Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Hogyan tudnám látni azokat a fájlokat amik a számítógépre vannak letöltve? Mindkettő azonos hálózaton van. Illetve van rá valami böngésző?
-
nagyúr
Újra 3+3 havi Live Gold akció a Konzolvilágnál (6k).
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz bulikavagyok #189854 üzenetére
-
r.levente75
addikt
Van itt aki még ebből tud vásárolni? Mindenkinek ultimate-je van!
Vajon jár e rá a +1 hónap még a megújításra?[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz r.levente75 #189856 üzenetére
Jár.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #189856 üzenetére
1.5 hó GPU. Nem buli
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #189859 üzenetére
Nyílt tesztet a népnek! (vagy csak nekem, azt se bánom )
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
S@c@
őstag
Sziasztok! Telefonon hogy lehet xbox one játékot streamelni? Xbox one x gep es samsung s8 készülékem van.
-
42861
senior tag
Köszi, pont lejárok novemberben. Bár a fizetés sikertelen volt kétszer is..
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #189859 üzenetére
Én bekerültem, de az alkalmazásban még nem látom ennek a nyomát.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Döglött Róka
veterán
Na szántam végre időt a Gears 5 kampányra, szerintem teljesen rendben van a sztori.
Majdnem olyan sötét a vége mint a 2-nek csak kevésbé fárasztó. Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
EmThor
addikt
Ubisoft sale van, akciós az Odyssey, new Dawn, stb.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
l.skywalker
Topikgazda
Xbox One:
Friday the 13th: The GameXbox360/OG:
NINJA GAIDEN 3: Razor's EdgeNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Jelentem, a bevérző képernyő NEM kapcsolatható ki a Gears 5-ben, az accessibility-ben sincs rá opció. Mehhhhh....
Sok másra viszont van, és ezért nagy pacsi jár a fejlesztőknek. Semeddig nem tart választást adni a játékosnak, hogy mekkora legyen a felirat mérete, legyen-e benne auto aim vagy sem, ezt minden játékban kötelezővé tenném. Hadd döntse már el mindenki, hogy akar játszani, és ne a fejlesztők szorítsák korlátok közé a játékost.
-
Gebriel
veterán
WWZ-vel lehet egy gépen többen játszani?
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gebriel #189870 üzenetére
Ezek a játékmódok vannak benne:
- Online (Public)
- Online (Private)
- OfflineAz Offline nem tudom mit jelent, de a Co-Optimus szerint nincs benne couch-coop mód [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Egy Xbox One S konzol vásárlása előtt állok ( Nem éri meg számomra az X ) . Nézegetem az árakat, találtam egy nagyon jó úgymond, az Edigitalnál. Viszont ,nézem a garanciát, csak 1 év van rá. Ez valóban egy 1év, vagy a gyári garancia 2 év alapból?Vagy hogy van ez?
Íme amit néztem : [link]Köszönöm.
-
-
Bird
addikt
válasz Döglött Róka #189865 üzenetére
Mennyi idő alatt toltad le? Köszönöm.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
zeus_2k14
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Döglött Róka
veterán
Nagyon darabokban toltam le (egy hónapja kezdtem el, a multi jobban mozgatott és inkább azt nyomtam mint a kampányt), ACT 2-ben elég sokat elidőztem, 3-ban már kevésbé. 1 és 4, standard Gears darálás. Experienced-en toltam érzésre talán 15 óra mindennel együtt.
A sztori tetszett.
@hackeeeee: Fél éves játék, de még mindig pörög
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Bird
addikt
válasz Döglött Róka #189886 üzenetére
Köszi, azt hiszem ha lesz valamilyen akció behúzom. Elvégre az egyik legjobban sikerült exkluzív ebben a generációban.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #189886 üzenetére
Megvettem most lemezesen, mert ki tudja meddig fog tartani, csak meglepett.
Véleményem szubjektív...
-
Sefneni
őstag
Arra van mód, hogy távoli irányítással bekapcsoljam az otthoni gépet és elindítsak egy update-t? (Fortnite 21 GB frissítés )
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Madoc
veterán
válasz Sefneni #189890 üzenetére
Vpn mobilról-távoli asztal az otthoni laptopra -ott meg xbox app. Vagy Broadlink rm pro+mobilról a világ bármely pontjáról, én ezekkel szoktam bekapcsolni
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
HunChris
senior tag
Elvileg erre, de a Fortnite valamikor külön világot él.
-
Sziasztok. Tudtok olyan fps játékot, ahol kicsit túl van tolva a brutalitás? Ezek a mostani játékok nagyon gyengék ilyen téren. Olyasmire gondolok, mint 20 éve a soldier of fortune volt. (vagy régebben a Blood 3d) Leszakadó testrészek, kiömlő belek, stb... Erre ma már nincs igény?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs