Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
üdv!!
Segítséget szeretnék kérni. (építette gép)
Net: T- home rezes net (IP-tv.)
Router: Zte Speedport enty 2i (csak egy darab router van)
- A régi hálózatból kivettem.
- Új hálózatba beraktam.
- synology assistant ---> adtam neki új IP-címet
- be tudtam lépni
- routerben foglaltam neki IP címet, legyen 192.168.1.60
- nyitottam 2 portot 5000 és 15001, hogy kijusson a netre
- router IP címe 192.168.1.255
- DSM-ben átírtam a hálózati interfész fülön az IP-t (NAS-ét) , és a DNS meg a az átjáró IP címét pedig a router IP-címére.
- noip-n átírtam a publikus ip címem, majd ugyan ezt a DSM-ben is átírtam.
- DSM-ben zöld a normál felirat szerint a kapcsolat rendben.De kintről nem érem el. Fogalmam sincs mit hagytam ki.
Köszönöm a segítséget.
-
válasz
kgymac #14937 üzenetére
TC-hez webdav clinet letölt.
Telepíted (ha kell leírom azt is)
Majd azon belül felépíted a kapcsolatot, mint kb egy ftp szervert. A tanúsítványokat el kell fogadni.
3-4 oké után megjelenik a könyvtárfa.
Semmit nem változtattam a portokkal kapcsolatban. 5005 és 5006
Viszont nem vágom, hogy a sima win miért nem engedi. -
-
Leírom a menetet. Mi az amit szeretnék. Vagyis mit csinálok.
Böngészőből belépek a DS-re.
Ott a fájlkezelőn és/vagy a Video station-ön keresztül, ha olyan filmet vagy videót töltök be ami nem .mp4, azt nem játsza le.
Betölt hátteret mindent, de csak "teker" középen a jel.Ez a bajom. Helyi hálón nem volt gond ezzel.
-
Olyan kérdésem lenne, hogy egy tőlem 150 kilométerre levő gépről miért tudok csak .mp4 fájlt lejátszani? Se .avi, se .mkv csak .mp4.
Ha helyben vagyok, nincs ilyen gondom. -
-
Kamera beállításban hol érdeklődjek? Egy kínai IP kamerát szeretnék beállítani de nem megy. Egy Tp-linket simán felismer.
-
válasz
Avicularia #9982 üzenetére
Ezt értem, de ami QC-vel ment, annak noipvel és kéne mennie. Plusz miért válogat? Minden mással megy, ezzel a kettővel nem.
-
Sziasztok!
Van egy kis gondom. Amióta nem megy QC, azóta NoIp-vel használom a rendszert.
De olyan gondom van, hogy két alkalmazás név szerint a Photo Station és DS Cloud nem megy vele. Minden más igen. Ezeket távolról csak Vpn alatt érem el. DS Cloud esetében nem érdekel, mert ímúgy is úgy használom. De Photot S miatt nekem fontos lenne, hogy idős rokonoknak ne kelljen Vpn szervert használni telefonon a képek miatt... Mi lehet gond? User error? -
válasz
m4csk4fogo #9883 üzenetére
-
Nézzétek el nekem ha átsiklottam felette, de 5.2-ről mi az a biztonságos verzió amire feljebb léphetek adatvesztés nélkül?
-
Üdv!
Egy napig le volt lőve a viharok miatt az xpeno. Most, hogy újra indítottam az összes letöltésem dupla torrent hibával megállt. Ilyet nem csinált még. Ötlet?
-
VPN-en keresztül elérés leírás hülyéknek van valahol? Jó lenne azon keresztül kommunikálni vele.
-
viszont, hogy nincs QC nem működik a távoli elérés a Photo Station-nel. Valamit át kell állítanom? A többi app működik a NOIP-s címemmel, de PS nem. Ötlet? (helyi hálón, ip alapján természetesen megy)
-
-
A Download Statiton-höz van valami "külső" elérési lehetőség, hogy ne kelljen mindig böngészőt nyitnom?
-
Lehet elkerülte a figyelmemet, de mi az, ami miatt megéri a 6-ra átállni? Mondjuk én nem vagyok hardcore felhasználó. Kíváncsiságon kívül.
-
Köszönöm! IP címzés volt a baj.. Megoldódott a probléma.
-
Sziasztok!
Hol kapok segítséget abban, hogy egy Libreelec-t futtató androidos tv okosítóról elérjem a NAS tartalmát? Egy hálón vannak.
-
Összefoglaló alapján ugye ezt nem frissíthetem a vezérlőpultból: DSM 5.2-5644 Update 5-ről DSM 5.2-5967-re.
-
válasz
Mr Bond 007 #5117 üzenetére
óóóó bakker, csak a szemet bökte ki... Pont ott nem néztem, ahol evidens lett volna
Köszi!
-
valahol talán olvastam, hogy valahol ki lehet kapcsolni, hogy a frissítésért ne reklamáljon, létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Diablo IV
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest