Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Ha maga a márka zavarna, akkor esetleg Q-Pad QH-90. Javítsatok ki ha tévedek, de gyakorlatilag ugyan azt tudja mint a Cloud. Én is ilyenre vadászom itthon
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
d1abLo
senior tag
-
CsonkaImo
addikt
Tehát azért szánnál rá ennyit, hogy biztosan rendben legyen az anyagminőség és kényelem? Akkor én mindenképp a Beyerdynamic-kal szemeznék, mondjuk a Custom Game-mel. Ilyen anyagminőséget (anyaghasználatot) és összeszerelést sehol máshol nem találsz gamer vonalon. Kényelemről nem is beszélve.
-
d1abLo
senior tag
Beyerdynamicnál maradtam én is (MMX 300) szerintem nem kell mondani hogy ég és föld..
A Mixampra visszatérve én úgy tapasztaltam hogy minőségben nem túl sokat (jó hangkártya ígyis úgyis kell hozzá) hanem inkább kényelmi funkciókat tesz hozzá. Pl minőségi hangerőszabályozó (nem ilyen vacak ami a legtöbb füles gyenge pontja), mute, külön csatornákra tudja bontani a hangokat, pl gombnyomásra tudod tekergetni különböző alkalmazások hangerejét, ugyanez a mikrofon oldalon is elérhető, különböző inputokat tudsz rákötni egyszerre, amit szintén tudsz tekergetni. Pl egyszerre telefon és PC meg ilyenek...
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
d1abLo
senior tag
Az ugrásszerű javulást egy minőségi hangkártya fog okozni. Minimum a már korábban említett DGX, de egy ilyen kategóriájú fejeshez legalább egy Sound Blaster Z
(Hiába van ferrari karosszériád ha trabant motor ketyeg benne)Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
strynox
tag
Valószínűleg jobb, mint az alaplapi, de én Creative SoundBlaster Z alá nem nagyon mennék, ami a belső hangkártyákat illeti. Esetleg a fejhallgató erősítős topicban tudnak neked ajánlani egy megfelelő erősítőt/DAC-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Úton van vissza amazonhoz az mmx300. Neten egyre több helyen látni panaszt a mikrofonra. Ezek szerint nem egyedi esetről van szó...
Mindenesetre vettem 2 napja egy Game One-t. Játékhoz baromi jó. Jobban hallani a teret, az irányokat, mint az mmx300-al. Mikrofonjára se panaszkodtak még. Nem bántam meg, hogy váltottam. Kicsit gagyi hatású a műanyag amiből van, de nem az a repedező, törő verziónak tűnik. 3 dolog van ami még baromira bejön.
1. Cserélhető kábel
2. Mikrofon némul sima feljhatással
3. Hangerőszabályzó nem a kábelen van, hanem a fejesen és könnyen, pontosan állítható.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest