Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Tényleg gyorsabb lett az új Store...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm....
Multiple reports of Xbox One owners being able to play online multiplayer without Gold right now.
Gold owners also reporting that they're able to use Game Pass without a subscription.
Could be a free weekend, could be a glitch, could be permanent change? #XboxOne #XboxSeriesX
Live-Die-Respawn
-
kory24
őstag
Jól értelmezem?
Gamepass esetén ugye van minden hónapban 1-2-3 játék, ami ingyenes.
Ezeket, ha letöltöm (azzal megvásárlom 0 Ft-ért), akkor az utána véglegesen enyém, tehát ha netán valamikor nem lenne aktív a gamepass előfizetésem, akkor is tudok velük játszani?
Le is törölhetem ugye, attól megmarad valahol fiókomban? Ha igen, akkor később aztán, hol keressem az ilyen megvett játékaimat?
Illetve ezek az ingyenesek között szoktak lenni valóban jó játékok is?Másik:
Azt belehet állítani a konzolon, hogy bárhonnan vásárlás során (főleg ha fizetősről van szó, de az se baj ha összes vásárlásra vonatkozik) kérjen valamilyen azonosítást pl mobilos alkalmazásban vagy ms fiók jelszó?
(ha gyerek van konzolnál nehogy véletlen ms store-ból szedjen le játékot jó drágán gamepass store helyett)[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #216955 üzenetére
Érdekes, a goldos játékhoz továbbra is kéri, hogy fizessek elő, de adott játék multis része megy, pedig nincs aktív előfizetésem és nincs home-olás sem. Tegnap pl. kérte még az FC5 Arcade-hoz, hogy fizessek elő, most betöltött anélkül is.
Jó kis "free weekend" ez így csütörtökön. Bugnak pedig túl jó, úgyhogy ez már legyen inkább feature.
"Got any other secret weapons?"
-
Sinu
senior tag
válasz kory24 #216960 üzenetére
Nem jól értelmezed.
A gamepass tartalmaz kB 150 játékot amikkel addig játszhatsz, míg van rá előfizetésed, illetve amíg a játék benne van a csomagban.
A kínálat folyamatosan változik, kivétel az MS exclusive címek, azok (szinte) mind elérhetők, állandó jelleggel.Be tudsz állítani biztonsági kódot a konzolon.
[ Szerkesztve ]
No Future
-
S@c@
őstag
Most a Doom Eternalon gondolkozok eresen. 6800Ft-ert nem tunik rossznak, de lehet bekerul hamarsoan game passba. Van meg mivel jatszani boven, de lemaradni se szeretnek, mert ez most egy eleg jo deal.
-
DaveHutt
őstag
-
csuvicsuva
addikt
válasz Beniii06 #216961 üzenetére
Kipróbáltam én is, valóban így van.
GamePass: PC-n tényleg lehet játékot letölteni, konzolon nem, játszani viszont egyiken sem enged. Legalább lecsorgott az F12019, majd csak nem lesz soha elindítva.
Pc-n fájlrendszerhibát dob indításkor, Forza Horizon 4-nél viszont kéri az előfizut.[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
kory24
őstag
Bocsánat, rosszul írtam (nagyon új ez még nekem...)
Nem sima game pass előfizetésem van, hanem a gamepass ultimate, ami ugye tartalmazza az xbox live gold előfizetést is és az a havi 3 ingyenes játék arra vonatkozik.
Tehát akkor ígyis rosszul értelmezem?
Az azonosítás kérését vásárláshoz a konzolon vagy az xbox fiókomban kell beállítani?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaveHutt #216967 üzenetére
Ja, pont most olvastam. Mindenesetre elnézést, azt hittem, hogy az én kitüntetett helyzetem teljesen általános volt, de ezek szerint kevesek egyike voltam...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz kory24 #216969 üzenetére
Konzolon tudod beállítani, passkeyt keresd, most hirtelen nem tudom hol találod, de valahol az account beállításokon belül. Privacy azt hiszem.
Elfelejtettem, hogy itt van a házigazda, aki egyből linkkel érkezik. Érdemes egyébként átböngészned az xbox support oldalakat, rengeteget fogsz belőlük tanulni, de az itteni közösség rendkívül türelmes és segítőkész.
Ideig-óráig.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz kory24 #216969 üzenetére
Félig jól, félig rosszul
Xbox Live Gold-hoz havi négy ingyen játék van, amiket akkor tudsz "ingyen" játszani, amikor van élő Gold vagy GPU előfizetésed.
A beállítást pedig így tudod:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4028531/microsoft-store-prevent-unauthorized-purchasesNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kory24
őstag
Köszi mindenkinek!!!
-
l.skywalker
Topikgazda
Halo Infinite Adds Another Co-Developer
a Sperasoft is beszállt a fejlesztésbeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
blake_hu
friss újonc
Sziasztok,
az utóbbi időben ha komolyabb játékkal játszom (pl: Middle-earth: Shadow of War, AC Odyssey) egy idő után mindig kikapcsol az x-box (indie játéknál nincs ilyen pl Ultimate Chicken horse).
típus: Xbox One FatAmit tapasztalok:
- kikapcsolást követően a táp ledje elaszik (miután kihúzom az áramból újra világít ahogy kell neki és be is kapcsol utána az xbox) illetve érezhetően meleg áramlik a gépből
- szellőzéssel nincs gond
- újra pásztáztuk (box-ot) és kitakarítottuk (box-ot és tápot) de ezután is kikapcsol egy idő utángoogle keresés eredménytelen (legalábbis amit találtam mindent próbáltam, kihúz vár bedug, gomb hosszan nyomva tartás, stb)
Tapasztalt valaki ilyet? vagy esetleg ötlet?
Köszi
-
Sinu
senior tag
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Hello xCloud Win10-en
https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-note-20-windows-integration-1145111/Samsung tulajok már készülhetnek, ha persze engedélyezik az xCloud-ot Link-en és alkalmas az adott telefon.
[ Szerkesztve ]
-
useless
aktív tag
Azt esetleg lehet tudni biztos forrásból, hogy a Samsung Glap támogatja-e az Xbox cloud gaming-et?
[ Szerkesztve ]
-۞- -۞-
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Big Gamin Weekend
08.06. - 08.10.
Ingyenesen kipróbálható játékok:
Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer (08.07. - 08.10.)
Gears5 (08.06. - 08.10.)
DRAGON BALL FIGHTERZ (08.06. - 08.10.)
MONSTER HUNTER: WORLD (08.06. - 08.10.)
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (08.06. - 08.19.)
Borderlands 3 (08.06. - 08.09.)
Black Desert (08.06. - 08.10.)
NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER (08.06. - 08.10.)
Subnautica (08.06. - 08.10.)
ARK: Survival Evolved (08.06. - 08.10.)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #216985 üzenetére
Your friends don’t have Xbox Game Pass? This weekend everyone gets a taste of Xbox Game Pass with Monster Hunter World, ARK: Survival Evolved, Gears 5, Elder Scrolls Online, Subnautica, and Naruto to Boruto: Shinobi Striker, that are free to play.
Szóval ezért nem kell most GOLD multizáshoz.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #216987 üzenetére
Multiplayer will be unlocked on all Xbox One consoles for everybody, so you can play with all your friends – even the ones who do not have Xbox Live Gold on every game you own, games like Fortnite and more games that are available to you!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #216987 üzenetére
[link] wjdhbdux kollégától pc topikból.
Elkéstem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Eddig is ment a Rocket League online része Gold nélkül? Sima Game Passom van, de eddig nem ment az online szerintem
-
Wesder
félisten
válasz szabonagyur #216991 üzenetére
#216988 hsz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz szabonagyur #216991 üzenetére
Három darab kommentet kellett volna visszaolvasni. 🙄
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
-
akooos
veterán
válasz szabonagyur #216994 üzenetére
Csak amíg beírod a kérdést mondjuk 20 mp alatt, addig pont vissza tudtál volna olvasni 3 (vagy 1, ott a link) kommentet
-
S@c@
őstag
Sziasztok,
Nem találtam meg, de hogy lehet nem azonos wifi hálózaton játszani az xbox one-on notebookon?
Mert ha azonos wifi hálozaton vagyok akkor tiszta sor, elinditom a win10-en az xbox one alkalmazást, és streamelem a játékot a notebook kijelzőre. Most én a gépet nem vinnem magammal, de nyaralaskor lehet jatszanek a notebookon. (Kontrollert viszem persze)Van erre lehetőség? Köszi szépen!
Sem mobilon, sem tableten nem szeretnek jatszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest