Hirdetés
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Aktív témák
-
totattis
tag
Helló!
Ha törlök egy app-ot a telefonról marad-e valami szemét utána a telefonon?
Ha marad tudtok-e olyan programot ami kitakarítja a data partícióról a maradékot?
Gyári 2.2 van a telefonon.A válaszokat előre is köszönöm.
-
totattis
tag
Sziasztok!
Van valami progi amivel a status bar megváltoztatható?
Főként az ikonokat szeretném lecserélni pl: aksi.
Gyári T-s 2.2 van a telefonon.
Go launcher fut. -
totattis
tag
Jó éjt mindenkinek, akik aludni térnek!
-
totattis
tag
válasz
#40993792 #18588 üzenetére
Valami hasonlóra gondoltam én is.
De 4230-ról gyorsan esik 4150-ig akár használat nélkül is. Utána lassan merül.
A mAh (1250) addig nem veszít az értékéből ameddig 4100 alá nem esik a mV érték.
Használat nélkül a mV érték sokszor akár 40-60-at is emelkedik. Érdekes ezt a grafikonon látni. -
totattis
tag
válasz
sunahunter #18585 üzenetére
Tárolja az emileket a Datán? Ha offline vagyok nem érem el csak a legutóbbi néhány darabot.
Kaphatnék tőled egy leírást az elejétől a végéig? T 2.2 van rajta. Innen eljutva a nagyobb partíció és fingerprint t van rajta -ig. Nem beszélek angolul.
Ja és Így állíthatod vissza.
Ez nagy munka lenne? -
totattis
tag
válasz
sunahunter #18581 üzenetére
Értelek.
30 megát hagytam szabadon.de még nem lassult be. Szerencsére!
4 widget megy energiaellátás, wifi, naptár, battery. -
totattis
tag
válasz
#40993792 #18574 üzenetére
Nem a 2.3-ra gondolta, hanem a biztonsági rések foltozására.
Ja igen én nagyjából 3-4 évre veszek telefont. Az előző is 4 évig szolgált (MIO Digiwalker 501).
Jó volt, Csak az aksija már nem bír csak 2 napot. Mondjuk a ZTE is max 60 órát.
Volt, hogy 4 órányi telefonálással bírt 48 órát + wifi 1-2 óra, képernyő használat 6 óra. Az kiemelkedő volt. De általában 36 óra és 40%-on áll megy a töltőre éjszakára.
A 2.2 óta 4230 mV-ra tölti 2.1 4150 mV-ra töltötte. Szerinted erre van valami magyarázat? -
totattis
tag
válasz
sunahunter #18571 üzenetére
Ezzel marad a T-s eredeti 2.2. Vagy romot is kell cserélnem?
Gondolom kell, mert a particionálás a system partíción adatvesztéssel jár.
Egyébként mihez képest lesz gyors a telefon? Játszani ritkán szoktam akkor sem olyat ami processzor teljesítményre alapozza a felhasználói élményt. -
totattis
tag
De mint írtam, nekem nagyon megfelel a T.
Nem akarok root jogokat. Olvasgatok, várok. Hivatalos frissítésekre.
Nem értem A ZTE-t sem miért csökkenti a DATA partíciót? Talán valamely jövőbeli frissítésnek lesz szüksége a helyre? A nagyvállalatok - gondolom - előre terveznek. Különben nincs felhasználói élmény és elégedettség. Legközelebb nem veszel tőlük semmit, ha legalább két évig nem frissítik a rendszert.Ez ám az álomvilág!
-
totattis
tag
válasz
sunahunter #18562 üzenetére
Nem értelek. Ez most nekem szól?
Egyébként van rá megoldás: nagyobb Data partíció eredeti T-s (root jog nélküli rom).
Persze biztosan csak annyi veszélyes művelet kell hozzá, hogy nem is állnék neki. Valószínűleg.(#18521) dkpisti Kérdésére van megoldás root nélkül?
-
totattis
tag
Valószínűleg azért teszünk fel hülye kérdéseket - legalábbis én - mert tényleg hülye vagyok hozzá. Én a T-s frissítést hajtottam végre. Nekem nem kell root jog. Minek? Viszont szeretnék nagyobb Data partíciót. Nem fogok romokat cserélgetni. Minek? Csak egy egyszerű felhasználó vagyok. Az 1. hsz tele van jó infókkal, de minden ott sincs benne.
Mint mondtam köszönet a munkátokért!
Nem azért írtam, hogy bántsalak benneteket, csak néhány tényt állapítottam meg.
Annak idején szinte mindent végig olvastam, illetve naponta néhányszor tíz percet rászánok a fórum olvasgatására. Sajnos legtöbbször túl "szakmai".
Bocsánat mindenkitől aki úgy érzi, hogy "megtámadtam" nem ez volt a cél. -
totattis
tag
Sziasztok!
Amikor még csak terveztem, hogy lecserélem a winmo-s telefonomat (márciusban) találtam egy fórumot - ezt itt - ahol sok hasznos információt kaptam és sikerült a penge mellett döntenem. Akkor is volt némi ellenérzés bennem néhány válasz miatt amit érdeklődő újoncok kaptak a kérdéseikre, de ettől még tetszett, hogy rengeteg tudást halmoztak fel az itt válaszoló "öregek" (?).
Néhány hete ami megy az viszont egy kissé visszataszító! Fikázás, a másik hülyének nézése stb. "Olvass vissza!" 78000 feletti hozzászólásban? "Használd a keresőt" Sokszor segít, de sokszor nem. "Benne van a ..... blogjában!" Na igen, de ha kezdő vagy és nem ez az életed nem biztos, hogy minden információ érthető.
De azért köszi a sok munkát amit itt végeztek! -
totattis
tag
Sziasztok!
A navitel program alá, hogy lehet a turistautak térképeit felrakni?
Illetve, hogyan lehet magyarországi térképeket letölteni/felrakni? -
totattis
tag
válasz
Pumika1975 #17022 üzenetére
Ok
-
totattis
tag
válasz
kelzsoca #16855 üzenetére
Igen. Köszönöm!
Szerintem a múltkori beszélgetésünkből, én rossz következtetést vontam le. Mármint, hogy felrakom a fingerprint t1 romot akkor a Data partíció mérete a 320MB lesz. De látom most, hogy akkor rosszul gondoltam. Particionálnom is kellene.valami "veszélyes" programmal.
Az már túl sok izgalom az öreg szívemnek.
Vagy most értelmezem rosszul?Még egy: Milyen appok vannak a t1-ben?
Minden rajta van ami a gyári t-s 2.2-n? -
totattis
tag
válasz
kelzsoca #16834 üzenetére
Kelzsoca lenne hozzád egy kérésem.
Bár egyenlőre nem tervezem, hogy fingrprintre módosítok, de annyit szeretnék tudni, hogy mit kéne azelőtt tennem, hogy azt letöltöm és felrakom a blogodból.
Mire van szükség, hogy ezt megtudjam csinálni. Tudom 1. hsz, viszont ha kérhetnék egy rövid összefoglalót,
Pl: kell-e root, fel kell-e tenni valamit a telepítés előtt?
Szeretném lementeni a gépemre a leírást, hogy később, esetleg, neki vágjak.
Ha nem segítesz, mert már ezerszer leírtad akkor sem sértődök ám meg -
totattis
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #16838 üzenetére
Na a balfék totattis azaz én az üzleti csomagokat nézte, ott pedig nincs ám Bléd
-
totattis
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy miért tűnt el a T-mobile honlapjáról a Blade frissítése?
most megint fent van. Nem értem.Szerintem egy régi cokie volt a gépemen, mer az elöbb csak Nokie Erikson és T-mobile telefonok frissítését láttam
Bocsi
-
totattis
tag
-
totattis
tag
válasz
hodostamas #15684 üzenetére
Wifi módban is működik a képernyőmentés?
-
totattis
tag
válasz
kelzsoca #15671 üzenetére
Nem nagyon akarok rootolni, minek, nincs rá szükségem.
A gyári 2.2 nekem bejött, attól, hogy csilli-villi valami, nekem még nem jön be. A funkciói a lényegesek.Viszont jó lenne tudni, hogy mi az az ikon a widgeten.1 ikon wifi 2. ikon bluetooth 3. ikon gps 4. ikon???? 5. ikon szinkronizálás 6. ikon háttérvillágítás.
Mi a 4.?
-
totattis
tag
válasz
kelzsoca #15662 üzenetére
Oké az hogy megy?
Tudom, volt róla szó régebben emlékszem, hogy olvastam itt a fórumon, hogy a képernyő képet le lehet menteni, de nem merültem bele, mert gondoltam nem lesz rá szükségem.
Remélem , hamar megtalálom.Rootolás
supruser 12 MB volt azt hiszem. amit áttudtam rakni az SD-re meg talán 5 MB.
A z4root-ot használtam, időleges rootra - az létre hozta a superusert - ameddig a progi - nem az AP2sd, hanem talán a link2sd-t használtam - áttette a az apokat az SD-re.
Nem láttam a hasznát, repült
.
-
totattis
tag
válasz
socketbind #15650 üzenetére
Hát nem arra gondolok az egy körben két nyíl ez pedig két nyíl vízszintesen egymással párhuzamosan két irányban mutatva.
De azért köszi
-
totattis
tag
válasz
kelzsoca #15646 üzenetére
Igen természetesen a 2.1-ben ez az ikon nem volt, úgy gondolom, felhasználó szinten egész jól ismerem a telefonomat. A lehetőségeiből is sok mindent használok napi szinten, de a két kis nyíl funkciójára nem tudok rájönni. A beállításokat is végignyomkodtam, hátha valaminek a változtatása aktiválja, de nem. Ezért a segítség kérés.
A t-s frissítésen kívül, régebben kipróbáltam, az AP2SD-t de mivel a rootolás több helyett vett el a memóriából mint amennyit nyertem vele ezért, repült, és vissza álltam a normál üzemre
.
Nem nagyon áll szándékomban romot cserélni. Minek? Amire én használom arra ez teljesen megfelel. Játékból is csak logikai játékok vannak fent, a többi csak energia zabáló, marhaság. Ebook olvasásra, zene és rádió hallgatásra használom szórakozás képen. De tökéletes arra, hogy a naptáram, és a gmail, illetve más email fiókom mindig kéznél legyen.
Ezelőtt egy winmo 5 használó MIO 501 volt csak már nagyon gáz volt az egynapos aksimajd 4 évig nyúztam.
-
totattis
tag
Sziasztok!
Szörnyen tudatlan vagyok
A t-s 2.2-n energiaellátás widgeten mi a 4. ikon? Órák óta próbálok rájönni de nem megy
.
-
totattis
tag
Szia Kelzsoca!
Kérlek linkeld be az új fórum elérhetőségét!
Üdv: Attis
-
-
totattis
tag
Sziasztok!
Kérdésem Kelzsocához: Főzöl romot a hivatalos t-s frissítésből?
Főként a data partíció növelése érdekel. A többi nekem megfelel.köszi előre is
-
totattis
tag
Sziasztok!
Feltettem a a t-s frissítést eddig 208 MB volt a felhasználói memóriám a frissítéssel 168-ra csökkent.
Lehet ez ellen tenni valamit?
-
totattis
tag
Helló Kelzsoca!
A facebookon a t-s 2.2 tulaj kérdezi hogy tudja lementeni róla a gyári romot.
-
totattis
tag
Nálam az aksi kb 36 óra alatt merül le 30% környékére napi 20 perc telefonálás 1-2 óra wifi használat 3-5 óra képernyő használat mellett. Napi 1 óra rádió hallgatás és 1 óra ebook olvasás adódik ehhez hozzá.
Volt olyan hétvége, hogy 63 óra után 18 %-on állt persze alig használtam.
Ma reggel vettem le a töltőről 1/2 6- kor 10 percnyi beszélgetéssel 92%-on áll. -
totattis
tag
válasz
sing1ep1ayer #12802 üzenetére
Köszi a segítséget a szoftverbázisról leszedtem a 7zippet. A fájlban USB driver van.
Nem hiszem, hogy vin7 mellett szükségem lenne rá. Mert eddig is működött nélküle.
Amúgy is wifin szinkronizálom a géppel.
Mindenkinek köszi! -
totattis
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Az alábbi linken található egy fájl aminek .7z a kiterjesztése. valaki tudja mire való.
A segítséget előre is köszönöm!http://wwwen.zte.com.cn/en/products/mobile/handset_services/index.jsp?stateId=1411&state=Hungary&chnlid=5366
-
-
totattis
tag
Sziasztok!
Milyen konvertálóval tudok filmeket át kódolni a Bladre?
Format factory? Milyen beállítások kellenek? Felbontás? MPEG4, H264? mit használjak?
Előre is köszi!
-
totattis
tag
Helló mindenkinek!
Egy kérdésem lenne: launchert hogyan tudok cserélni?
Előre is köszi!
-
totattis
tag
Nagyon örülök, hogy ilyen jól elvitatkoztok, de szeretném, ha segítséget kapnék.
Bocsi a türelmetlenségért! -
totattis
tag
Android 2.1Build: TM_P729TV1.0.0B03
A fenti verzióval tudok memória kártyára telepíteni alkalmazásokat?
Előre is köszi a választ!
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest