Új hozzászólás Aktív témák

  • unrealnoise

    senior tag

    válasz godzsy2 #7717 üzenetére

    Vártam már az eredményt, de hasonlóra számítottam. De most igazából nincs jelentősége. Az elmúlt egy évben a marketinget nagyon elbaszta a Microsoft, a Sony "fanboy" tábora jóval nagyobb jelenleg ez van.

    Ár/érték arányban tényleg jobb a PS4, de könyörgöm:
    A kontroller szerintetek tényleg ennyivel jobb a Sony készülékénél? Dehogy is... Sőőt. Miért lenne annyival jobb? A világítós bizbasz miatt, amit lényegében komoly játéknál semmire nem használsz? A tapipad miatt, amivel megint semmi érdemlegeset nem tusz csinálni majd, de ha mégis, akkor legalább kényelmetlen lesz, mert nem esik kézre? Ne vicceljünk már. :)
    Az Xbox One ravaszok és analog karok körberöhögik a DS4-en lévő cuccokat...

    Az van kéremszépen, hogy PS4-et többen vettek most még, így többen odaszavaztak, és ahogy nézem az eredményeket, sokszor elég elfogultan, ennyivel bőven nem "gyengébb" az Xbox One.

    Ezek az értékek szépen közeledni fognak egymáshoz, ha nem is rohamléptekben. Az is tény, hogy a Microsoftnak exkluzívok terén bele kell majd még húznia, meg nem ártana egy árcsökkentés sem jövőre. (Persze a Sony is lereagálná szerintem, talán a legjobb lenne, ha a kötelező Kinectet, mint ötletet kidobnák, de ezt szvsz már nem fogják megtenni.

    steam / trakt.tv ID: unrealnoise

Új hozzászólás Aktív témák