de ha több mp et is pályán kívül töltöd akkor megint érvénytelen a köröd. Sőt van olyan is ha nagyobbat ütközöl akkor még a következő kör is piros lesz -
dilipok
veterán
na megjott a kormanyom, de csak penteken tudok elmenni erte hetvegen viszont mar remelem mukodik rendesen majd a psn, aztan a legkozelebbi versenyre en is beneveznek
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #2693 üzenetére
Holnap lehet ráérek
A hétvégi (vasárnap délután?) verseny milyen legyen?
Az legyen egy 'komolyan' megszervezett, és hosszabb verseny?Én egy olyan 30-45 percesben benne lennék. Esetleg érdemes lenne mindenkinek előtte egy olyan fél-negyed órával jönnie, hogy rendes qualification legyen, meg mindenki megismerje a pályát és az autót.
Ha mondjuk 550 lenne a PP limit, az mindenkinek megfelel? Kb akármelyik autót fel tudod addig tuningolni, és azok még nem is kezelhetetlenek. Abból egy rendes ligát lehetne összehozni, mindenki a kedvenc kocsijával Akinek Tényleg nincs ennyire erős autója, annak szívesen segítek tuningolni
Pálya - Én Special Stage 5-ra gondoltam, de akármi szóba jöhet amihez kedvetek van (Nordschleife-vel csak az a baj, hogy az csak 4 kör lesz így, ha kb fél órásat akarunk)
Gumikopás és benzinfogyás mindenképp lenne, szóval egy 45percesnél még az is lehet hogy kéne boxkiállás, de ez egyáltalán nem biztos.
Valamint milyen gumikkal menjünk? Szerintem ilyen teljesítményhez a Racing Hard elég lenne
Na ez jó hosszúra sikeredett, de várom mindenkinek a véleményét!
Mondjuk vasárnap 6-7 körül, hogy normális időben végezzünk...[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz ¤Demes¤ #2694 üzenetére
Én szerintem holnap kéne valamilyen kissebb versenyeket tolni, úgy mint múltkor.
Hétvégen pedig, jöhetne egy hosszabb megmérettetés.
Mindennel egyet értek én, csak a pályával nem. Komolyan az a pálya van kb. 10 km és abból 8.5 egyenes. Szerény véleményem szerint a hosszabbra a Nür lenne a legjobb.( de tudom ez csak az én véleményem) -
Plutor
aktív tag
-
¤Demes¤
tag
válasz nokia párti #2695 üzenetére
Összekevered.
Route 5, nem 7
A 7 az amelyik egy autópálya szakasz, az 5 pedig az ami már évek óta (talán az 1 óta?) benne van a GT-ben
De amúgy igen, pályáról mindenki mondja mi lenne jó aztán kész
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
-
¤Demes¤
tag
A-Spec lvl 40
Nürburgringi 24órás, jövök!
-
Gebriel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest