Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
Tud valaki egy jó lopás vagy elhagyása elleni programot? Kerestem de semmi hasznosat nem találtam
-
Cool Face
aktív tag
Szép jó reggelt mindenkinek
Valaki találkozott már olyan hibával hogy a frissen telepített ROM újraindul? Felszeretnék tenni valamit a marketról, letölti majd install...és reboot.
Furcsa -
Cool Face
aktív tag
válasz
joestone #42206 üzenetére
Úristen. megvan!
Én simán navigáltam a DOS-ba a mappán belül. C:\fastboot\fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-blade.img
Nah így nem jó.Ez a helyes:
cd c:\fastboot majd fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-blade.imghaha ekkora megkönnyebülés.
Köszönöm a segítséget.
-
Cool Face
aktív tag
Nem hagytam ki, csak fejből írtam és elfejeltettem odaírni., bocsi
ez alapján csinálom: [link]Megmódosítottam 1.img-re és odafigyeltem hogy ne legyen olyan, hogy 1.img.img.
Még mindig nem jó. Nem szoktam segítséget kérni csak akkor ha már szenvedtem vele sokat és utána sem sikerül. Nincs elírási hiba többször is ellenőriztem. -
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Tesóm Blade-én is szerettem volna ROM-ot frissíteni. 3.0-as recoveryből feltettem egy 4.0-ást. De későn vettem észre hogy az egy gen2-es recovery volt
. Az egész rendszer behalt
. A teló nem indul se a recovery-ből se simán. Az a szép az egészbe hogy fastboottal se látom.
2 hete csináltam a sajátomat azóta újratelepítettem a windows-t de már nem tudom milyen driver-t tettem fel. A win7 alapból letöltött hozzá egyet ami elméletileg működik de még se látja. Tud valaki segíteni?
erre a parancsra csak ezt írja a fastboot: \fastboot-windows devices---> ? fastboot.
Ötlet? -
Cool Face
aktív tag
Sziasztok. A Blade-el lehet skype-on videó telefonálni? Tudom h nincs a támogatott készülékek között meg front kamerája sincs, de hát ha
olvastam h vannak moddolt változatok. Kacsa lenne?
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Vplayer-el próbáltam .avi filmet nézni de mindig megáll menetközbe 1-2 másodpercre. Ötlet?
-
Cool Face
aktív tag
Boot animációt szeretnék cserélni, de már sehol nem találok olyat ami működne. Esetleg van valakinek elfekvőbe a gépén?
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja írtam azzal kapcsolatban hogy ezek a ROM-ok hajlandóak-e ellomosodni a Windows-hoz hasonlóan. Erre esetleg tudna valaki válaszolni? Újra kell tenni őket egy meghatározott idő után ha csak normálisan használom, internetezésre telefonálásra.. etc. Keresgettem de semmi érdekfeszítőre nem jutottam ezért inkább a felsőbb erőkhöz fordulok
A marketről letöltött file-okat hova teszi az sdext/app mappába vannak apk file-ok a sdext/app private üres és a gyökérkönyvtárban is az app mappa üres.
A másik felfedeztem hogy a freemail-os e-mail címemet letudom szinkronizálni. Ezeket letölti?
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár megválaszolatlan kerdesemHol találom azokat a file-okat amiket a merketrol töltök le? Hova teszi ha nincs sd ext-em? Gyakorlatig van, de az sd ext/app mappaba csak a mar fel telepített alkalmazások vannak. Meg tudom hogy nem windows de ez nem lomosodik el egy idő után? Mi van akkor ha frissitem a marketrol es ugyan ugy letolti az új apk?
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megcsináltam a saját Blade-emen a gen2-esítést és a ROM cserét. Az egész családba mindenkinek ez van. Ma csinálnám a második Bladet. Feltettem a t-mobile-os frissítést ami egyből gen2-esít. Idáig OK. Tenném fel a recovery-t (hangerő fel + bekapcs.)
Sehogy se sikerültnyomom a hangerő fel+ menü, így se jó .
Ez alapján próbáltam: http://androidunderground.info/telefonok/zte/zte-blade/369-zte-blade-recovery-es-rom-csere
Van valakinek esetleg ötlete? -
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
A marketről letöltött alkalmazásokat azt hova teszi a telefon? Engem az a része érdekel, hogy miután feltelepítette megmarad-e a letöltött apk file.
-
Cool Face
aktív tag
Köszönöm a segítséget, rajta vagyok a témán
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy recovery-vel csináltam egy ext partíciót hogy majd sd kártyára telepítek. A helyzet az hogy nem sikerült.... Letöltöttem találomra marketről egy programot (Angry Birds) de még mindig az internal memory-m fogy.
512 mb hely "eltünt" az sd kártyámról. Root explorer-el nem látom az sd ext mappát. Igaz csak a ROM telepítése után csináltam meg. Fogalmam sincs mi lehet a baj.
ötlet..? valaki? -
Cool Face
aktív tag
válasz
atillaahun #37443 üzenetére
Próbálgattam már több helyen keresni de így konkrét nem találtam leírást. Tudnál mondani valamit róla?
-
Cool Face
aktív tag
Mi kell ahhoz hogy SD kártyára tudja telepíteni?
-
Cool Face
aktív tag
-
Cool Face
aktív tag
válasz
sto1911 #37384 üzenetére
Olvastam, gondolkodtam, de mivel hasonló problémát nem találtam, nem nagyon szerettem volna órákig keresgélni. Azért inkább az okosabbaktól kérdeztem. A másik. Fent van most a 2.2-es t-s frissítés de nem tudom betenni fastboothoz. mindig tovább megy. Ha a hanger fel+ bekapcs aksival próbálkozok tovább megy. Ha a hangerő fel + menü + bekapcs akkor is.
furcsa... nem értem. Miért van ez? -
Cool Face
aktív tag
válasz
sto1911 #37368 üzenetére
Feltettem, mindent úgy csináltam ahogy írva van de az istennek se tudom elindítani cmd-ból
Simán betettem a "D" meghajtóba a fatsbootot meg a recovery-t
azután D:\fastboot... idáig OK azután:
D:\fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-3.0.0.5-blade.img
és a válasz: a megadott nevet <fastboot-windows> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy köteg fájlként...ötlet?
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Nagy szarba vagyok
Gen2-esíteni szerettem volna a Blade-emet de a helyzet szépen szolva is siralmas.
Volt fent egy gen1-es moddolt rom + recovery. A lényeg az hogy mindent letöröltem a blade-ről beleértve a recovery-t is.... T-mobilos frissítéssel szerettem volna gen2-esíteni de nem tudtam betenni úgy hogy megjelenjen azt FTM felirat így hát gondoltam ha letörlöm akkor alap helyzetbe lesz. Lehetségesnek tartom hogy más is letöröltem... Nem tartom magam zöld fülnek de ezt el k***am... A bekapcsolás+ a hangerő le gombra nem reagál.
Lehetséges valahogy életre lehelni?
Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni...
Aktív témák
- Politika
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen videókártyát?
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest