Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
CZ950uj #32478 üzenetére
Márpedig akkor én most már leírom, amiben eddig ellentmondást láttam, nem értettem, de most már tudom, hogy az volt a baj, hogy hittem itt olyanoknak, akiknek nem kellett volna... Szerintem sokat elmond, hogy a HFR kifejezést is Te használtad itt először...
Ugye arról van szó, hogy "50/60Hz-nél nincs nagyobb érték, csak interpolálással... Mert semelyik panel sem tud 50/60Hz-nél többet fogadni..." Csak éppen én itt egy nagyon erős ellentmondást látok: ha nem tudja a panel pl. a 100Hz-et, akkor miért lenne képes az 50Hz-ből interpolált kép (ami ugye legalább 100Hz-et jelent) megjelenítésére? Az interpolációt ugyanis nem "belül" a panel csinálja, az egy nagyon számításigényes, komplex feladat, amit valaminek a panelen kívül kell elvégeznie, előállítania a 100Hz-es képet és azt kiküldeni a panelre. Ha viszont csak 50 különböző képet tud megjeleníteni másodpercenként a panel, akkor semmi értelme az interpolációnak. (Márpedig látható eredménye van.)
A linkelt videóból egyértelműen látszik, hogy van olyan LCD tévé ami képes másodpercenként 120 különböző kép megjelenítésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest