Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
Aki insider-ként tesztelte a CD3 Wrecking Zone-ját, az nézze meg az üzeneteit, mert 1 órája kaptam érte 1 havi GP-t! Angol akciós 2 havi, már futó előfizetésre is rá lehet nyomni UK lokációt választva.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #173400 üzenetére
Németben lakom, de nem hinném hogy ez szàmít. Elvileg nem kellene engednie. Igaz én Revolutot hasznàltam. Nem tudom miben màs mint a többi bank.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NB2
aktív tag
válasz uszid94 #173402 üzenetére
A lemondás részt kell megkeresni az oldalon és ott a végén ad egy telószámot, ahol ha nem lesz szerencséd angolul fognak beszélni
Kb egy hónapja jártam én is így, először elutasított a szláv leányzó, majd 5 perc múlva hívtak, hogy mégis le tudják törölni és visszakaptam a zsét.
De tényleg gyorsan kell cselekedni, holnap mindenképp vidd végig az ügyet.
Mondom ezt úgy, hogy nem haltam volna bele, ha levonják az egyhavi Live-ot -
Ufc 3 ingyenesen játszható golddal még 3 napig, ha valakit érdekel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dropi
aktív tag
Hahó, kéne valami trükk, hátha egyikőtöknek volt már hasonló problémája. Szóval volt már pár Boxom az elmúlt évek alatt, se most vettem az első X-et. Akartam is telepíteni a szokásos progikat, köztük a Torrex Pro-t, de mikor indítanám, azt írja ki, hogy túl sok gépen van fent a cucc. Mondom ez elképzelhető, account.microsoft.com-on megnéztem, és tényleg nem töröltem le a már eladott gépeket onnan (persze mindent formáztam, mielőtt eladtam, szal, tuti, nem használják más gépeken az én accommal vett progit). Kitakarítottam, csak a laptop, meg a mostani Box maradt.
De tegnap este óta semmi változás, ezt írja ki még mindig. Reggel megnéztem, direkt kijelentkeztem, majd vissza.
Szóval valami ötlet?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
veterán
-
tyba7
tag
Sikerült Seagm-en venni Argentín gift cardot. Kb mennyi idő mire elküldik?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz tyba7 #173411 üzenetére
Ha regisztráltál, akkor regisztráció után itt vannak a megvásárolt cuccaid:
https://www.seagm.com/card/list
Érdemes regisztrálni, mert van pontrendszer és adott szintek elérése után kedvezmény.
(most nézem én már gold vagyok )
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #173415 üzenetére
Csak ez pedig az MS-nek nem éri meg ugye...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
tyba7
tag
Hát ha én rányomok a retrive code/key-re akkor át irányít arra az oldara amit l.skywalker linket. De ott annyit ír hogy empty. De néztem hogy közbe elfogyott a 100 ARS. Lehet ez a gond hogy nincs készleten.
-
veterán
válasz szimszonos #173415 üzenetére
Bizony jó lenne, én jövőhéten VISA-val azért megpróbálom, hátha...vagy esetleg te már próbáltad és nem engedte?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #173418 üzenetére
Én tegnap indirekt-ben kipróbáltam. Nem ment.
-
veterán
válasz l.skywalker #173419 üzenetére
Köszi akkor nem próbálkozom
-
-
-
Sumptuous
senior tag
Nektek megy a Division 2 open beta? Én csak eddig jutok
Mod: Legfrissebb verzió, One X.. Várjak még? Túlterhelt? Rosszul csinálom?Update: Talán sikerült. Most továbbment Gyertek!
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
7 ora jatek utan Diviison 2 xbox one x, pve fullra kipucolva tapasztalatok:
- Sokkal jobban optimalizalt, gordulekenyebb a privat betahoz viszonyitva, ami megnyugtato.
- A karakter mozgasa vegre vallalhato kategoria meg nekem is. 😉
- A normal joval konnyebb, mint korabban.
- Az arnyekok, texturak, a kod sokkal szebb hatast keltenek, vegre nem bugos hdr extraval sem. Ezaltal megjott a hangulata nalam is...
- A grafikai hibak java eltunt.
- A granatosok joval kevesebbszer osztjak az aldast, a hirtelen robbanasok eltuntek.
- Egyszer sem volt mike, delta.Csak igy tovabb ubi!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
szimszonos
őstag
válasz N.YCityBoy #173418 üzenetére
Még nem próbáltam mert nem hittem az egészben,de most màr kipróbálom az tuti.
-
Wesder
félisten
Ma Isztambulban jàrtam és meglàttam a Forza Horizon 4 Ultimate Add-Ons Bundle-t 22€-ért. Nem hagyhattam ott a polcon. Beraktam kosàrba, gyorsan kàsszàhoz siettem. A pénztàros kedvesen elfogadta a Revolut kàrtyàmat. Boldogan tàvoztam a törököktől.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #173434 üzenetére
Asszony letépi a fejem hogy megint vettem vagy 6 jàtékot, mikor megtíltotta
-
sugarforce
addikt
Na a metro exodus vege fele jarva realizalodott bennem, hogy valaki par hete mennyire alaptalanul fikazta a jatekot, amit leirt abbol kb semmi nem igaz.
Egyedul a bugok jelenlete ami igaz, de az sem tobb mint barmely mas par hetes jatekban. A loot mennyisege es jelentosege sem igaz, ott van a workbench pl., ezen felul minden masodik sarokban ott egy doboz, egy hulla vagy egy kis zold vilagito lohere. Ezen felul a mindendben fennakadas sem all fenn, fennakadas miatt ugrani talan feltucat alkalommal kellett.. meg a monotonitasa unalmassaga sem, Eleg porgos jatek. A hosszan x gombot nyomo dolog meg ezer eves jatekmechanika, 20millio masik jatek is hasznalja, nem akasztja meg a jatekmenetet.
Ha egyaltalan jatszott a jatekkal, akkor 20 percnel tobbet nem hiszem, hogy porgette.
Szerintem korrekt jatek lett, a vilagot nem valtja meg, de lekot es szorakoztat. -
Bird
addikt
válasz sugarforce #173437 üzenetére
Egyetértek minden szóval amit írtàl!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Isti2
aktív tag
hello.
az lenne a kérdésem, hogy osztrák aldiban(hofer) vásárolt 25 eurós ajándékkártya-feltöltőkártya feltölthető-e magyar live-fiókra?
illetve euroban vagy forintban tölti rá az összeget?
köszönöm -
válasz sugarforce #173437 üzenetére
Ezért nem hallgatok én senkire. Van egy csomó olyan játék, amit mindenki fikáz, de mégis baromi jó játék.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kresz2
aktív tag
A PayPal fizetés sehogy sem jött össze a seagm oldalán, viszont egy paysafecard accountot készítve összejött a dolog.
Elég érdekes mondjuk a fizetés így is.
Most is jön a hibaüzenet, de a főoldalra visszalépve mégiscsak ott van a kód a rendelések között.
Drágább mint a PayPal , de így is olcsóbb mint a g2a.
Hátha tudtam valakinek segíteni. -
Wesder
félisten
válasz szimszonos #173449 üzenetére
Rosszul is érzem magam miatta, mert jó lenne ha màsnàl is működne.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest