Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
Ricardo #83632 üzenetére
Azert emlekezzunk vissza, a szakemberek ugye azt mondtak, hogy lapositani kell a gorbet a korlatozasokkal. Nalunk nagyon is jol sikerult, az mas kerdes, hogy milyen aron! Es az akkori, szakemberek altal rajzolt, magyarazott gorbeken alapvetoen 1 hullam volt felrajzolva! A morlatozasokkal megfogjuk, aztan kordaban tartjuk a huzd meg, ereszd meg modszerrel.
Nalunk a nyaron valoban nem sok ertelme lett volna a szigoru zarasnak, de azt mar szerintem Orban is belatta, hogy a hatarokat zarni kellett volna kemenyen, es nem az Adrian jachton udulni...
A 2. hullamra adott reakcio is teljesen ertheto volt. Elotte ugyan fogtuk a jarvanyt, de a gazdasagnak tul sokba kerult. Megprobaltak, hogy elmennek az egeszsegugy teljesitokepessegenek hatarahoz. Elmentek, es hozni kellett a korlatozasokat. Mondjuk talan most kevesebb hulye, semmire se jo intezkedes kerult be a csomagba, mint az elso hullam idejen. Ahogy lattuk, ha lassan is, de mukodni kezdett. Es kozben jottek a vakcinak is, ami mar szerintem bizakodasra adott okott, mar a nyomdakban is el kezdtek nyomni, a Legyoztuk a virust! plakatokat.
De ugye kozben jottek a mutansok, es mielott vege lett volna a 2. hullamnak, mar itt is lett a 3. hullam. Kozben az oltas sem igazan halad, es lehet, hogy nem is lesz hatasos az uj variansokkal szemben. Es ugy ugrottunk a 3. hullamba, hogy semmit se lazitottunk! Tehat nem tudunk mast tenni, mint, hogy tovabb korlatozunk, mert kulonben az egeszsegugynek annyi!
Mondjuk nem ertem, hogy mire varnakSajnos tobb korlatozas kell, es oltas. Azt se ertem, hogy miert nem tettek kotelezove az oltast
Ami latszik, hogy itt a kinaiknak van igazuk, drasztikusan el kell fojtani a virust, kordaban nem lehet tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest