Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambushka
aktív tag
válasz beyruth82 #89669 üzenetére
Nem mondanam bukasnak, 13 ezer volt a 3 evnyi GPU, valoszinuleg ugyanazt a modszert hasznaltak itthon is, csak nyilvan raraktak a magyar sarcot
Amint irtam november ota hasznaltam, mondjuk pont most adtam el az XSXet is, de amig volt boven kitoltam vagy 20 jatekot, szoval egyertelmuen megerte erre a 7 honapra.
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
válasz Döglött Róka #89662 üzenetére
Nem nem, jo orosz megoldas, bevasaroltak egy accra tobb 3 honapos akcios game passt est azt upgradeltek az egy dollaros game pass ultimate modszerrel, igy 3 ev kerult 13 ezerbe.
Az oroszok az en accomon csinaltak ezt meg.
Annyira nem erdekel, novemberben csinaltam meg, boven kihasznaltam, csak kivancsi vagyok, hogy a magyar eladok is ezt a modszert alkalmaztak-e, mert ha igen, akkor sajna lesz par koruk PM-ekben.
A modszer:
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
Valaki tudja esetleg, hogy a magyar olcsositott GPU arusok accjai bebuktak-e? Az oroszoktol vett accok lebuktak es megvontak a 3 eves Game Pass Ultimateemet
[ Szerkesztve ]
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
Srácok, KV-nál van egy Launch Edition Elden Ringem, a Váci úti üzletükben, ha valaki esetleg szeretné átadom, mert máshonnan szereztem be.
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
válasz Elektrosokk #25059 üzenetére
Mi, az S? Barmelyik MMbe besetaltam es minimum 5 db volt a polcon.
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
Duna Plaza MM 2db XSX raklapon
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
Ó de jó nézni, hogy Ti már toljátok, én a másik oldalon még várok pár napot a futárig
HF everyone
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
Most jovok a Duna Plazas MMbol, meg van egy bontatlan raklapnyi, ha valaki erre jar es venni szeretne.
PSN ambushka8989
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Real időjárásjelentés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest