Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainriker
csendes tag
válasz l.skywalker #132226 üzenetére
Köszönöm a segítséget, kód beváltva!
-
captainriker
csendes tag
válasz l.skywalker #132200 üzenetére
Október 1-ig van GP Ultimate-em (2023. december óta), az addonokat 2021.01.22-én vettem.
Sajnos nem kaptam kódot az alap FH4-re. Tudok valakinél "reklamálni"? -
captainriker
csendes tag
Sziasztok! Most, hogy kivezetik a FH4-et, mi lesz az addonokkal? Az alapot nem vettem meg, csak a kiegeket hozzá. Vegyem meg az alapot külön?
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok. A Microsoft fiókomon van 0 Ft és valamennyi USD. A legkönnyebben hogyan tudom elvásárolni? A pc-n elérhető strore-ban csak a Ft-ot engedné elkölteni. Hol tudom átállítani?
-
captainriker
csendes tag
Anno megvettem a FH4 kiegészítőit. Az alap gamepassból van. Ha lejár a gamepass, akkor gondolom nem tudok játszani vele. Vegyem neg külön az alapjátékot?
-
captainriker
csendes tag
válasz IntelKiller7 #95579 üzenetére
Köszönöm, ez volt a probléma.
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok. Home-olásos probléma lehet?
Az utolsó frissítés óta csak a gamepass-os profillal engedi a játékokat elindítani.
hibaüzenet: jelentkezzen be azzal a fiókkal, amelyikkel megvette. Vagy:megvásárolta a játékot (helyezze be lemezt).Ez utóbbil gold-os játékkal jelentkezik.[ Szerkesztve ]
-
captainriker
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire jól játszható a Civ VI xbox-on?
https://www.microsoft.com/en-us/p/sid-meiers-civilization-vi-platinum-edition/9nbw00js60x8?ranMID=24542&ranEAID=te1Fq2FCseg&ranSiteID=te1Fq2FCseg-4InhxOy4XNE_mY5kbV_hKg&epi=te1Fq2FCseg-4InhxOy4XNE_mY5kbV_hKg&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=%28ir__h99iviwjw0kft1eu0ctiwv3kfm2xrl0hyef2hzrb00%29%287593%29%281243925%29%28te1Fq2FCseg-4InhxOy4XNE_mY5kbV_hKg%29%28%29&irclickid=_h99iviwjw0kft1eu0ctiwv3kfm2xrl0hyef2hzrb00&activetab=pivot:overviewtab
-
captainriker
csendes tag
válasz batmanism2x #44659 üzenetére
Melyik store-ban kell nézni? Mennyi az ára?
-
captainriker
csendes tag
válasz Wesder #38282 üzenetére
Köszi, lehet, hogy megveszem mind a kettőt:
Ori: The Collection megvásárlása – Microsoft Store hu-HU
-
captainriker
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
A Forza Horizon 4 Ultimate Add-Ons Bundle most 19.99$, érdemes beruházni rá?
Az alap kiadás GamePass-ban megvan.Köszönettel:
captainriker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest