Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alex91

félisten

válasz Ricardo #83632 üzenetére

Azert emlekezzunk vissza, a szakemberek ugye azt mondtak, hogy lapositani kell a gorbet a korlatozasokkal. Nalunk nagyon is jol sikerult, az mas kerdes, hogy milyen aron! Es az akkori, szakemberek altal rajzolt, magyarazott gorbeken alapvetoen 1 hullam volt felrajzolva! A morlatozasokkal megfogjuk, aztan kordaban tartjuk a huzd meg, ereszd meg modszerrel.
    Nalunk a nyaron valoban nem sok ertelme lett volna a szigoru zarasnak, de azt mar szerintem Orban is belatta, hogy a hatarokat zarni kellett volna kemenyen, es nem az Adrian jachton udulni...
    A 2. hullamra adott reakcio is teljesen ertheto volt. Elotte ugyan fogtuk a jarvanyt, de a gazdasagnak tul sokba kerult. Megprobaltak, hogy elmennek az egeszsegugy teljesitokepessegenek hatarahoz. Elmentek, es hozni kellett a korlatozasokat. Mondjuk talan most kevesebb hulye, semmire se jo intezkedes kerult be a csomagba, mint az elso hullam idejen. Ahogy lattuk, ha lassan is, de mukodni kezdett. Es kozben jottek a vakcinak is, ami mar szerintem bizakodasra adott okott, mar a nyomdakban is el kezdtek nyomni, a Legyoztuk a virust! plakatokat :D .
    De ugye kozben jottek a mutansok, es mielott vege lett volna a 2. hullamnak, mar itt is lett a 3. hullam. Kozben az oltas sem igazan halad, es lehet, hogy nem is lesz hatasos az uj variansokkal szemben. Es ugy ugrottunk a 3. hullamba, hogy semmit se lazitottunk! Tehat nem tudunk mast tenni, mint, hogy tovabb korlatozunk, mert kulonben az egeszsegugynek annyi!
    Mondjuk nem ertem, hogy mire varnak :F Sajnos tobb korlatozas kell, es oltas. Azt se ertem, hogy miert nem tettek kotelezove az oltast :F
    Ami latszik, hogy itt a kinaiknak van igazuk, drasztikusan el kell fojtani a virust, kordaban nem lehet tartani.

Új hozzászólás Aktív témák