Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz wmarci #93484 üzenetére

    Ne aggódj a Battlefield 1 miatt, igaz nekem van konzolos múltam, de 6 év kihagyás után szinte a nulláról kellett megint kezdenem az irányítás megszokását.

    1.) Nézd TheBrokenMachine videóit, van több olyan is, amiben az irányítás alapjairól beszél. De egyébként is élvezet nézni, elmebeteg módon tolja kontrollerrel.

    2.) Szűkítsd a teret. Ez azt jelenti, hogy próbálj mindig úgy helyezkedni, hogy a legkisebb mozdulatot kelljen tenni a célzáshoz. Például egy folyosót könnyebb tűz alatt tartani, mint egy nyílt mezőt. Ha sokat kell pörögni-forogni, az már tényleg az "évek és a rutin" kategória. De a terek szűkítésével eredményesen tartható az 1 K/D arány feletti érték.

    3.) Tanulmányozd a PTFO kifejezést. :D :DDD ;)

    4.) Két-három hónap alatt ennyire sikerült visszaszoknom konzolra: [link] Nem mondom, hogy minden köröm így végződik, de azért már általános, hogy a középmezőnyben vagy fölötte végzek. PTFO és a terek szűkítése! :)

    5.) Az elején keservesen idegesítő lesz, hogy nem tudsz senkit leszedni, de ha az első pár nap nem veszi el a kedved, akkor onnan már sima ügy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák