Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
válasz Mister_X #82749 üzenetére
Sajnos 7 pont az reális. Csapnivaló a multi tartalom, alig vannak karakterek, amit fel lehet nyitni azt is szinte mikro tranzakcióval (megjegyzem eddig 2x 4000 kredites ládát vettem,tele volt lila és rózsaszín skinekkel), horda mód baromi unalmas, szintén arra megy rá, hogy a kártyákat pénzért vedd meg, nem elég nekik, 29k-t kicsengetni az extra változatért. Számomra eddig csalódás a Gears, Gow 3 100x jobb volt, mint ez a Cod kópia féle multis játék. Sajnos nagyon is Codos beütése van a játéknak, baromira felgyorsult a multi, az összevissza respawnolás és a pályák...nos egy nagy nulla az összes. Egyik sem hozza a régi feelinget, lásd Fuel depot, Canals, Raven down, Nowhere, Jacinto és még sorolhatnék 30 pályát az elmúlt részekből.
Lehet én vártam sokat a játéktól, illetve túl sokat játszottam az előző részekkel és tökéletes játékot szeretnék, azt pedig tudjuk, olyan nem létezik.
Xr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest