- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz thedivision2 #91400 üzenetére
És a tabokat is agresszíven irtják, mármint mindent szinte újratölt...
"Mechazilla has caught the booster."
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz lastmohican2 #91342 üzenetére
Gyorsan???? 10-12 óra nekem bő egy hét, ha nem több. A kék oldalon a Stray a maga 7 órájával is 4 nap volt...
-
consono
nagyúr
Ha most cinikus lennék, azt mondanám már megérte a rezsicsökkentés megváltoztatása, mert egy csomóan elkezdtek gondolkodni azon, hogy hogyan lehetne takarékoskodni az árammal, amit amúgy is kellett volna... De azért a jó édesüket....
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz csuvicsuva #91040 üzenetére
Van rá idő még behúzni, igaz Megnézem majd a konzolról is, ha hozzáférek.
-
consono
nagyúr
válasz csuvicsuva #91026 üzenetére
Nálam még fizetős a Relicta...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #90810 üzenetére
A Telling Lies nekem bejött, ezt is feltettem már, meglátjuk milyen lesz.
-
consono
nagyúr
válasz csuvicsuva #90603 üzenetére
A Witcher 3-at ki ne hagyd, az abszolút értékben is egy csúcs játék. A 2-t végig tudod tolni, megy BC-ben, az elé még nem nagyon kell az első játék. Azt ma már szerintem nem kellene erőltetni...
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #90558 üzenetére
Úgy látszik el akarják adni az összes bitet belőlük, mert Switches is akciós Én még PS4-en játszottam velük, szórakoztató játékok, kissé idegesítő főhőssel
-
consono
nagyúr
Úgy néz ki nem lesz Red dead redemption meg GTA IV remake: [link]
Még keresem a forrást."Mechazilla has caught the booster."
-
consono
nagyúr
BT-s biil/egér tényleg nem megy, de ha valaki ilyen elvetemült, hogy wireless akart kapcsolódni, akkor a Logitech logilinkes wireless usb dongle-je működik a Series gépeken. A billentyűzet minden varázslat nélkül ment, az egeret előtte gépen hozzá kellett párosítani a pöcökhöz, utána az is megy a boxon. Én így használom az Edge-t
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz N.YCityBoy #90199 üzenetére
Nem kell már dombornyomott az internetes vásárláshoz... Nekem sem a rendes kártyám, sem a Revolutos nem dombornyomott, mégis megy mindegyik.
-
consono
nagyúr
válasz Marcsello31 #90076 üzenetére
Nem kell régebbi Kodi, hanem egy addon kell, ami helyre rakja a pythont. Korábban linkeltem, de most telóról nem találom a hozzászólást... Nalam megy a movieshark repoból több addon is Series S-en.
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #89622 üzenetére
Ha jó lesz a sztori én elengedem a külsőt, 360-on is hajlandó vagyok játszani, meg Switchen is Tényleg az fog dönteni, hogy jól találják e meg az arányt a felfedezés meg a sztori között. Persze nem vagyunk egyformák, valaki így is meg úgy is nyígni fog, hogy nem ezt akarta
-
consono
nagyúr
Én azért félek, hogy a Starfield lesz a Bethesda ME: Andromedája, ami majd csak évekkel a megjelenés után lesz igazán vállalható... Nekem sem a NMS-es bolygók nem tetszenek, sem az, hogy craftolni kell majd, de még jobban zavarnak az animációk. Mármint az arcok. Könyörgöm, ez elvileg egy next gen játék, de az előző generációban szebb animációk voltak!
Engem a le és felszállás automatizáltsága nem zavar, a ME is ilyen volt, ott sem hiányzott, hogy én tegyem le az űrhajót."Mechazilla has caught the booster."
-
consono
nagyúr
válasz frankdelgado #89335 üzenetére
Hát, mikor az 1000 bolygóról beszélt, nem tudtam másra gondolni én sem, hogy majd lehet órákon át járni ezeket, hogy legyen alapanyag megkraftolni valamit, hogy haladni lehessen a sztorival... Meg ez a tökéletes nyúlás a Mass Effectből, hogy az idegen artefacttól látomásod van... Eh. És még nem is szép...
Ellenben a The Invincible, amit itt linkeltek, az bejön nagyon hangulatra, meg grafikában is.Bad Pritt : ott legalább a főszereplőket a régi rész(ek)ben is áttervezték, hogy konzisztens legyen, nem csak textúrákat skáláztak fel
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Krissz1983 #89270 üzenetére
Ezért kell több konzol Nekem megvan még a PS4, ha a kék oldalon megjönnek a next gen sztori játékok, majd váltok PS5-re...
-
consono
nagyúr
Hát nekem ez a Starfield így egy marha nagy csalódás. Ez "csak" egy NMS/ME mashup. Én valami eredetiv vártam...
-
consono
nagyúr
válasz csuvicsuva #88733 üzenetére
Én elsőre is női Shepard-dal toltam végig (ezeket a hátnézős játékokat azzal szoktam, ha lehet, inkább női hátsókat nézek 20-30-40 órán át, mint pasit), de a problémád ismerős. Nem tudok én sem kibújni a bőrömből, ugyan azokat a döntéseket hoztam meg, mikor másodjára is elkezdtem, el is engedtem...
-
consono
nagyúr
válasz Norb79 #88718 üzenetére
Én sajnos erre képtelen vagyok Peeig nagyon szeretném a Witcher 3-at, még a két Last of Us-t újra játszani, úgy, hogy ugyan az az élmény legyen, mint először, de nem tudom. "Sajnos" emlékszem mindenre, így meg egy óra után abbahagyom. A Mass Effectel is ez a bajom Hehe, fel is soroltam a kedvenc játékaikat
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #88448 üzenetére
Kár, hogy a western, mint műfaj teljesen hidegen hagy... Az első részt is annó egy óra után elengedtem, annyira nem kötött le. Félek, hogy az előtörténettel is így járnék... Pedig tényleg jónak néz ki.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Nem kell máshogy fejleszteni, nem is azt írtam. Csak arra akartam utalni, hogy kell idő, mire kiismerik a hardver lehetőségeit a fejlesztők (csak a kék oldalról tudok példát hozni, mert előző genben ott voltam, de nézd meg hogy néztek ki a nyitó játékok PS4-en, meg hogy néz ki és hogyan fut a TLoU 2 vagy a HFW ugyan azon a vason - nekem még mindig a FAT PS4 ketyeg ).
A PC-t meg jobb ha nem keverjük ide, ott minden játékban ott a grafikai/teljesítmény beállításokra rengeteg lehetőség, hogy támogassanak mindent, marhára nem kellene ezt átvenni. És még így is sok esetben ugyan úgy kompromisszumos minden, ha nem milliós konfigod van. Számomra a konzol arról szól, hogy bekapcsolom, játszok. Nem beállításokat piszkálok meg ini file-okat túrok..."Mechazilla has caught the booster."
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #87676 üzenetére
Annyi a különbség hogy One-t (meg PS4-et) lehetett kapni és játékok is voltak rájuk Mondjuk nekem végül is mindegy, nem tervezek 8K-ra (de 4K-ra sem) váltani, pár évig még elketyeg a Series S Ha mást nem majd streamelem vele a játékokat
-
consono
nagyúr
válasz Steve1207 #87670 üzenetére
Na jó, ez szép elmélet, de 3 év után (fél)generációt váltani úgy, hogy még be sem indult a generáció??? Ha három évente generáció váltás lesz, akkor a fejlesztőknek arra sem lesz idejük, hogy kiismerjék a gépeket. (Olcsóbb)PC gaming lesz, lenne a konzolokból, az meg szerintem sem az MS-nek, sem a Sonynak nem jó... Nekünk meg végképp nem.
-
consono
nagyúr
válasz csuvicsuva #87580 üzenetére
Én pont fordítva vagyok, csak a sztori visz, a grindolás legkevésbé sem...
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #87575 üzenetére
Én rengeteg olyan játékot toltam ki belőle, amit amúgy meg sem néznék, mert sóher vagyok Sok kisebb, meg indie címet.
-
consono
nagyúr
válasz Bad Pritt #87562 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy az itteniek 99%-a nem a havi $15-t fizeti a GPU-ÉRT, bukik a matek rendesen. Nem hogy évi 3-4 full játék árába nem kerül a goldos átváltással a GPU, hanem kb. évi fél -egy AAA játék árából megvan...
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #87086 üzenetére
Ennek örülök, nekem nagyon bejött a világ és a játékkal sem volt komolyabb problémám.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #86833 üzenetére
Neked a gyerekek mellett belefér, hogy egy játékkal többször is játssz? Én örülök ha egyszer, egy platformon végig tolják valamit...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #85569 üzenetére
November még nagyon messze van...
-
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #85154 üzenetére
Tök jó, kár hogy már mind ezer éves és mindet végigjátszottam
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #85066 üzenetére
A Touryst tényleg jól néz ki, a maga módján, de hát na
-
consono
nagyúr
válasz sityuka89 #84969 üzenetére
Nem visszaesett, mindig is így volt One játékoknál, azoknál a One S verziót futtatja. A One X GPU-ban erősebb, a Series S meg CPU-ban, de más az architectura, Series optimalizált játékokban kiegyenlítődik, vagy még inkább meg is fordul a különbség. Ha ehhez hozzá veszed, hogy mennyi volt a One X nyitóára vs. a Series S-é, nem lepődsz meg annyira
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #84794 üzenetére
Érdekes... Kíváncsi leszek a végeredményre!
-
-
-
consono
nagyúr
válasz F_Peter #83392 üzenetére
Így ötven felé eljutottam oda, hogy nem azért játszom, hogy meggyőzzem magam arról, amit amúgy is tudok Hanem a meséért, a történetért, a lore-ért. Szerintem a top 10 játékom mind ilyen... Nem nézek TV-t, nekem a játékok a sorozatok
Ennek ellenére, vagy pont ezért pl. a Bloodborne is dobogós nálam, gyanítom az Elden Ring is odakerül előbb, vagy utóbb, annak ellenére, hogy a játékok többségét easy-n tolom"Mechazilla has caught the booster."
-
consono
nagyúr
válasz Döglött Róka #83314 üzenetére
Én is majdnem mindent easy-n játszom, a Bloodborne mégis életem egyik legnagyobb játékélménye, ez nem jelent semmit Haverom is, aki azért nem akart Elden Ringezni, mert soulsborne a játék vígan tolja már... Lehet, hogy ennek a tizensokmilliónak csak a töredéke fogja kivinni a játékot, de hát mindennel ez van. A GPU-s játékokban is rendszeresen kapom a gyémánt acsikat, azok közül is 10% alatti ezek szerint a befejezők aránya.
-
consono
nagyúr
válasz KardosAttila #82305 üzenetére
A Nier legalább 3-4 végigjátszás (20-30 óra), azzal úgy számolj, de nekem nagyon bejött. A zenéje is fenomenális. Meg nem egy játékstílus megy végig.
-
consono
nagyúr
válasz l.skywalker #82278 üzenetére
Kentucky Route Zero Yey! Nagyon egyedi játék, még PC-n játszottam talán a demóval, pár hónapja majdnem megvettem már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!