Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Már tavaly lehozták hogy a 14, 15, 16 között nem lesz óriási eltérés. "Kicsit" módosított a 15-16 megjelenési idején a Google, így hónapokkal korábban érkeznek.
A 16-tal jövő ilyenkor készül el a google, tehát kb 6-8 hónapra csökken a fejlesztési idő (vagy párhuzamosan Készülnek)[ Szerkesztve ]
-
Én még semmi..
Kalap szart nem ér a beta programjuk se, hogy vagyunk kb 150-en a 3000 lehetségesből, de még így se kapom meg a hivatalos update-et se nemhogy előbb, időbe se..
Aztán szeptemberben kapunk júliusi security patch-et.. De évi 200 telefon változatot ki kell adni.. Jár a tapsAz X év Android upgrade is kb annyit ér gondolom, hogy majd jövőre ilyenkor kiadják az A15-t, aztán sziasztok, ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
maliszka
csendes tag
Nem vagyok egyszerű eset
Néha kell tudnom, hogy mikor beszéltem valakivel utoljára, és ha az 2000 hívással ezelőtt volt, akkor az pech. Nem tudod esetleg megnézni, hogy neked mi az utolsó tétel dátuma a hívástörténetben? Illetve, hogy mikor vetted a telefonod? Nagyon szépen köszi
-
LouiS22
veterán
-
ggabor02
aktív tag
Én 5 napja ezeket kapcsolgatom ki/be folyamatosan. Nem segít. A másik kártya Telekomos, azon hibátlanul megy. Elég hosszú ideje készül ez a Yettel VoWifi, reménykedtem, hogy ennyi idő alatt összerakják normálisan. Ez egy általuk forgalmazott nem alsó kategóriás készülék. Ráadásul az enyém tőlük lett vásárolva.
-
Black&White
addikt
Háromszor beszéltem velük az utóbbi egy napban.
Utoljára azzal takaróztak, hogy csak Samsung, Apple vonalon garantált a dolog.
Említettem azt is, hogy más felhasználónál gond nélkül működik (itt pl rád céloztam), erre azt a választ kaptam, hogy beszéljük meg, mármint mi ketten....LOL
Ezen a ponton búcsúztunk el egymástól. -
-
SharpSA
veterán
https://mobilarena.hu/tema/xiaomi_13_felnoni_nehez/hsz_802-802.html
Ezt használom, viszont úgy látom nem érhető el az áruházban.
-
n@p@lm
őstag
Ilyet használok, este ráteszem, reggel le
[Baseus Simple Wireless Charger Vezeték Nélküli Töltő 15W, Fekete] -
-
-
novinyul
veterán
Szerintem egyéni döntés hogy ki hol veszi, most kivételesen én is szolgáltatónál vettem. Lehet drágább volt a telefon(igaz 3500ft flotta csomagba) de van 3 év biztos garancia rá. Amúgy meg hogy 8 vagy 12/256GB igazából semmi különbség nincs közte.
dupla tárhellyel már más lennne.
-
Victoryus94
őstag
Max ha már a kezedben a doboz, és tudod az SN-t/IMEI-t. Ha jól rémlik van valahol egy oldal, ahol ezt le lehet kérdezni, és kiderül melyik verzió a mobil. Vagy itt, vagy a MIUI fórumban (esetleg egy másik Xiaomi telónál?) találkoztam vele, még le is kérdeztem sajátom vásárlás után, de most nem találtam meg a linket.
Más opció nincs, megkérdezheted a webshopot, rendelés előtt (lehetőleg írásos formában, ha mégsem olyat kapnál, amit ígérnek)...
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
TS-ről 240eFt körül nem opció a rendelés?
Nekem anno onnan jött a 11 Ultra[ Szerkesztve ]
-
Még mindég a legjobb vétel YETTEL.nél 319.ért 2.nap alatt nálad van! 3.év hivatalos gyári garival
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nubia Red Magic 9S Pro 12/256GB Frost Független. Amazonos vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest