Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
válasz
FruzsiAnglia #11448 üzenetére
Amit te írtál, az egy alaplapi hangkártya, ergó könnyebb helyzetben lennénk, ha tudnánk az alaplap pontos típusát.
Bár szerintem így látatlanban sem kell valami komolyabb típusra gondolni, ezek csak arra jók, hogy megszólaltassanak valamilyen hangrendszert. Komolyabb játékra és térhangzás keltésre szerintem alkalmatlanok.
Éppen ezért kell olyan fejhallgatót nézned, aminek van saját hangkártyája. Ilyen a Rage és a CV1500 is.
A Rage-ből én a kábeles verziót linkeltem, mert az olcsóbb, mint a wireless (vezeték nélküli), persze mindkettő ajánlott, a Logitech-től tuti jobb választás (mondjuk szinte egyébként bármi
).
-
eami
veterán
válasz
FruzsiAnglia #11448 üzenetére
tactic3d rage wireless simán jó választás, és nem kell hozzá hangkartya. egy USB adapter van hozzá amin keresztül kapja a jelet és egyúttal az egy hangkartya is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest