Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mayday001
csendes tag
Erröl 60pfl8708 valakinek van valamilyen tapasztalata?gari nélkül tudnék hozzá jutni egyhez nem tudom meg merjem e kockáztatni
-
Mayday001
csendes tag
Vagy esetleg még ez [link]??
-
Mayday001
csendes tag
Sziasztok erröl vélemény??[link] filmezésre laptopról illetve játék laptopról hdmi kábelenen keresztül?szerintetek milyen?input lagja lenne még érdekes
tapasztalat is jó volna kinek milyen erröl 6200 az mennyire számit jonak samsungon belül?
-
Mayday001
csendes tag
válasz
nightshadow #9265 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! meglesem amit linkeltél meg keresek input lagot róla hátha van vmi
és igen tényleg nem 3D-s picit benéztem jó pár éve nem követem a tvk fejlödését azt sem tudom már mi mi csoda
-
Mayday001
csendes tag
sziasztok!
50" tv-t szeretnék venni ami tudja a DLNA-t nem kell a 3D funkció samsungot néztem de ebben a méretben sajnos nem találtam olyat ami 3D nélküli!LG lenne a másik márka mi jó lenne vagy a sony leginkább filmezésre lenne használva illetve játékra laptoprol! adjatok ötleteket mit lenne érdemes venni ? a keret az ilyen 200-250 ezer ft max...ezt nézegettem de ez is 3D-s -
Mayday001
csendes tag
Sziasztok!
A segíségeteket szeretném kérni tv vásárlásán töröm a fejem leginkabb samsung vagy lg márka érdekelne! nem kell sem 3D sem "okos" a lényeg hgoy szép képe legyen meg legalabb 117cm 127 vagy 140cm lenne az igazi filmezéshez használnám meg jatekhoz laptopon keresztül... miket tudnátok ajánlani? a keret az olyan 200ezer ft lenne nem tudom mennyire fér bele :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest