Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesssz199

újonc

Sziasztok!

A Max Payne 3 tényleg jó ,a Tomb Raider újabb része meg megy szépen HD3D-ben ahoz úgy emlékszek tridef sem kell. Nekem ez van TriDef 3D 5.10 ez tud képet , játékot stb. Én csak játékra használom. A Cod Modern warfare 3 is nagyon ütős volt Igazából minden nagyon jó . Nekem kb egyedül a Far Cry 3 nem ment de csak DX 11 -en akkor valamiért ugrált a kép, de ez a videokártya hibája mint később megtudtam. :S (HD 7870)
    Viszont van egy furcsa problémám nektek ilyen létezik ? : DM 2352-es LG monitorom van nekem is és amikor elindítok egy játékot 3D-en tridef alól néha láttam egy kis szellemképet egyenes oszlopok mellet stb. addig piszkáltam míg rá nem jöttem , hogy tüntessem el , egész egyszerűen át kell váltanom 3D-re a monitor távirányítóján , be is kell kapcsolni ok -al , majd utána ki kell kapcsolni , és láss csodát eltünt minden szellemkép .. Nem is értem mi lehet ez . Olyan mintha monitor reset kellene neki 3D-sen????
    Tridef -ben a power3d meg mindig rosszabb szinte mintha be lenne kapcsolva , annyi csak hogy nem a videokártya csinálja a képet hanem a monitor , és így több erőforrás marad fps-re nem terheli a videokártyát , persze rosszabb lesz a minősége a betűk mindig bekockásodnak stb.
    Amúgy nekem a tridefben a Standard display type-on belül Line interlaced Reverse a jó , nektek melyik ??

Új hozzászólás Aktív témák