Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk (Hollandiában) újra lehet váltani game pass ultimatet hivatalosan. Az első hónap 1 euró, utána 12.99. Én megrendeltem 1 euróért, és összevonta a szolgaltatásokat. Így most kereken 3 évig (2022.06.09-ig) van ultimate előfizetésem. Ez nem tudom, hogy jött ki, de jól jártam.
Ezen a linken keresztül csináltam, hátha érdekel valakit.
[link]Nekem elsőre sikerült a holland weblapon, szóval akinek nem működik, annak nem nagyon tudok segíteni. Sorry.
Szerk. : maximum 3 év lehet az összevont időtartam. Többet nem ad.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Siffredi
senior tag
válasz r.levente75 #181240 üzenetére
A füles jó, jelenleg a másik kontrollerrel használom.
@Maxxy10: a frissítést még nem próbáltam, de a mai nap ránézek valamikor, köszi!
-
csuvicsuva
addikt
válasz TaRka94 #181253 üzenetére
Tegnap volt a bemutató E3-on.
Más: Ugye homeoltunk bátyámmal, és alapesetben ha én le akarok tölteni valamit, akkor az ő gépére megy, illetve fordítva. Rákerestem, de nem találtam megoldást ennek kiküszöbölésére. Az jutott eszembe, hogy az ő gépén lévő profilomon (illetve az övén az enyémen) beállítjuk, hogy ne legyen automatikus letöltés/frissítés? Vagy van egyáltalán járható út?
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
-
törölt tag
válasz csuvicsuva #181256 üzenetére
Nem írja ki.
Nekem szeptember 1-ig volt live és gp is. Ebből lett december 18, ami tök jó, mert addigra úgyis lesz akció megint.A havi ára pedig: 4 190,00 HUF every month
[ Szerkesztve ]
-
Szerintem igen. Igazából nem is figyeltem. Próba cseresznye. Azt biztosan kiírta az utolsó lépésnél, hogy biztosan akarom e. Azt látom, hogy megszűnt a goldom és a gamepassom. Már csak az ultimate van. Nekem azért érte meg, mert 3 évig nem kell vele foglalkozni.
-
Siffredi
senior tag
Van benne neo geo játék
-
törölt tag
A subscriptions menüben lehet bökdösni a switch plan gombot, ha az ember nem havonta akarja fizetni. Ezek a lehetőségek vannak.
Nem az igazi egyelőre.
.................havi ár | 3 havi ár | éves ár
havi -> 4 190 Ft | 12 570 Ft | 50 280 Ft
3havi -> 4 163 Ft | 12 490 Ft | 49 960 Ft
éves -> 4 191 Ft | 12 573 Ft | 50 290 Ft[ Szerkesztve ]
-
KardosAttila
aktív tag
Én is így vagyok vele, az összevonásnál nem szeretném ha a gold rövidülne a game pass javára
-
válasz KardosAttila #181262 üzenetére
Kevesebb nem lehet, én úgy tudom. Ha van most egy éves goldod meg 2 hónap gamepassod, akkor az ultimate nem lehet 1 évnél kevesebb. Nem 100%, de a support biztosan megtudja mondani.
-
törölt tag
válasz csuvicsuva #181263 üzenetére
Insider tagoknál úgy működött, hogy ha felpumpáltad a live goldodat 36 hónapra és volt mellé pár hónap game passod, akkor kaptál 36 hónapnyi game pass ultimate-t.
Ez simán jó volt, hisz vettél 3x12 ezer ft-ért live gold feltöltőkártyát (vagy amennyi kellett) cdkeys-en és akkor 36 ezer ft-ból megvolt a 3 évnyi cucc (150 ezer ft).
Ez nem tudom, hogy most is eljátszható-e.
-
r3ccardo
tag
Destiny 2-ről vélemény? Videók alapján tetszik, de a rainbow six is tetszett aztán azt sem tudom honnan lőnek le .
-
törölt tag
-
r3ccardo
tag
Ha átváltok ultimate-re, akkor később már nem lehet "szét szedni"(pass-gold) az előfizetést?
-
MrPeekaboo
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz pzstm #181231 üzenetére
az már lehet kevéske lenne új gennél, bár nem hiszem, de részletesebb textúrákat tudnak majd csinálni
kodiban néztem a rendszert, 3gb-ot lát a 12-ből, annyi van a rendszernek most is ha jól rémlik, úgyis pár évig az lesz, pakolják csak teli rammal, ssd-vel, erős cpu-val és vga-val, és adják occón' ( :FollowTheORI
egymás alá sztem tuti nem mennek az új gennel, de kár is lenne_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Siffredi #181185 üzenetére
ezt most láttam, akkor ez sem egyedi, ma megnézzük új kontrollerrel a jacket
valaki/k írták a frissítést kontrollerre, de hol/hogy lehet azt megejteni? egyébként ha eddig működött, most meg nem, akkor nem lehet sw-es gond - persze ha a box nem frissíti automatikusan azt is, és valami defekt csúszott be -
szerk:
hang teljesen elment nemrég, páran írták h optikainál tapasztalták legutolsó frissítés óta, nálam hdmi-n megy a hang is, mégis elment ( :
de ott egy restart megoldotta a problémát, tegmap 3-x4 kapcsoltuk ki és be, de nem segített a kontrolleres füles hangján[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
r3ccardo
tag
válasz MrPeekaboo #181272 üzenetére
Lehet akkor inkább megveszem... Köszi a pontos dátumot.
-
S@c@
őstag
válasz appleGjuice #181269 üzenetére
Pont ugyanezt irtam fentebb, csak nekem game passem volt es a live jott hozza.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Siffredi #181275 üzenetére
Nekem olyan anomáliák jönnek elő a kontroller hangelmenéssel kapcsolatban, hogy amikor a kontroller kikapcsol (lemerül, rádugom a töltőkábelre vagy csak simán kikapcsolom, vagy kihúzom a kábelt) akkor maga a rendszer chatheadsetnek nézi a CloudX-em. A poén az, hogy ha egy másik fülest csatlakoztatok akkor azt normálisan érzékeli, vagy ha a CloudX-em egy másik kontrollerbe dugom akkor is normálisan működik (meg telefonba is). És ami a legnagyobb poén az egészbe, hogy ilyenkor mikor csak chat-nek nézi, akkor lényegtelen, hogy a headset adapterben van, vagy magában a kontrollerben. Ilyenkor általában az a megoldásom, hogy óvatosan csatlakoztam a jack aljazatba, van, hogy ki húzva addig amíg nem hallom egy pattogó hangot, hogy visszajött a hang. És igen a kontrollerek mindig naprakészek
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
TaRka94
senior tag
Jó ez az ultimate. Goldom volt 2020 januárig, passom volt 2019 7. hóig. Most ultimate-em van 2020 márciusig.
[ Szerkesztve ]
-
KardosAttila
aktív tag
-
TaRka94
senior tag
válasz csuvicsuva #181227 üzenetére
Ebben valaki tudna segíteni?
KardosAttila: hát lehet így van, tényleg érdekes
[ Szerkesztve ]
-
válasz KardosAttila #181281 üzenetére
Így működik, de csak addig, amíg zajlik a "beetetés."
-
pzstm
titán
válasz KardosAttila #181281 üzenetére
nyilván nem végig fog így működni. De ha megfejelik azzal, hogy a PC-s gamepass-on túl egy alap Xcloud is jár Ultimate Passosoknak akkor a kezem bilibe ér és felébredhetnék
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
Én a Stadia 2 konzol bejelentését várom már piszkosul.
opsz ezt nem ide szántam (de attól még várom)[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Megnéztem ezt az Ultimate-t:
Gold: 2020.12.07.
Pass: 2021.09.08.
-------------------
Ultimate: 2022.06.09Akkor most három évig rá sem kell néznem...
Még a Home-nál kérdés, lesz-e belőle valami gubanc, de nem hinném.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pelenka35
őstag
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #181290 üzenetére
Pont azt akartam kérni, hogy valaki tesztelje le a home-ot, hogy továbbra is működik-e.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz csuvicsuva #181292 üzenetére
Amint szól home társ, hogy gond van belőle jelzek, de mivel ez a meglévő 2 szolgáltatás összevonása, így nem hinném.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Nekem is hasonló dátumok voltak, azért örültem meg a 3 évnek.
-
JenciHUN
aktív tag
Division 2 egyedül mennyire élvezhető? Vagy teljesen csak csapatban ajánlott? Tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
Az összevonást pontosan hol is lehet?
-
eM'82
addikt
Sziasztok,
Egy kérdés mert pár hónapig alig ment konzol. A török, argentin, vagy usa gift card metódus működik még?
Köszi
eM
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest