Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Srácok!
A CP77 Bundle esetében, ha a CP77 játékra már claim lett nyomva tehát beváltva, akkor azt az account-hoz köti, vagy az magához a géphez tartozik továbbra is? Elnézést, hogy nem kerestem vissza, biztos volt róla szó
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #223502 üzenetére
Accounthoz köti.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #223497 üzenetére
Valentino Rossi is reklámarcuk én erre gondolok amikor néha iszok belőle.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #223510 üzenetére
Meg Ken Block. Meg úgy a különböző motorsportokban elég sokan. Amúgy én is rendszeresen iszom (nem kéne), de mindig akkor veszem, amikor akciós, szóval be vagyok tárazva a kód nélküli verzióból, sry...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
válasz parandroid #223511 üzenetére
Ilyet kapott már valaki?
Pardon the interruption. We noticed that we're missing some info for your subscription. To ensure we charge the correct tax for your subscription, please update the address for your subscription on your Microsoft account dashboard.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Jelent bármi jelentősebb előnyt ha egy One X-et series X-re cserélek, a játékbetöltések gyorsaságát leszámítva. A tv nem tudja a 120Hz-t (LG 65E8).
Előre is köszönöm. -
Tomi0703
addikt
Elite v1 konti megerne 12k-t? Gari nincs mar ra, LB+RB es a ravaszok cserelve lettek valami szervizbe. Ravasz nem mukodott es azert.
Nem tudom kihasznalnam-e de 12k... Annyiert mennek majdnem a simak is. -
-
-
Micsurin
nagyúr
Ugye az a rész nem a liszenszért felelős rész?
2. alkalommal van boxon kívül a lemez ezt fixen a gép kellett itt megkarcolja vagy gyártás hiba. A kis folt biztosan anyag hiba a karc meg mély és nem értem hozzá 1x se kézzel és nem is volt törölgetve.
Olvas szépen... aggódjak miatta vagy safe spotban lévő hiba?
Ujjam fölött a logo és az X közt.Fixen nem volt eddig csak 1x kivéve a gépből soha nem tettem le sehova magyon WTF. Rakom el pont megtörte a fényt én meg mondom Jézus.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #223522 üzenetére
Köszönöm, akkor nincs cseles liszensz sáv.
Nem tudom, hogy került oda de mindegy is...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos, hogy a következő Battlefield 2021. végén érkezik. [link]
Tavasszal jönnek első infók.
"The next Battlefield is set to launch in holiday 2021, and we are excited to share a lot more
about the game in the spring"Live-Die-Respawn
-
V.Stryker
nagyúr
Black Fridayes játék akcióknál kell a Gold?
-
-
-
KardosAttila
aktív tag
sziasztok, tudom, hogy a milyen tvt vegyek topicba való a kérdés, már oda is írtam, de mivel konzolozáshoz vennék tvt, a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok, hogy szerintetek ez a típus: https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-70un74003la jó lehet e series x-re, és hogy vajon nem e lesz sok 3 méterről a 70-es méret. Ha esetleg nem ajánljátok, mire érdemes figyelni, és milyen tvvel járhatok jól? Most vannak viszonylag jó ajánlatok.
-
törölt tag
Sziasztok!
A gold átváltást lehet tudni, hogy meddig működik? Illetve olvastam, hogy az új box appban már nem lehet repjegyet venni, a régiben még működik? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #223531 üzenetére
Tudnek neki orulni ha bekerulnek playtestbe ev elejen.
Live-Die-Respawn
-
V.Stryker
nagyúr
Forza 4 kódot 5k körül lattatok valahol?
-
-
parandroid
félisten
válasz V.Stryker #223534 üzenetére
Most már várd meg vele a black fridayt, ha valami, akkor ez tutira benne lesz. Amúgy is érdemes az ultimate-re hajtani, ez az a játék, aminél tényleg megéri.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mike1334
veterán
Van valami infó a gold kódok beváltása körüli bugról? (Nem adja meg a +1 hónapot, illetve ha kéred mégis a rendszertől, akkor ügyfélszolgálatnak kell megoldni, mert hibát dob....vagy vmi ilyesmi )
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #223536 üzenetére
Jelentkezhetsz te is
https://www.ea.com/playtestingNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #223539 üzenetére
Van már ilyenem. Anthemnél lett volna rá lehetőségem talán kipróbálni. Persze pont nem értem rá.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
senior tag
válasz mike1334 #223540 üzenetére
Az a baj, hogy már több mint 1hete tart.. nagyon érdekes. Remélem nem épp megszivatni készülnek valami új rendszerrel a hozzám hasonló eladókat..
Tomi0703:
Figyelj, neked kell tudni. Én elvből se vennék javított cuccot. Konzolokszervize nem rossz, de nem is top, főleg mióta már meg is szűntek hivatalosan mint KSZ.
iPhone 13 Pro 128GB
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #223539 üzenetére
Na igen. Meg ugye ott a VMC is, allitolag ev elejen kibovitik azt is.
Live-Die-Respawn
-
Steelheart2
őstag
válasz KardosAttila #223529 üzenetére
Szia.A leirásban az szerepel,hogy nem támogatott a HDMI 2.1.Ez esetben a next gen konzol felejtős,mert a 4K 120 Hz hez 2.1 fog kelleni.Én most vettem Sony Xh9077 es tvt 55 ös méretben.Ezen már 2.1 van és androidos.Én 2 m ről nézem kb és tökéletes szerintem.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Hoppá... Elder Scrolls 6 jön day1 gamepassba.
Starfield is.[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest