Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Megosztom én is az FM8 tapasztalatomat veletek pár óra játék után. ACC vonalon mozgok inkább, Logitech G920-al játszom azt a játékot. Ha azt veszem alapul mint szimulátor játék, akkor az FM8 a közelében sincs, de ez így van jól.
Amit észrevettem és többen is írták, kormánnyal való irányítás küzdős, olyan mintha nem lenne hátul tapadás és sárban mennék folyamatosan. Féktávokat és magát a sebességet se lehet így érezni, nem jönnek visszajelzések az útról sajnos a kormányra. FM7-t is jobbnak tartottam kormánnyal mint ezt a játékot, viszont rájöttem a titok nyitjára hogyan tudom magam számára ezt a játékot "szimulátorosabbá" tenni. Ehhez kell a kontroller és egy kanapé, a nagyobb TV-n szebb is a látvány mint a 4K 32" monitoron. Azt hittem hogy valami grafikai problémám van a monitoron, de igazából ezt a játékot nagy tévére távolságból, nappaliba tervezték kontrollerrel, és ott lehet is élvezni. Valahogy ott a sebesség jobban átjön, az irányítás is szinte tökéletes és minden szebb és jobb. Pluszban a köridők is jobban kontrollerrel nekem mint kormánnyal. Így a kormány marad az ACC-re, ez pedig jó lesz esti kikapcsolódáshoz. -
Blue@X
senior tag
Konzolvilágnál ahogy látom drágult egy tízest a Series X (195.000). Tudja valaki hogy mitől, volt valami indoklás a közelmúltban mint a gyenge árfolyam és hasonló?
-
Blue@X
senior tag
Ezt kaptam most KV-tól mailben:
Kedves XY!
Tájékoztatunk, hogy az Xbox Wireless Headset előrendelésed a vírus helyzet kiszámíthatatlansága miatt a következő egy héten belül fog kiszállításra kerülni! -
Blue@X
senior tag
Érdekes mert a KV facebook oldalán ezt írja egy kommentben 4 napja:
Az oldalunkon található termékleírásban feltüntetett információ az érvényes, azaz 2021.02.23 7:48:38 után beérkezett rendeléseket március 16. után tudjuk teljesíteni, a készlet beérkezésétől függően. A feltüntetett dátumig leadott rendelések teljesítése a termék megjelenésének napjára várható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest