Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz Wesder #150100 üzenetére
Nem is tudom, én a cloud gamingtől, meg a software as a service-től kicsit tartok - a gamepassben sem tetszik, hogy nem állandó a kínálata, hanem rendszeresen kerülnek ki belőle dolgok - így hiába mondják róla, hogy akár x darab játékkal játszhatok, ha mondjuk mire eljutnék oda, hogy játsszak valamivel, de az addigra kikerült, vagy hamarosan kikerült (aki mondjuk 7/24 játszik, annak biztos jobb ajánlat, én a 200 Ft-os akció után nem éltem már vele).
Persze lehet, hogy jó lesz, de a mostani generációból a régebbiekkel összevetve is az tetszik leginkább, hogy sok minden megvehető digitálisan, és időszakosan elég jó akciók is szoktak lenni (így meg lehet spórolni a boltba menést, és egy 4-5k-ért vett játéknál annyira nem zavar az sem, ha esetleg utána nem tudom eladni, viszont általában így is csak a számomra jobb címeket veszem meg digitálisan, attól nagyon messze vagyok, hogy mindent digitálisan vásároljak, mint páran itt a topicban).Közben pontot tettem a BF1 vergődésre is: PS4-en is megvettem a Revolution kiadást, illetve 3 hónap Plus-t mellé (azért 3 hónaposat, mert ma estig olyan akció volt, hogy adnak mellé 3 hónap Netflix előfizetést is, amit meg amúgy is kihasználok, és a 3 hónapos Plus olcsóbb, mint a 3 hónap Netfilx előfizetés lenne magában ).
Valamelyik nap, ha lesz időm, megnézem, hogy ténylegesen hány szervert találok melyik platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest