Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Szerintem még olcsón is adod.
más: most olvastam a "lanon láttam a másik ember fején" meg a "kereskedő hozott versenyre" hozzászólásokat (->ergo biztos jó lehet), és majd lefordultam a székről.
Továbbra is halkan somolygok az átlag gémerfüles vásárlón, semmi nem változott, nem is fog a gémer márkák legnagyobb örömére.
Még mindig olyan emberek vesznek mikrofonos füleseket akiknek tök felesleges(pl lant csak képen látó, asztal előtt játszó egyednek kiciócó mikrofon pont a szája elé lenne lógatható), és esküsznek zárt fejhallagtókra, akik szinte hangszigetelt saját szobából játszanak mást még véletlenül sem zavarva(egyébként HD595 másfél méterre nem hallik el közepes hangerőn). Sokpontegyet meg sem említem, a fülesek kerámiatalpai és 20 ezres egéralátétei ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- RAM topik
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest