Új hozzászólás Aktív témák

  • dreampage

    HÁZIGAZDA

    válasz RichieTri #186807 üzenetére

    "Még arra lennék kíváncsi, hogy a Scarlet-ra kiadott játékokat a Scorpuo tudja-e majd futtatni?
    Nyilván nem abban a minőségben,de egyáltalán a sok-Kra optimalizált cuccok eldöcögnek-e X-n FHDben?"

    Nem. Amit az Xbox One X lejátszik, azt az Xbox One S-nek is le kell tudnia játszania. A Scarlett játékokat nem fogják lejátszani, nem lehet örökre a leggyengébb One-ra optimalizálni a játékokat. Az Xbox One konzolok jövőjét sokkal inkább az xCloud fogja jelenteni: ezeken a konzolokon is lehet majd a next-gen címekkel játszani, de csak ha streameled őket, és ez a funkció is valószínűleg csak évek múlva lesz elérhető (az xCloud egyelőre Xbox One S szerverekből áll, vagyis ezen sem fognak futni az újgenerációs játékok).

    Lesznek viszont olyan játékok kezdetben, amik mindkét gépre kijönnek, ilyen lesz például a Halo Infinite, és valószínűleg sok más first-party cím is. De csak ideig-óráig. Ahogy az előző generációváltásnál is voltak cross-gen játékok (lásd Destiny), de többségében olyanok, amik már csak One-ra jelentek meg, 360-ra nem (Forza Motorsport 5, Ryse, Powerstar Golf és lehetne még sorolni).

    A mainstream sorozatok, mint a FIFA, Call of Duty stb. még évekig jönnek erre a generációra is, de a leglátványosabb, legnagyobb szabású új játékok már nem. Összességében szerintem a 2020-as őszi szezont még ki lehet húzni One-nal, de 21-ben már érdemes lesz Scarlettre váltani annak, aki komolyabban akar játszani.

    A játéknak soha nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák