-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #148297 üzenetére
jaja, ezt mondom... lehet összeültek, hogy költözéskor az emberei mit adjanak el, mit szállítsanak át... ez meg b*zi jobbkormányos angol kocsi: kell a francnak... barcelonában nem ezzel fog majd járni, hanem egy cabrio lamborghinivel... "hm, ajándékozzuk el... jót tesz a marketingnek... de akkor adjunk mindenkinek valamit és csináljuk rendesen"
#148298: kivetítőt meg vásznat kellene kivinni és CR7 ablakával szemben levetíteni a bestof-ot a 4évvel ezelőtti toporzékolásából meg bekapott góljaikból
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Soulfly842
addikt
Ne szervezzünk egy bulit 06.14-re a Margitszigetre? Petárdák, tűzijáték, hangos szurkolás és egyebek? Bááár... legyen inkább 06.15 hajnali fél kettő a találkozó pontos időpontja.
Helyszín: Ensana Grand Margitsziget Health Spa Hotel
Időpont: 06.15 hajnali fél kettő
Cél: ártatlan kollektív hangolódás az EB-re, a nyitónapunkra...pff.. most nézem csak: a portugálok ma a spanyolok ellen hangolnak..
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #148294 üzenetére
Szándékosan nem írtam eddig az ügyben. Elég régóta és elég sokat tudok az esetről, igaz a legnagyobb részét azóta nagyjából lehozták a különböző portálok.
Nagy szívfájdalom, hogy távozik, sajnálatos, hogy így alakult. Vér profi edző, remélem idővel sokra viszi még!Stöger. És jó lesz. Én legalábbis nagyon sok reményt fűzök hozzá, és nem is alaptalanul
Ismét a BL-be bejutni hihetetlen nehéz lesz, szerintem nehezebb, mint tavaly, amikor bármennyire is nehéz csapatokat sodort elénk az élet, a pályaválasztási jogok mindig szerencsésen alakultak. Jelen állás szerint az első két körben kiemeltek leszünk, ott is jöhetnek persze kemény ellenfelek, a harmadik forduló sorsdöntő lesz, bármely sorozatban is érjen bennünket.
A csoportkör szerintem realitás, reálisan nézve EKL (vagy mi), jobb esetben EL (és ugye a csoda kategória meg a BL lenne). A lényeg, hogy bárhogy is alakuljanak az első hetek, nem szabad egyből a fejét követelni sem a vezetésnek, sem Stögernek.Dióhéjban ennyi. Én abszolút optimista vagyok, de hozzáteszem, sokkal jobban örültem volna magam is, ha nem így alakul. Csak ahhoz jóval hamarabb kellett volna eszmélniük a feleknek (és mindkét oldal hibás, nem lehet csak egyikre vagy másikra mutogatni)
-
LyonnaisFan1
őstag
Sergei Rebrov hivatalosan is bejelentette távozását.
Ezzel elég sokat fog veszíteni a Ferencváros. És új edzővel lesznek kénytelenek nekivágni a következő hazai és nemzetközi idénynek.
Ha a Ströger vagy ki lesz, akkor sok jót nem jósolok nekik. Egy hasonló habitusú utód kellene, aki a meglévő kerettel nagyjából azt tudná csinálni, mint Herr Rebrov.
Most jön egy új, a keret egy része nem kell neki, lehet csapatot gyúrni nagyon kevés idő alatt.És, hogy végül mi vezetett a szakításhoz talán sosem fog kiderülni. Maradnak ezzel kapcsolatban is a mende-mondák.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #148292 üzenetére
ja ezt láttam ...oké, hogy valószínű nem Aguero sétált el venni több tucat órát és belevésetni a szöveget, hanem erre vannak emberei... ezt leszámítva szép gesztus...
feltehetőleg összeült néhány embere, hogy kicsit népszerűsíteni kellene még költözés előtt: 1 nem használt kocsit a felesleges barcelonába szállítás helyett elajándékoznak, vesznek egy rakat órát, megköszönik mindenki munkáját és csá... a most befektetett összeg emeli Aguero reklámértékét és meg fog térülni mindenesetre a lehetőség mindenkinek adott, mégsem élnek vele sokan... ezért jár az elismerés Aguero-nak (és az embereinek)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Soulfly842
addikt
válasz atee_13 #148274 üzenetére
Hátha majd Agüero megtanítja, hogy hogyan is kell gondolkozni a pénzről
Videó: íme, a pillanat, amikor Agüero odaadta a szertárosnak a luxusautóját
Micsoda meglepetés! Erre nem is számítottam!
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #148288 üzenetére
remélem kínai/arab/amerikai (usa) csapatban fogja folytatni, ha egy zsák szotyit adnak érte, de nem kell fizetni még 1 évig, már az is előrelépés lenne.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #148288 üzenetére
Sejtettem, hogy valami hasonló válasz érkezik. Nyilván ha végig a Juve valagaban lettünk volna ők se szorakozzak el az utolsó pár meccset, de 80 pontot utoljára a triplázó idenyben hoztunk. Szóval igen már tavaly bajnokok lettünk volna
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #148282 üzenetére
Vidallal mi lesz? Elszabadult ágyú ez az ember... Kórházban ápolják, súlyos mandulagyulladással került be, természetesen koronapozitív, állítása szerint egyik tünetmentes játékostársától kaphatta el. Mindeközben mindenki negatív a csapattársak közül.
Hazatérés után egy kis promó, reklámfilm után beült egy étterembe:
Aztán meglátogatta a lovait gondozó létesítményt:
Bulika a hotelben:dudu5130: "Szóval bajnokok lettünk volna már tavaly is."
Meg az azt megelőző években is párszor, gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Még jó rég jelentkeztem jegyekért az EB-re, végül az egyik meccsre kaptam is. Egyedül az én nevem van rajta, gyakorlatilag akkor nekem névre szól, a másik 3-ra meg jöhet bárki? Elég régen voltam már meccsen, még a szurkolói kártyás időszak előtt Ahelyett a védettségi elég lesz?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #148280 üzenetére
szerintem nem bírta a contei edzésmunkát, ha az új edző is ennyire az erőnlétre hegyezi ki a taktikát, akkor vsz jobban jár mindenki, ha eligazol.
én nagyon csípem amúgy a játékát.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
atee_13
őstag
#148275venember83
bocsi mellényomtam
Pont a kolléga linkelte a fizetési listátKell emlékeztetni, valakit, hogy adócsalással hogy áll, ugye az se a pénzről szól
Heti 1,2 milliárt biztos a trófea motiválja nem a pénz
Én nagy ívbe teszek a betűkre
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #148277 üzenetére
nem akartam belevinni semmi mögöttes mondanivalót pusztán a légiósok számára utaltam: angoloknál/olaszoknál a válogatott játékosok szinte mind hazai klubcsapatban játszanak... pont...
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #148275 üzenetére
az angol válogatott a "legtisztább": alig van kivétel, aki ne pl-csapatban játszana az olasz is még viszonylag tiszta, de vannak olyanok (svájc, belgák, stb), akiknél hazai klubból alig akad játékos
-
venember83
nagyúr
Tele van ez a topik rosszindulattal. Vagy csak az M-betűsöket utálják az emberek? Mou, Messi...
Az EB-n részt vevő 24 válogatottba behívott játékosok száma az egyes top kluboknál, a Transfermarkt adatai szerint:
1) Chelsea, 17 válogatott
2) Manchester City, 15 válogatott
3) Bayern, 14 válogatott
4) Juventus, 12 válogatott
5) Manchester United, 11 válogatott
6) Dinamo Kiev, 11 válogatott
7) Liverpool, 10 válogatott
8 BVB, 10 válogatott
9) Borussia Mönc. 10 válogatott
10) Inter, 9 válogatott[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz LyonnaisFan1 #148270 üzenetére
Köszi, Messit szerintem a pénz helyett a trófeák motiválják. Laporta valószínűleg all-int tol a lehetőségekhez képest, hogy minél ütőképesebb csapatot adjon az argentin alá az utolsó két szezonjában.
-
venember83
nagyúr
válasz BenHans #148267 üzenetére
Nem is tudom, mi szól Bonu mellett, az elnyert bajnoki címeken/tapasztalaton kívül. Már a kiváló összhang a válogatott első számú kapusával sem, hisz nincs Buffon jó ideje. Giorgio miatt lenne ott? Legyen meg az összhang a két középhátvéd között? Lassan Giorgiónak is lejár a szavatossági ideje, az EB után visszavonul a válogatott csapattól, még egy évet marad a Juventusnál is. Tényleg nem tudom, mindenféle irónia nélkül, főleg ha Mancini nem három-/ötvédős sorral játszik.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yuing #148269 üzenetére
Jó igazolás lesz sztem. Ha olyan számokat produkálna, mint amit nálunk a legutolsó idényében sokat nyertetek. Mivel Free Transferként fog érkezni, sokat nem is bukhattok vele. Az nso meg társai kommentszekcióit meg érdemes figyelmen kívül hagyni, mert oda boldog/boldogtalan agyhalott is odanyőg valamit, hogy ilyen szar lesz, meg olyan bukás lesz. Az idő majd ezt is eldönti.
A TM szerint 37 meccsen csinált egy 20+12 mutatót, ami nagyon jónak számít. A pont/meccs átlagot majdnem hozta.
Sztem Agüeroval és Messivel (ha végül marad?!) jól meg fogja magát érteni, és ez hozni fogja a gólokat, és a pontokat is szép számmal. Na meg idővel a sikereket is.
Nem Depayon múlott, hogy végül a CL Playoff selejtező kör nem lett meg. Amit ő tudott megtett. Inkább más dolgokon szállt el a dobogó. Például, hogy a Nizzát hazai pályán nem bírták megverni, úgy, hogy a Monaco döntetlent játszott ugyanazon játéknapon.)Messihez visszatérve: Olyan hírek?! láttak vele kapcsolatban napvilágot, hogy a bérét radikálisan lecsökkentik, és ez nem nagyon tetszik neki, és akár ez szakításhoz is vezethet.
Azért ne b...a már meg, hogy az a 35 misis éves bér a világ végét jelentené számára?
Annyi pénzt összefocizott már élete során, amit más talán sosem fog. (Vagy csak nagyon kevesen.)
Ha ő emiatt áll mondjuk tovább, és megy a Palizerhez (akik sztem egy zsákot félreraktak már Messi bérezésére.), akkor arról is meglesz a nem túl pozitív véleményem. Ahogy sztem még jó sokunknak.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
őstag
válasz LyonnaisFan1 #148263 üzenetére
Mint Lyon fan, mit gondolsz Depayról? Nagyon keveset láttam játszani én az elmúlt években, statokból tudok mindössze kiindulni. Mire számíthatunk tőle a Barcában?
-
Ringman
nagyúr
-
BenHans
addikt
Gianluca Di Marzio: Sensi megsérült, Pessina válthatja az olasz EB keretben.
A védők névsorát olvasva elég röhej, hogy Gianluca Mancini végül nem került a listára, miközben Bonucci ott van, mert olyan ő errefelé mint Piqué a Barcelonában.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz Phoen|x #148256 üzenetére
és DeathAdder: Ha azt mondanám nem tartok kicsit sem tőle, akkor hazudnék.
De nálunk ez iganis mérföldkőnek számít, rég nem volt ilyen - hogy is fogalmazzak - értsétek jól "kaliberű" edzőnk.
Egyszerűen bizakodó vagyok, a calcioban van rá a legnagyobb sansz, hogy beválik, látszik rajta az elhivatottság és a Rómából nagyon hiányzott az elmúlt években a grinta, és ezen is változtathat. A Uniteddel nyert egy EL-t és az a keret gyengébb volt mint a mostani. A Spurs eredményeiben pedig nyakig benne van Levy is.
A sajtó foglalkozhat velünk, ha nincsenek beoltva majd be lesznek. Amúgy kiadták Firedkinék, hogy átigazolásokkal kapcsolatban nem lehet információt szivárogtatni, és ha megteszi valaki akkor elállnak a tárgyalástól.Már többször kifejtettem, hogy mit gondolok róla és hogy nem feltétlenül érdemli meg az összes negatív felhangot. Ahogy írtad DeathAdder, itt az ideje egy újabb itáliai reneszánsznak, akkor is északon kezdődött de jelentősen megújította Rómát is, és ahogy akkor, úgy most is kell egy "tudós" aki újragondolja a nézeteit.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #148261 üzenetére
Jó, fáradt vagyok, Suárez már régennemfog Ő már bajnokságokat nyer inkább
Na jó, bocsi, :troll off:
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #148262 üzenetére
Hát igen, bár én nem feltétlen szurkolok nekik, de az új és erős impulzusok kellenek a csapatba... Tavaly voltak nagyon,de nagyon mélyen, ahonnan még összefoldozták magukat, de vérfrissítés nélkül félő lenne, hogy ugyanaz megtörténik, csak talpraállás nélkül. Pár végleges csere nagyon el kell ott.
Azért az egészséges verseny maradjon meg a szokásos hármassal minumum (sőt, ha bővülne az élboly se baj), a La liga úgy az izgalmas.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Depayt a következő hét elején hivatalosan is bejelenthetik.
3 éves szerződést kaphat.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #148261 üzenetére
leszrom. engem nem érdekel
de ha Memphis érkezik, akkor ismét lehet nézni a barca-sót, végremert elmondani nem tudom, mennyire mocskos unalmas és életunt volt az idei évad. a tetves francia kócossal, a kabaré 'védelemmel' meg...szinte az egész branccsal
-
venember83
nagyúr
Naviglio Grande, Milano -
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #148256 üzenetére
Mourinho már lassan 8 éve a renoméjából él, azt hittem a mu után vége a profi pályafutásának, aztán a spurs meghosszabbította (ott még el is hittem, hogy egy underdog csapattal ismét varázsolhat), most meg a róma.. és gyanítom lesz még 1-2 kétségbeesett csapat.
Régen én is bírtam, bár most is bírom, csak futbalszakmailag a cselzi reunion óta nem igazán értékelhető.. aztán cáfoljon rám, nem bánnám
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz venember83 #148246 üzenetére
Hivatalossá vált. Koeman edzi a Barcát a következő szezonban is.
Jordy Cruyff szintén csatlakozott Laporta csapatához. Csak kapkodom a fejem, zajlanak az események a klub székházában.
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #148219 üzenetére
Egy nappal megelőztem a hozzám hasonlóan mindent rosszul látó és uefabérenc Szaniszló Csabát, de azért örülök hogy tweetelt egy ilyet:
"A Real Madrid állítólag megpróbálta "lenyúlni" az elmúlt napokban Mourinhót, de a portugál nemet mondott (szerintem jó lett volna, ha ők irányítják az európai futballpénzek elosztását, felelős üzletembereknek tűnnek, akik nem ad hoc döntéseket hoznak)"
Óriási!Perez válasza arra a kérdésre, hogy miért tette ki anno Carlo papát: "Nem tudom."
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #148248 üzenetére
ja emlékszem, korábban is írtad, talán akkor mikor az interbe igazolt a belga.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #148248 üzenetére
Hazard? Aki a hétvégi fifa-partyban is képes lesérülni 3 hónapra?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #148246 üzenetére
to forceberg, with love..
-
Ringman
nagyúr
Debt-Ridden Retailer Suning Gets $500 Million State Bailout
remélem az indának is jobb lesz a helyzete.
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #148243 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Megérkezett Simeone.
Meg Allegri.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz Soulfly842 #148237 üzenetére
annyira nem rosszak a belga statjai a besztlígben sem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz Ringman #148236 üzenetére
Nem a 20 év hanem ever.
Soulfly842: azért azt nem lehet mondani, hogy az angol foci nem fekszik neki mert a WBA-ban és az Evertonban is jól termelt. A Chelsea-nél voltak előtte többen a sorban, elment. A MU-nál meg José alatt a csapat legeredményesebb játékosa volt. Mou után lett mellőzve.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #148234 üzenetére
..de már eladtak mindenkit mindenhova, kilóra
-
mephi666
nagyúr
válasz Soulfly842 #148237 üzenetére
elvárták volna tőle, hogy ne ferrarival járjon edzésre, hanem valami egykaptafa kocsival, amivel az egész csapat ...milannál meg volt róla sztori, hogy tán edzéssel egyidőben volt valami vezetői értekezlet, amibe "beköszönt", amikor elindult kocsival haza és bőgette a gépet ...meg is jegyezte valaki, hogy "csak Ibra indul haza"
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #148234 üzenetére
Azért mégis csak kijelentette, azzal a mellékszállal, hogy lehet nem volna még szabad beszélni... lehet a tulajdonosok rábólintottak a háttérben már a maradására. Remélem erről van szó
S miért menne ahhoz a Chelsea-hez, ahol lehúzott ifjoncként 3-4 évet és lehetőséget se igazán kapott.
A MU-nál kapott, de ott se ment neki olyan jól, mint az Internél.
Nem kérdés, az olasz foci fekszik neki, az angol nem.
Hülyeség lenne tőle, ha visszaigazolna angol földre.
Hát, ezt Ibra biztos nem így gondlja Az önéletrajzi könyvében az élete legnagyobb tévedésének nevezte a Barcelonába való igazolását... 'Kis iskolások idomított focijának kb', ahol kiakarták belőle őlni az állatot... már pedig belőle nem lehet...
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #148235 üzenetére
2009-ben Zlatan eladása se volt terítéken, aztán jött a Barca.
hát az kb. a legjobb üzlet volt az elmúlt 20 évben.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dudu5130
őstag
válasz Soulfly842 #148232 üzenetére
Egyértelmű, hogy ezt mondja. 2009-ben Zlatan eladása se volt terítéken, aztán jött a Barca. Igazából nem is tudom hova mehetne. Chelsea-re tudnék csak gondolni de nem tudom Tuchelnek kellene-e. Lehet ők Icardit viszik inkább mert ismeri Tuchel, nála azért játszott, nem úgy mint Pochnál.
-
venember83
nagyúr
Még el sem kezdődött az átigazolási szezon.
-
Tibiajax
nagyúr
intereseknek jó hír, másoknak..nem annyira
-
Soulfly842
addikt
Na, akkor egy reggeli jó hír
Inter: „Maradok” – Lukaku már az új edzővel is egyeztetett
Ha rajta - is - múlik a döntés, akkor ez a lehető legjobb út neki.
-
mephi666
nagyúr
válasz yuing #148229 üzenetére
oké, hogy irgalmatlan összegekről beszélünk, de mégis ki megy bele abba, hogy "figyelj, holnaptól fele ennyiért csináld már azt a munkát, amit eddig, de magasabb szinten, mert kell az eredmény" sőt a madridi esetben azt beadni a játékosoknak, hogy azért kapjanak kevesebbet, hogy x.y.-t odahozhassák 10-szer annyi pénzért, amennyit ők soha a büdös életbe nem fognak megkapni? ...aztán csodálkoznak, ha nincs csapatszellem meg alapból kurvanagy mínusszal indul az új játékos a többiek szemében (sőt odáig is elmegyek, hogy a körülmények akkora terhet raknak az újoncra, hogy emiatt nem fog beválni... legszélsőbb esetben azt is el tudom képzelni, hogy a többiek szabotálják finoman a játékát)
-
bagyulajuve
addikt
válasz LyonnaisFan1 #148228 üzenetére
nem tudom, ez az 5,5-es Depay fizu kissé alacsony becslés, én inkább, ezt a táblázatot látván 10 körülire tenném a majdani fizetését
ingyen igazol oda + már annyira nem is fiatal és azért viszonylag sztárjátékosról van szóResistencia eterna
-
őstag
válasz LyonnaisFan1 #148228 üzenetére
Hát jah, nem lesz egy egyszerű történet meggyőzni a tavozásról vagy a bércsökkentésről a játékosokat... Sok-sok millió okuk van ragaszkodni a klubhoz.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yuing #148227 üzenetére
Nem kevés bérköltségtől szabadulhatna meg a klub, ha bizonyos személyeket kiselejtez a keretből.
Az más kérdés, hogy xy játékosokat ki akar magához vinni, mert a bérigényükből bizonyára sokat nem fognak (ha egyáltalán fognak) engedni.
Ha Depay is hozzátok kerülne, akkor ő várhatóan az Ansu Fati/Lenglet sorok közé ékelődhetne be a nagyjából 5,5?! misis éves bérével.
Nálunk majdnem hatott kapott éves szinten.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
őstag
Milyen beteg fizetéseket adtak Bartomeuék...
-
BenHans
addikt
Nem izgat, csórinak pont elég lehet az ügyeletes bűnbak szerep amit jó eséllyel megnyert magának Paratici mellett. Két kancsal nem fér meg egy csárdában.
Ave Arrivabene! Éljenek az Agnelli spanok!Ne szídd már mellre, Arrivabenét csíptem a Ferrari élén, sok sikert nem kívánok, de na, legalább egy szimpatikus ember.
Tudod hogy csak szurkolói kötelesség...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
veterán
válasz Soulfly842 #148223 üzenetére
Most ez igaz, vagy csak már készülnek a választásra?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Soulfly842 #148212 üzenetére
Lent a meccseknél, Baki?
-
-
BenHans
addikt
válasz dudu5130 #148218 üzenetére
Lesz még hiszti.
--------
Azt írják pár helyen, hogy Mout megkereste Perez egy hete, hogy gondolja át az ajánlatát mielőtt érvénybe lép a szerződése a Rómával.
Ha ez igaz akkor ez egy újabb bizonyíték, hogy milyen elegáns tiszta fair ember ez a Florentino, az ő kezében minden rendben lenne.
Mou tartotta magát a Friedkinékkel kötött egyezséghez.
A gentlemen's agreement talán mégis ér valamit azoknak akik magukat annak tartják, nem Agnelli és nem Perez.[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
válasz venember83 #148217 üzenetére
Mégis meg tudnak egyezni Levyvel?
-
Peterhappy
őstag
válasz yuing #148214 üzenetére
Gyakorlatilag végigjátszotta az egész szezont a Betisben. Szerintem vagy továbbadja haszonnal a Barca, vagy megtartja és elpasszolja Sergi Robertot - mindenképpen jó ötlet volt.
Azt nem tudom, non-EU játékosokkal hogy áll a csapat, befér-e egyáltalán a keretbe, van-e még egyáltalán erre valami korlátozás a spanyoloknál.Jelenleg Wabué is, SRoberto is sérült, csak Dest van a posztján, aki viszont tud balhátvédet is játszani, márpedig ott Junior Firpo marhára nem váltotta meg a világot, Jordi Alba meg hiába volt az egyik legjobb a posztján néhány éve, most csupán árnyéka volt önmagának. Az Ő távozásán sem lepődnék meg (és könnyeket sem hullajtanék).
Kérdés, Messi mennyire ragaszkodik még JAlba-hoz és SRoberto-hoz... (és a Barca-hoz)
Egyelőre nekem nagyon tetszenek ezek az erősítések.
szerk: na most megnéztem, elvileg kölcsönből visszatér Akieme is, aki balhátvédként szinte végigtolta a szezont a második ligában, de hogy Ő mennyire Barca-szint, arról fogalmam sincs (de nem tenném fel rá a nemlétező nyaralómat). Nem lepődnék meg, ha őt el is adnák.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz Soulfly842 #148211 üzenetére
Aztán miből? Hozzáírják az 500m€+ adóssághoz?
Ma kezdődik életed háralévő része
-
őstag
Emersont is bejelentette a klub. 3 nap 3 igazolás. Nem nagyon láttam játszani a Betisben, úgyhogy kíváncsi vagyok mit tud.
Koeman maradását elvileg holnap közlik, szóval hamarosan aláír nagy valószínűséggel Depay és Wijnaldum is.
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Hivatalos:
Barcelona: visszavásárolták a 22 éves brazil védőt Sevillából – hivatalosLabdarúgás: bort neveztek el Dárdai Pálrólv
Na, már azt is tudjuk, hogy Mbappé tehet arról, hogy Ancelotti lett a Real edzője
Real Madrid: nem Ancelotti volt a jelölt, Mbappé közbeszólt
Egyre inkább valószínűnek tűnik így - ha ez igaz - hogy Mbappé--->Real
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #148209 üzenetére
mármint, érted, a kvalifikációnál mezőny 10 csoportra volt osztva, minden csoport top2 + 4 playoffos jutott be, 16 csapatos EB-nél a 9 csoportelső jutott be, a legjobb csoportmásodik, a maradék 8 második meg lemeccselte egymás közt.
a magyarok 2016-ban 3., 2020-ban 4. helyen zártak a csoportban, tehát ott vége is a történetnek... gondolom hogy nem lazázták el a fix bejutó top2-t, hogy majd becsorognak negyedik helyről, szóval szerintem ez nem a "sose tudjuk meg" kategória.na mindegy, túltárgyaltuk
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
bagyulajuve
addikt
válasz forceberg #148208 üzenetére
csak hogy szőrszál hasogató legyek:
úgy értem, hogy akkor másképp lenne a sorsolás, sok minden változna és ily módon nem lehet egyértelműen kijelenteni, csak azt, hogy nagy valószínűséggel nem lenne kinn a csapat
de amúgy meg ha meg a még régebbi eb-ket nézünk, amikor pl csak 8 csapat volt kinn, akkor még több csapat nem lenne ott, mindig az adott körülményekhez kell az összehasonlítást végezni
Resistencia eterna
-
veterán
-
bagyulajuve
addikt
válasz ZavaBalazs #148205 üzenetére
ez az amit sosem tudunk meg
mondjuk az NL-ben is ott van (lesz) a csapat a top16-ban
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #148204 üzenetére
Igen, Milito nagyon szépet futott az Internél még annyi idősen is.
Viszont én azt mondom, hogy Benzin-ben is benne van, aki a Real-t olyan sokáig húzta a hátán, fontos gólokat lőt, akkor is amikor folyamatosan kikezdték, annak még lehet felüdülés lesz, ha Interben ténylegesen támaszkodnak rá.
Ő mindig hozott egy szintet, jó eséllyel ezt tartani is fogja.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Soulfly842 #148202 üzenetére
aláírom, hogy fejlődött a válogatott, csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy 16 csapatos EB-vel ugyanúgy nem lennének kinn, mint eddig, fejlődés ide vagy oda.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Ringman
nagyúr
válasz Soulfly842 #148203 üzenetére
inkább jöjjön több kp, aztán vegyenek belőle egy 30 év alatti játékost az olasz ligából.
a 2-3 év könnyen max fél év is lehet, az internél ez a trend, erre milito cáfolt rá egyedül a közelmúltból. (ő 30 évesen jött)
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz ZavaBalazs #148200 üzenetére
Megvertük tavaly október óta bolgárokat, a szerbeket, a törököket és izlandot. X-eltünk az oroszokkal a lengyelekkel, úgy h. akár több is lehetett volna a meccsben, de a válogatott teljesítménye - vitathatatlanul - egy fejlődő ívet mutat (ez alatt az időszak alatt egy vereségünk se volt). Persze, nem azt mondom, hogy a csoda garantált, de az ilyen hozzállás is okafogyott (Bár a csoda megtörtént 4 (5) éve is! Továbbjutás, s X-eltünk pl. azokkal a portuálgokkal is, akik később megnyerték az EB-t). Szurkoljunk a jó fociért - a magyar válogattért, ne a semmin durrogjunk - és kész. Hiába vizsgálgatjuk pesszimistán a múlt-csillagképét - most a jövőbe kell tekinteni! Hosszú idő után vannak pl. jó, megbízható védőink (lásd Szalai A., Wili Orbán, ezt is ritkán mondhatta el a magyar válogatott) Örüljünk, hogy ott vagyunk, higgyünk feltétel nélkül és szurkoljunk: egy igazi szurkolónak, ennyi a feladata!
Szumma Szumárum:
Hajrá magyarok!
[ Szerkesztve ]