Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz atee_13 #179874 üzenetére

    Nem fogok megsértődni. S abból a szempontból igazad van, hogy rengeteg minden jön még ehhez.

    Marketing:
    [link]

    Nyereségesség:
    [link]

    Stb-stb-stb, minden tényezőt figyelembe véve viszont kemény dió lenne nekünk így kívülről pénzügyi mérleget vonni, de ha van pénz aprítani a keretre, akkor bizony van és kész. :D (de nem igaz, hogy kevesebb, mint a top kluboknak)

    A fenti statodhoz meg az is hozzá tartozik, hogy a játékosok zömét idejekorán alacsonyabb áron igazolták (ez is kellett a jó mérleghez), de utána az ebből eredő nyereségesség, illetve, hogy ezek a játékosok rohadt jól 'felépültek' magasabb béreket is von magával, de a nyerség magasabb foka, az, hogy mindig ott van a Real a végjátékban, illetve a BL-t sűrűn el is nyeri ezt kompenzálja.

    De az alap állítást viszont azért sem tartom igaznak, mert a vásárlásra fordított potenciál, a megszerzett játékosok a fő együtthatói annak, hogy milyen keret épülhet fel, amiben eltérés van, hogy milyen sikereket érhet el, hogyan épülnek fel a játékosai és mennyire voltak hatékonyak a transzferek. Ebben a Realnál rendkívül sikeres.

    Alapállítás lényege:
    Költségvetés miatt rosszabb a versenyképesség, s rendelkeznek nagyobb klasszisokkal más csapatok, így a Real Madrid is' - de szerencsére nem csak ez számít, így versenyben voltak

    Ez az állítás akkor is vitathatlanul nem áll meg. A tehetőssége (átigazolásokra szánt összeg) a mellékelt számok alapján hasonló a Liverpoolnak, mint a többi top klubnak. a játékosokra fordított átigazolási összeg meg magasabb volt a Liverpool esetében, mint a Realnak.

Új hozzászólás Aktív témák