Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
No, teljes a csapat. 😃
Nagyon király ez a HyperX Cloud Revolver füles, kimondottan XBOX-hoz vettem, de zenéket is iszonyatosan jó vele hallgatni. Ami talán fura először, hogy a fejpánt állítója nem fixálható, hanem ilyen gumis, de hamar meg lehet szokni. Ahogy a tesztekben írják inkább a nagyobb fejű embereknek kényelmes, én pont határ eset vagyok és elmerül a nagy puha párnák között a fülem. Garantáltan 3 óra után se érzem meg, hogy a fejemen van. Hangzásra nagyon ott van, erős basszus, tiszta hangok és jó hangerő jellemzi, külseje pedig jó anyagninőségű tapasztalataim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest