Új hozzászólás Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    Ryse: Son of Rome

    Először amikor nekiültem egy kemény 5 pontos játéknak gondoltam. Csilivili , jó a mocap és kb ennyi. De gondoltam CRYTEK játékait kedveltem. A közhiedelemmel ellentétel nekem tetszettek a játékai. A Crysis is arról szólt számomra amiről egy játéknak szólnia kell. Szórakoztatott és talán ez a legfontosabb. Technológiailag mindig a toppon van Cevat Yerli ez nem kétség.

    Ahogy haladtam előre, és a szereplők egyre jobban átadták azt az igazi római érzést, ahogy eljátszották a szerepüket simán vetekedett egy 300 vagy Spartacus sorozattal. Órási élmény volt minden átvezető és dialógus. A mocap még mindig órási. Egyik játékban sem mozogtak ilyen kidolgozottan a karakterek. A mozdulatsorok lehet hogy kevesek és a harcrendszer is butácska lehet. A kivégzések nem kötelezők még is minden percét élveztem. A végjáték pedig fenomenális. A God of War gamedirectora mostmár a Crytek csapatát erősíti. Remélem egy Ryse 2 van érkezőben ami talán még nagyobb névre tud szert tenni.

    Látványilag amit kicsikartak a ONE-ból pedig le a kalappal iszonyat nagy felbontású textúrák mindenhol. Ez eddig a legszebb játék amivel valaha játszottam. Pedig high-end pc-m van és mindennel játszom. Maximálisan valósághűen tudták ábrázolni az ókori rómát is.

    Ha ezt tudják hozni a következő játékok is akkor azt mondom NEXT GEN ide vagy oda. Ez bőven elég grafikailag. :K :U

    Így újrajátszás után a véleményem : 7/10

    A közel 20 perces credit végén pedig öröm volt nézni azt a közel 60 magyar nevet akik hozzájárultak a játék elkészüléséhez. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák