Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trenew
tag
Nekem meg 1 hete eltűnt a fifa 16-nak az ikonja. Ez meg hogy? Játék indul csak épp nincs ikon, mármint csak egy fekete négyzet van.
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Trenew24HUN
-
N.otorious
senior tag
Akkor várunk, majd megoldódik...
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
KD6-3.7
őstag
Miert nem tudok jatszani mas accountal a megvett jatekokkal? Mindig azt kapom, hogy annak kell bejelentkezni aki megvette. En vettem csak mas accountal szorakozik ez velem? Home bevan kapcsolva.
-
pzstm
titán
Summer Sale: Xbox One is Now $249
Xbox One S-nek készítik elő a terepet
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Jovanny2
őstag
válasz hackeeeee #76658 üzenetére
Ez így van a Bosch-nál is. Ha nem így lenne, akkor javításnak hívnánk, de egy gyári felújításkor (refurbishment, remanufacturing), az újjal minden paraméterében megegyező, sokszor a gyárinál szigorúbb teszteken átmenő termékről van szó.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
HF77
őstag
sziasztok
valóban nincs single player módja a Rainbow Six Siege játéknak?köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
lmno
őstag
válasz Stauffenberg #76664 üzenetére
Ez nagyon nem igaz, a Vegasokban volt sztori, de még a régebbi részekben is, bár ott nem azon volt a hangsúly (R6, Rogue Spear, Raven Shield).
-
Stauffenberg
nagyúr
A Vegasok kicsit mások voltak, de a régebbieknél csak valamilyen alibi kerettörténetbe ágyazták bele a "szabadíts ki hat túszt" meg "hatástalanítsd a bombát" jellegű bevetéseket. Ezért mondom, hogy klasszikus sztori mód (pl: Call of Duty, Splinter Cell) sosem volt jellemző erre a sorozatra (egy-egy vadhajtást leszámítva). Ez is, meg a SWAT sorozat is inkább arról szólt, hogy van egy szitu, te megtervezed a taktikai térképen, hogy mi történjen, aztán belevágsz, ha nem jön össze, vissza a térképre, újratervezed, majd megint megpróbálod (vagy puhányabbak a gépre bízták a tervezést).
-
balazs025
senior tag
Sziasztok!
Egy hete vettem meg az xboxom, amihez 3 játékom van. Közülük a Forza 6 és a Rise of the Tom Raider szépen fut.Viszont nem tudom, hogy normális e, hogy a FIFA 16 nem is szaggat, de olyan akadozóan fut és a menüben lépkedés is elég lassú?
Előre is köszönöm! -
sirszevenap
addikt
Srácok, kicsit elbutultam. Egy kérdésem lenne, mely címek maradnak teljesen exclusive-ok?
Bankkártyával? Hát persze!
-
aktív tag
válasz sirszevenap #76668 üzenetére
Na ez lesz a baj ezzel a géppel... Szinte semmi. Megvettem a Sunset Overdrive, a Halo 5, a Master Chief Collection, a Forza 6 játékokat. Ha ezeket végigjátszottam akkor eladom a One-t mert minden más van PC-re is.
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
válasz Stauffenberg #76666 üzenetére
de ha jól értem, akkor lehet vele nyomni egyszemélyes módban, csak ahogy írtátok is, azt a bizonyos sztori módot nem...szerintetek érdemes beszerezni, ha neten(multiban) nem nyomnám vele..?!
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
András.
tag
Az instant on beállításon hagyott konzol néha miért ad ki olyan hangot, mint egy régi mátrix nyomtató? Másnak is csinálja?
-
JamesHun
addikt
válasz Gaboo007 #76669 üzenetére
azért a win10 store os játékokról olvas pár cikket mielőtt arra gondolsz de jó is lesz ez neked
van baj azért velük
nomeg One nál van homeolási lehetőség PC-n nincs
Win10-re szerintem csak digitálisan veheted majd meg a játékokat, lemezen nem, így eladni tuti em fogod tudni max accounttalSeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
ekim Twitteréről:
"One of the Games with Gold for August is Spelunky. More hopefully soon."
Live-Die-Respawn
-
sirszevenap
addikt
válasz JamesHun #76673 üzenetére
Jogos amit mondasz, bár én csak és kizárólag digitálisan vettem (vettük) a játékainkat. Nem tudom... Most nincs olyan cím ami miatt bekapcsolnám a boxot.
Dogozom most videóvágással, grafikus dolgokkal, aztán kéne alá a vas, szegény laptopom meg izzad. Tehát ezért gondolkodom, hogy a boxom árából ( + kicsit max megtoldom ) elég jó kis asztalit vehetnék, amivel el is játszadozom ha kell. De nem tudom... Volt már rá példa, hogy visszasírtam annó a 360-am. No meg ugye ott a home partnerem is. Vele sem akarnék kitolni, bár annó megegyeztünk, hogy ha ilyen van a fiókom ő "őrzi" míg vissza nem térek. (mindig visszatérek)
-
Rage47
veterán
válasz Gaboo007 #76669 üzenetére
Minek vesz valaki koznolt, ha van brutál PC-je? Én azért vettem konzolt pl., mert nem tartok igényt PC-re, elég egy gyengébb laptop.
Más:
Játszogattam ma is az AC Unity-val, hát annyi sebből vérzik, részvétem annak, aki teljes áron vette. Örülök azért, hogy így lement az ára már.[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz Gaboo007 #76677 üzenetére
Ez mondjuk nem teljesen így van. Sokaknak (mint pl nekem is), alternatíva ha "olcsón" akarnak játszani és nem akarnak költeni gépfejlesztésre. De most ahogy elnézem, nagyjából 150 - ért már egy olyan PC-t össze lehet hozni amivel azért tartósan eljátszik az ember. Bár cáfoljatok meg ha tévedek.
-
Rage47
veterán
válasz sirszevenap #76678 üzenetére
Sztem kb. ugyanott jöhet ki az összeg a végén. PC-nél hardvert fejlesztesz és játékokat veszel olcsóbban, konzolnál meg csak játékokat veszel drágábban. Igaz, nem muszáj megjelenéskor megvenni mindent.
Azért egy brutálabb PC drágább, mint 150k, ha 60fps-sel akarsz játszani.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz sirszevenap #76680 üzenetére
Az 1080p és a 60 FPS az esetek nagy részében szerencsétlen Xbox One-nak sem jön össze...
-
L_YKing
addikt
Mik ezek a folytonos updatek previewosoknal?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
EmThor
addikt
GwG
Warriors orochi 3
Wwe 2k16Spelunky
Beyond good and evil hdIlletve MGSV 4e ft heti akcioban
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Stevenstyle
senior tag
Mi a helyzet az MSG V Ground Zeroes esetében? Ha jól emlékszem ez kvázi egy előzetes / demo volt a Phantom Phainhez kb 1 évvel annak megjelenése előtt. Most csak egy ezres.
Érdemes bezsákolni ezt is vagy esetleg tartalmazza a Phantom Pain?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stevenstyle #76688 üzenetére
Nem tartalmazza a PP a GZ-t, szóval ha érdekel akkor vedd meg nyugodtan.
Live-Die-Respawn
-
pelenka35
őstag
Gamertag:Rob3rt75
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
lsg
tag
Szia!
Szerintem még úgy is megérheti, mert tudsz benne indítani Lone Wolf küldetéseket és akkor egyedül tolhatod random küldetéseken a 10 alap szituáción túl.
Bár szerintem jó közösen másokkal is tolni, nem értem, hogy miért játszanál mindig egyedül. Ha nincs kivel akkor vegyél fel nyugodtan.
-
Krissz1983
aktív tag
Tegnap vettem meg az mgs5-öt. Még nem próbáltam de nagyon sokat várok tőle
Give them nothing but take from them everything
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek nem lenne meg Destiny még. (thx: sittes79)
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs