Új hozzászólás Aktív témák

  • godzsy2

    senior tag

    válasz bulikavagyok #6555 üzenetére

    Én azért szoktam, mert torrent után nagyobb a pingem. A warezba úgy működött a multi, hogy a módosított dashboardban szobákat alakítottak ki. Egy szobába 32 játékos tudott becsatlakozni és mondhatni emulálta a LAN kapcsolatot. Úgy tudtunk játszani, mintha LAN-ba lett volna összekötve az összes gép, csak nem egy hálózaton, hanem a neten.

    Ha torrentezünk, akkor az foglalta a sávszélt főleg a feltöltés csinált magas pinget, de a torrent kikapcsolása után sem állt vissza olyan szintre, mint az egy restartnál szokott lenni. Így nagyobb esélyem volt a laggra is.

    Szerk.: Jah, írok már a játékokról is:
    BF4 vagy CoD: Ha még nem játszottál egyikkel sem multiba, akkor mindegy melyikkel kezdel. A CoD pörgősebb, ott pörögnek az események. Killt kill követ, gyorsan lehet fejlődni. A BF4 viszont taktikusabb, nekem unalmas a CoD után. BF4-ben pl. ha lelőnek, akkor fél percet is kell várni, mire újra játékba kerülhetsz. Én az alatt az idő alatt CoD-ban lelövök 5 ellent, mert elnyomhatom a Killcamet az X-el. A BF4-ben olyan nagyok a pályák és kicsik az emberek hogy nehéz észre venni őket. Én CoD párti voltam mindig, de most a Ghosts sem mozgatott meg annyira, mert nagyon csúnya grafikája van, de a pörgős játékmenet kárpótol érte. Nameg az adventi akcióban 12,5-ért jutottam hozzá. De ha laggos lesz, akkor nagyon sz*r vétel volt nekem a One.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák