Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz nova001 #232860 üzenetére

    Összefoglalóban a Hardverek alatt ott vannak a Konzolok. Vagy az Xbox angol Wikipédia oldalán még részletesebben. Esetleg Google keresőben az adott konzolok neve mellett a compare szóval kiegészítve oszlopokba rendezve is láthatod a különbségeket egyes oldalakon.

    Egyébként alapvetően az One X tudja a natív 4K -t játékok alatt. Filmeknél, ahol ez opció adott (pl. Netflix), ott mindegyik.

    A többiből pedig van különböző tárhelyes, illetve optikai meghajtó nélküli verzió is. Amire érdemes lehet figyelni.

    Támogatás hosszáról nincs még pontos infó. Kicsit döcögősen indultak az új generációs konzolok készlet szempontjából. Így sok fejlesztő döntött úgy, hogy a kizárólag Series modellekre tervezett játékok végül One gépekre is megjelennek.

    Egy-két évig még valószínű érkezni fognak rá játékok. Kereslet kiszolgálással összefüggésben valószínűleg jövőre már több olyan játék lesz, ami kihagyja ezt a generációt. Ez nyilván csak tipp az említett tényezők miatt.

    Szerk.:
    Vásárlás során az sem mindegy, hogy mennyiért veszed az adott konzolt. Használtan "jó adottságokkal" (garancia, állapot, kiegészítők...stb.) még mindig jó alternatíva lehet egy One S is. Felhasználás függő.

    Viszont van amihez például az One S már kevés lehet, de ha csomó minden kimaradt a generáció alatt megjelenő játékokból, akkor lesz mivel játszani. Újabb játékok ezen a verzión nem biztos, hogy tetszeni fognak. Megjelenés, esetleges laggok miatt. Biztos, hogy több esetben lesz ezzel probléma.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák