Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #44249 üzenetére
Huh, változó. Vannak pár gigás játékok, de például a Master Chief Collection már 70,8 GB. Ha az átlagot vesszük, akkor olyan 10-50 GB-os játékok vannak.
szerk:
Kisebb indie címek van, hogy max 1-2 gigásak, de van amelyik csak pár száz megás.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
Rage47
veterán
Ha hozzácsatolok a géphez egy külső HDD-t, akkor ki lehet választani, hogy hova telepítse a következő játékokat? És át lehet vinni a mostaniakat a külső HDD-re, vagy külön le kell őket ismét tölteni?
-
nagyúr
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #44247 üzenetére
Elég csak a boxon régiót váltani. A One elvileg régiófüggetlen, ennek ellenére szerintem még megvannak a régiók, ugyanis én az AW-t USA Store-ba vásároltam 60 dollárért, fel is telepítettem onnan, de amikor átváltottam magyarra, akkor nem az ára, hanem az "install" gomb volt a játék mellett a Store-ba. Lehet azért, mert az akkor már egy újabb patch-el volt letölthető.
Így ha engedtem volna letölteni az AW-t a magyar Store-ból is, akkor 2x szerepelt volna a vinyón egyazon játék.
A taiwani, hongkongi feltöltőkártyákkal én nem foglalkoznék, mert egyszer akartam venni ruszki feltöltőkártyát, de dollárba árulták és átszámítva minimális különbség lett volna a két Store között.
Ha már mindenképp ott akarsz vásárolni, azt bankkártyával érdemes, mert a bank úgyis abban a valutában fogja neked átszámolni, amiben ténylegesen fizetsz.
Nekem sajna ez az opció nem él, mert az MS nem fogadja el a maestro kártyámat... azért meg nem fogok 5ezer forintot fizetni a bankomnak, hogy adjon helyette egy mastercardot.
-
aram01
nagyúr
válasz kaposznyak #44254 üzenetére
egy 2 TB-os külső vinyót kalkulálj hozzá
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #44254 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem több mint 1TB játékom van, de csak 2-3al játszok. Ha megunom az egyiket és nincs hely, akkor törlöm és letöltöm a másikat.
Live-Die-Respawn
-
boost
addikt
A TESO -ba van kód, vagy simán vehetek egy haszált példányt, és menni fog?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Teko001 #44258 üzenetére
Találtam Hong-Kongi dollárt, de ez nem digitális, hanem kiküldenék a kódkártyát tudtommal. (és hozzánk nincs szállítást ugyebár)
(#44260) aram01
#44263) kaposznyak
Nem, dehogyis. Ha egyszer megvetted, akárhányszor letörölheted, és letöltheted újra. Az accountodon lesz az már örökre.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz godzsy2 #44256 üzenetére
Akkor elvileg csak annyi a teendőm, h vásárlás előtt arra a régióra váltok a boxon, ahol szeretném megvenni az adott játékot? És ezt korlátlan alkalommal megtehetem?
Én nem akarok Ázsiában vásárolni, csak Orinak linkeltem. Egyébként nem tudom, h működni fog-e még a VPN-es vásárlás bankkártyával, mert nekem most nem megy. Az utóbbi kb egy évben mindent így vettem.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
szgergely:
Ha érdekel a téma, belenézhetsz szerintem a Nevewinterbe is. MMO, és ingyenes.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kaposznyak #44269 üzenetére
Csak addig, amíg azon a gépen te be vagy jelentkezve. Ha te otthon bejelentkezel, akkor a másik gépen már nem lehet játszani a játékkal.
Az az eset a kivétel, ha azzal az ismerősöddel Home-olsz, akkor mindketten egyszerre játszhattok. Home-olás részleteiről összefoglalóban találsz infót.
szerk: Máskor ha 5 percen belül vagy, kérlek ne ír új hsz-t, hanem módosítsd az előzőt. Köszönöm.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Minden, amit a Metal Gear Online-ról tudni érdemes
(#44272) kaposznyak
Ha van megbízható ismerősöd, érdemes elgondolkozni a dolgon. Mindketten jól jártok. Csak én azt tanácsolom hogy érdemes a leendő partnerrel megbeszélni, hogy milyen játékokat akartok a jövőben, így el lehet azt kerülni, hogy feleslegesen vesztek játékokat, mert mondjuk a másikat nem érdekli. Nálam volt már ilyen (pl: GTA V), de home partnerem jó fej volt ,és nem kérte hogy fizessem ki a felét.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #44264 üzenetére
Én VPN-es vásárlást még nem bonyolítottam. Eddig csak az UK, US és magyar Store-ban vásároltam bankkártyával, amíg le nem járt a mastercardom. A köcsög bankom meg gondolt egyet és mindenféle megkérdezés nélkül maestrot küldött helyette. Így most kénytelen vagyok feltöltőt venni. Ezzel nincs is addig probléma, amíg PayPal-lal tudok dollár árfolyamon dollár feltöltőt venni.
Amíg tudtam kártyával fizetni, addig csak mindig a kártyaadatokat és számlázási címet kért minden egyes régiónál... a számlázási címhez kamu adatokat adtam meg a Google Maps segítségével. Mindezt persze a konzolon keresztül, ott nem tudom figyel-e IP címet. Elképzelhetőnek tartom, hogy ázsiai régióknál lehet pofázni fog, hogy valami nem stimmel, de ha nem, akkor jó.
Sajna már nem tudom ezt kipróbálni, a maestro kártyám miatt.
-
boost
addikt
Goldot hol lehet a legolcsóbban beszerezni?
-
L_YKing
addikt
Valaki segitsen!
Hiaba mondom le mar 3-szor egymas utan a goldot ugyanugy tovabb vonja... Es ez nagyon zavaro.. Hogy lehetne vegleg kiiktatni?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #44264 üzenetére
Én valahogy még mindig nem merek trükközni. Főleg most, hogy már 30+ játék van a Gamertag-emen. Jó az a magyar store, úgyis csak akciósan vásárolok, akkor meg nem sokkal olcsóbb a külföldi store. Viszont vannak játékok amik nálunk alapból olcsóbbak, többnyire mondjuk arcade, remaster cuccok
(#44276) barca0519951
support felhív[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz gianni85 #44277 üzenetére
+1 mindkét témában. Kezdetektől magyar az accom, és sokszor jobbak az akciós árak, mint máshol, teljes áron meg szinte sosem vásárolok. Németországi magyar barát sokszor csak les, hogy mennyivel olcsóbb a magyar store. Amiatt a párszáz forint miatt meg szerintem is felesleges sz@rakodni, amennyivel drágább alapból, mint egy USA. Az orosz meg megint más tészta, mert bár jóval olcsóbb, de azt még rizikósabbnak érzem.
Barca-nak meg alapból a telefonos supporttal kéne kezdenie. Nem is értem egyébként, hogy ha ilyen szopás az automatikus live-megújítás, és ráadásul vagy másfélszer drágább, miért használják annyian?!
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
nagyúr
válasz godzsy2 #44273 üzenetére
Értem, köszi! Ma este megpróbálom megvenni a játékot régióváltással. Egyébként ha a konzolon vásárolsz nézi az IP-t, pont ezért kellett a VPN-es megoldás.
gianni85: Én sem akarok trükközni, ezért nem is vállaltam be idáig. De mivel most nem megy a külföldi vásárlás, így régiót váltok. Később meg lehet, hogy vissza..
-
Pickle Rick
senior tag
-
tunkiih
őstag
válasz gianni85 #44284 üzenetére
Ne értsd félre, nem a gyerek tudásátol voltam elájulva, szimplán rühellem ezeket az átalakitókat. Több év Call of Duty után jöttem át a Modern Warfare 2-vel párhuzamosan xboxra PC-ről (2 / 4 ment ott elég sokáig ).. ugyanugy átlehet állni meglehet tanulni célozni, egérrel sem megy olyan jól eleinte, ez csak 1 gyenge kifogás annak aki vásárolni akar. Gyakorolni kell, ennyi.
Bevallom én sem gondoltam eleinte hogy ennyire átlehet rá szokni, de igen.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz Pickle Rick #44286 üzenetére
a singlét azért csak nem
Próbálkozom még, valahol jegyzi a profilom hogy mennyit játszom egy játékkal?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
sch_a
addikt
A GOW3 van most GWG-ben 360-ra live-on. Nem lehet valahogy megoldani, hogy le tudjam tölteni One-ra? Volt 360-am is, GOW-okkal nem nagyon játszottam, de most kipróbálnám. Ha xbox.com-on meg akarom "venni", ezt dobja:
Bocsánat
Ez az első vásárlása? Hogy biztosan kompatibilis legyen a vásárolt elem, a konzolról jelentkezzen be az Xbox Live szolgáltatásba, és úgy próbálja újra.Gondolom az a baj, hogy 360-on más gamertag-et, e-mail címet használtam. Nem lehet valahogy megoldani?
(#44296) tunkiih
Ha lenne ilyen ismerősöm, nem kérdeznék ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Gyerekek ez a support!
Le a kalappal, ez igenEl vagyok ájulva teljesen
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest