Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Kicsit egyedi problémám van, amiben a segítségeteket szeretném kérni.
Egy 43"-os 4k hdr tv-t használok monitornak (LG 43uk6300mlb), ami paraméterileg számomra tökéletes.
IPS panel, 4k hdr 60hz, ennél több nekem nem kell, plusz ami miatt ezt választottam az a optikai toshlink hang kimenet ami nincs egy monitoron se sajnos.Viszont amivel nem számoltam, az az,hogy baromira tükröződik a képe a tv-nek, ami nagyon zavaró tud lenni.
Utána olvasgattam a dolognak, és elvileg egy értelmes Anti-glare fólia megoldaná ezt a problémámat.
Viszont nem találok egy boltot se, ahol forgalmaznának ekkora méretben...Ezeket találtam eddig:
Ebay - Ez tökéletes lenne, csak valamiért nem enged rendelni az eladótol...3M - csak kisméretben, előre levágott méretben forgalmaznak
külföldi 3M - ez 43 colos, viszont a betekintésvédő szűrő funkció nagyon nem kellene, mert film nézésre is használom a tv-t.
Esetleg tud valaki valami megoldást erre?
Valami gyárat ahol szabnának nekem pontos méretre ilyen fóliát?A segítséget, választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest