Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MajaG
senior tag
Gta V ma reggel megint bedobott egy 1 gigás pöcsöt indításkor. WTF?!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
vg
addikt
Megvettem tegnap este Battlefield 4 Premium Edition, lejött minden, premium fálj, dlc-k, erre battlelog kiírja nincs is prémiumom. Írok chaten ea-nak, aszongya arc menjek MS-hez. Mi van? Aszongya menjek MS-s, ők adnak prémium lehetőséget, mert ők is úgy látják, hogy nincs. Nem baj, hogy van egy csomó prémium láda, meg portré, nem baj, menjek oda. Kíváncsi vagyok MS mit fog mondani.
-
Zjunior
veterán
Vki csere 5-öt far cry-ra...
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Elpresidente
tag
válasz Zjunior #25609 üzenetére
Szerintem adj neki esélyt. X360-on pár órát játszottam vele, de nem fogott meg. Hónapokig el sem indítottam, majd gondoltam egyet és újra elkezdtem a legelejétől.Onnantól meg nem bírtam abbahagyni, annyira rákattantam. Most gondolkozom, hogy megveszem One-ra is, hátha pár hét múlva valamilyen karácsonyi akcióban olcsóbb lesz.
Xbox gamertag: goserHU
-
spae
aktív tag
Üdv.
One vásárlás előtt állok, mivel nem találtam Forza 5 topicot (tényleg nincs, vagy én nem látom most csak?) itt kérdezném meg, hogy a Forza 5-höz érdemes-e kinnectes gépet venni, vagy nem ad a játékhoz annyi pluszt, hogy megérje?
...tényleg nincs Forza 5 topic?
-
Mister_X
nagyúr
válasz cyberkind #25617 üzenetére
Hát nem tudom, én is FC4-et vennék, de csak azért, mert a konzol FPS-ezésre való (most tekintsünk el attól, hogy van a GTAV-ben is FPS mód) De szépen leszólnának a PC pártiak, pedig végignézem a kívánságlistámon és konkrétan csak FPS-eket vennék első körben ONE-hoz (Halo MMC, Destiny, CoD:AW, FC4, BF4, Wolfenstein).
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
Forza 5-höz ne vegyél Kinectet szerintem. Egyedül a fejmozgás követése van benne extraként, amihez használni tudnád, de annak nem sok értelme van, illetve annyira nem is működik megbízhatóan. -legalábbis nekem.
A Horizon 2-ben már egy kicsit több a kinectes extra, pl Annát is csak úgy tudod elérni..[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Végül megvettem a gta5öt, elég szép lett a grafika sokat fejlődött. Füvet még nem láttam...
-
Madwe
nagyúr
válasz Zjunior #25613 üzenetére
Hát azért szebb sokkal, több autó van egyszerre, emiatt más vezetni, van benne több állat, szebb a szőrük, van fps nézet, van pár extra tartalom, misszió, mostmár nem 20-25 hanem 27-30 fps, inkább 30, 1080p, de igen, ha prev genen végigtoltam volna nem feltétlen venném meg... Mire vártál, új sztorira, vagy nem értem a csalódás okát... Engem csak a rohadt sok rece idegesít, kifolyik a szemem... -eddig egy játéknál se volt ez így, de most a gta-t lehet monitoron fogom tolni, mert 120 colon ez emberkínzás vagy csak hátrébb ülök 1-2 méterrel, nem tudom...
-
medvekutya
aktív tag
válasz bulikavagyok #25623 üzenetére
amúgy megvetted tegnap a sunsetet és már árulod ?
köszi mindenkinek az ifót kengurú csomag kapcsán
-
Madwe
nagyúr
igen, projektorral, 3.3 m-ről. BD fimlekre (3d-t 2.5mről), játékra tökéletes, de a sok rece most szétszed majd meglesem 4-5 m körül, csak azt már nem olyan egyszerű átrendezni... viszont ennek nem örülök, nem igaz h nem fért bele egy normális aa, az sokkalinkább legyen alap mint az 1080p meg a fű
-
pzstm
titán
147"-es képátló kivetítétésre képes 17 cm távolságról a Sony 4K új projektora
egyből eszembe jutottál
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madwe
nagyúr
válasz tDr1v3r #25633 üzenetére
Januárban mutogatok képeket, addig nem merek, mert átalakítás miatt szülőkhöz visszaköltöztem régi szobámban, s ugyan pont befér a 120 col, de közel sem ideális (közel az oldalfal emiatt rosszabb a kontraszt, 5.1 össze vissza van elhelyezve, eszközök random ahol van helye szétdobálva, s elég hülyén néz ki így a szoba is ) Azért ha szörnyülködni akartok lövök szívesen így is képet, de ez csak az átmeneti szörnyűség - persze a képátló miatt így is élvezkedek
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz medvekutya #25635 üzenetére
Este lövk pár képet akkor, de nem ér piszkálni a káosz miatt!
-
Zjunior
veterán
cod party vkik??
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
válasz medvekutya #25628 üzenetére
A Sunset-et nem vettem, hanem cseréltem, és pont tegnap jött meg sajnos. Elég rossz időzítés, de ez van..
Egyébként elképesztően szép a játék, de az irányítással még vannak problémáim. Még csak fél órám van eddig benne, de úgy vagyok vele, hogy ha valakinek kell, hát vigye![ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #25640 üzenetére
pedig irtó nagy fun a Sunset, én imádom, és még jó pár tízórát fogok beletolni az egészen bizonyos
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #25646 üzenetére
picit kellett szokni....de nem vészes...majd ha bejön a Dash in the air az RB-vel akkor lesz igazán szép...most még csak grind-nél tudsz vele gyorsítani gondolom
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest