Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Aktív témák
-
axioma
veterán
Ugy latszik, a multkor tul hosszan irtam.
Szoval az a jelenseg, hogy (eredetileg tul hangos) beszelgetes most annyira halk, hogy mar kis zajban se hallom rendesen a masikat. Telenor, 2.2.2 van most fent, azt nem tudom, hogy a frissiteskor valtozott-e a hangero, de volt jobb. Van ennek valahol allitasi lehetosege? Elso androidos telom, ugyhogy egyelore nem raknek fel mast, ha ez a probl. megoldhato. [Egyebkent mintha az erintokepernyo is gyengebb lenne pl. Air Control-ban, marmint tobb a hiba, ez se biztos hgoy a frissites ota, de lehet.] -
axioma
veterán
Na a kartyacsere megvolt, nyilvan egy ilyen szorvanyos hibanal nehez azt mondani, hogy megjavult, de remeljuk, hogy nem fog most mar elofordulni, hogy nem kapcsolhatonak mondanak. Erdekes, hogy a ket kartya chipjenek mar a felszini rajzolata is jelentosen elter, kb. 4 eves pannon feliratu de mar kek logo-s volt a regi.
Idokozben, sajnos ezt se tudom beloni, hogy mikortol, elromlott a beszelgetes hangereje. Me'g az is lehet, hogy en allitottam at valamit... de tobbszori kereses utan se talaltam a menuben erre utalo pontot, plusz beszelgetes kozben a hangero bill-ek matatasa sem segit. Pedig eleinte kimondottan, sot majdhogynem zavaroan hangos volt (azt hittem tobbszor is, hogy kihangositasban van, azert uvolt, de latszolag nem). Maga a hangszoro jo, mert a csengetes es egyeb hangok erosen jonnek. Van valakinek otlete, mit es hol nezzek meg? [Telenoros 2.2 van rajta.] -
axioma
veterán
Koszonom mindkettotoknek. Vegul felhivta nekem a helyettes osszekoto a kiemelt ugyfeles vonalat, az nem volt foglalt, ott a telot akartak hibajavitasra bevonni 1-2 hetre (ami ugye ha nem lenne meg a korabbi nem igazan lenne most jo otlet). De kozben irtam annak az ugyfelesnek, aki megadta anno a frissites linkjet, remelem reagal valamit...
Sim csere allitolag flottasnal bonyolult, az osszekoto mig visszajon szabirol azt meg kene varnom mert csak papirral engedik, allitolag legalabbis. Csak az a baj, hogy nagyon nem esnek utba, ezert akartam telefonon elokesziteni a terepet. -
axioma
veterán
válasz
Glatius #43500 üzenetére
Az a furcsa, hogy nem allandoan nem fogad hivast, hanem neha. Ha allando lenne, siman visszavinnem az egeszet a rakba, de tegnap pl. vagy 5-6 hivast is fogadtam. De pont mutet elott allok, el kellene erjenek a korhazbol, nem kockaztathatom, hogy hol megy, hol nem. Persze visszakoltozhetek az E51-be, de most akkor vagy vettem telefont, vagy nem. Utobbi esetben nem is akarnek fizetni erte.
Probaltam hivni a telenort, hogy garis keszulek mi legyen, de minden vonal foglalt... -
axioma
veterán
válasz
barnam_ #43493 üzenetére
Megprobalom, bar mint mondtam, nem dobja el, hacsak nem rossz egyuttal a kijelzes is, es ha hivok akkor szedi ossze magat.
Amugy bocs hogy igy beleronditok a rom-fozesi tudomanyokba ilyen kezdo kerdesekkel, de nem talaltam blade-es nem ilyen magasroptu temakkal tomott topikot. -
axioma
veterán
válasz
barnam_ #43490 üzenetére
Koszi
Masik kerdes, mert kozben merult fel: telenoros a keszulek, es mar masodszor fordult elo vele, hogy nalam ugy tunik, hogy rajta van a halozaton, en hivni is tudok barmikor, de engem nem tudnak hivni (atmenetileg nem kapcsolhato szoveget kapnak helyette). Illetve en kettorol tudok. Kimeno hivas utan mar azonnal visszahivhato vagyok. Masnal is van-e ilyen, fugghet-e a telefontol? Allitolag egy winmob is csinalt ilyet az ismeretsegi koromben, de ugyanaz a kartya mas keszulekben nem.
A kartya sok eves (esetleg ez lehet oka? - bar a masik pelda az 2 even beluli sim), a Blade telenoros 2.2-vel es csak marketrol leszedett nem tul sok programmal van terhelve. Eddig az E51-emnel ilyen nem volt, ez most 5 nap alatt ketszer biztosan. Mind a ket telefont fix 2G-re szokott kapcsolva lenni (a Blade az elsonel nem biztos, meg lassan folyik a beallitasok bongeszese). -
axioma
veterán
Ma felfedeztem, hogy ha kicsit oldalrol nezem a telefont, akkor egy racsozatnyi feher potty jelenik meg rajta. Ez normalis, a kapacitiv erzekeleshez van, vagy valami nem stimmel? Tul szabalyosan periodikus, ugyhogy felteszem, nem pixelhiba...
-
axioma
veterán
válasz
jobbacsabba #43448 üzenetére
Sztem csinalj egy uj fiokot, amiben semmi nem lesz, csak a markethez hasznalod. Es vedd ki a szinkront ugyanugy, ha felfele se akarod hogy felmasszanak az adataid. Nalam igy mukodik.
-
axioma
veterán
válasz
kelzsoca #42879 üzenetére
Atyavilag, de porog ez a topik... nincs olyan, ahol a mod-root-stb. dolgokon kivuli egyebek vannak?
Amugy siman felment a telenoros 2.2 elsore, de mivel telenor telo garival, telenor oldalrol toltott neki valo soft, tolem tegla is lehetett volna, en kiharcoltam volna a garis cseret. Plane flottaosszekotovel a hatam megette. -
axioma
veterán
Bekoszonok, friss Blade tulaj vagyok. Telenor ufsz. csak visszahivassal tudta megadni a 2.2 frissites linkjet, este fogom felrakni, ugyhogy egyelore nem koltoztem be ra, kesobb biztos jovok kerdessel is. 1. hsz-t meg emesztem, egyelore a mod-os dolgokat hanyagolom.
A tobbi hsz. viszont rengeteg, napi szaz miatt (tegnap mentettem, ma 116-on allt a szamlalo...) nem mondom hogy visszaolvasok egy hetet-honapot... kovetni talan fogom tudni a topikot.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen videókártyát?
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest