Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Elég jól körbejártam a TV csere témát és 50"-os méretben (és a 200-250e árkategóriában) a végső körre mondhatni a Sony KDL-50W828 és a Panasonic TX-50AS650E (vagy a 640E) maradt versenyben. Képminőségben úgy érzem a Sony jobb mint a Panasonic viszont a Sony bemutatóteremben próbáltam a 3D-t a saját szemüvegével és csúnyán vibrált a szemüveg lencséje azokon a részeken, amivel nem a képernyőt láttam. A Panasonic passzív szemüvegével a Half SBS kodolású szép sima határozott 3D volt a látvány, viszont a Half SU szét volt esve, illetve vagy a TV vagy a szemüveg miatt szellemképes maradt a kép. Az SU kódolásu viszont az aktív szemüveggel a Sony TV-n is tökéletes volt, csakhát az a fránya vibrálás (mint amikor a szemünk sarkából észleljük a nenon csövek 50hz-es villogását)
Létezik, hogy a szemüvegben lévő gyengébb elem okozta azt a vibrálást? Sajna az Euronics-ban nem tudtam kipróbálni egy másik cuccot, mert nem találták meg az aktív szemüveget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest