Új hozzászólás Aktív témák

  • Bishi

    tag

    válasz sting2 #71491 üzenetére

    Ha jól értelek és a játékkal kapcsolatos véleményre vagy kíváncsi - a beállítások szó miatt nem vagyok biztos benne.
    Nekem nagyon tetszik a Dirt Rally, néha roncs derbi stílusban nyomom, szerintem nehéz, de nem vagyok nagy rutinos autóversenyzős. Nekem az irányítás jobban tetszik - kontrollerrel -, mint a Forza 5, vagy 6 (pár percet toltam csak mindkettőt). Az út melletti akadályok idegesítőek tudnak lenni, gyakran kiviszem, elakadok, jobb lenne, ha nem lenne ilyen szigorú a program azzal kapcsolatban ha lemegyek az útról, már amikor sikerül úgy lemennem, hogy vissza is tudok menni, és nem viszek ki semmit. Még csak az 1960-as bajnokságot játszottam csak, de jó kis progi. Még az autók állítgatását, finomhangolását nem próbáltam, csak vezetek az ajánlott beállításokkal. Nekem élethűbbnek jön le az irányítás mint a Forzáknál, ha szabad ilyet mondanom olyan kevés forzázás után.
    A hangok jók, irányítás jó, sérülés eléggé sokrétű, kihat a vezetésre. Pl. leszakadt kipufogóval - jó kis hangja van, és bal hátsó kerék felniken eléggé mókás közlekedni, de egyébként nem ennyire durva a helyzet, csak nagyon oda kell figyelni a pályára, a vezetésre. Nekem szokatlan a Co-Driver, néha nehéz követnem milyen kanyar jön, de lehet csak rutin kérdése.
    Összességében nem bántam meg, hogy megvettem, jó szórakozás. Aki szereti a rallyt, vagy az autós progikat - kötött pályán, azoknak bejöhet.

Új hozzászólás Aktív témák